Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים קניתי עוד מגבר לאוטו של 1500w שאותו אני הולך להפוך למונו בלוק המגבר שקניתי הוא מגבר 4 צנל

הבנתי שיש מיספר דרכים לצלוב בנהם כילו שיעבדו ביחד

היתי שמח לישמוע מימכם איזה שיטה איך טובה ומה אתם עשיתם

ועד דבר יש לי רעשים מהרמקולים אז אמרו לי שאני צעריך משתיק RMS וקניתי רק שאין לי ממש מוסג לאיפה אני מחבר את זה

ישמח לקבל גם על זה מידע

בתודה מראוש לכול עוזרים :lol::-D

פורסם

לצלוב?!

איזה מזל שהנוצרים לא קוראים עברית, היו עושים ממך שקשוקה.

אתה מתכוון לגשר.

קצת קשה לי להאמין שתוכל להשתמש במגבר 4 ערוצים במלואו עבור סאב בודד.

בקשר למשתיק, אם היית שואל קודם אולי היית יכול לחסוך את הכסף. אני אישית לא ממליץ על משתיקים כי הם עושים את עבודתם לא רק על הרעשים, אלא גם על המוזיקה עצמה.

מתחדשת*

פורסם

קודם כול מיצתער על שני הטעיות שעשיתי אחד זה על הצולב והשניה זה לא משתיק RMS זה משתיק RCA

אני יודע שאני יצתערך להישתמש רק בצנל בודוד אבל זה בתור התחלה אני רוצה בהמשך לשים עוד רמקולים או עד סאב

אבל נכון לעכשיו איך אני מגשר בשני מגברים שמעתי שיש מיספר שיטות ויש גם עיגול קזה לא זוכר את שמו אני ישמח לקבל טיפם או עצות לגישור שני המגברים

פורסם

נתחיל מזה שלפני כל הודעה שאתה מפרסם תעתיק אותה לWORD בישביל לבדוק שגיאות כתיב.

דבר שני, אם אתה מתכוון לגשר מגבר 4 ערוצים לערוץ בודד (אני מניח שגם לזה יש שיטות) למה לא קנית מונובלוק (מגבר ערוץ אחד עם הספק גבוה לערוץ הזה).

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מגבר 4 ערוצים יכול להפוך ל מגבר 3 ערוצים או 2.

לאחד הוא לא יכול להפוך. יתהפך העולם הוא לא יהיה אחד.

אחד יכול להיות רק מגבר 2 ערוצים או מונו בלוק.

וכמגבר הוא גרוע. לא חבל על הכסף?

לפני שאתה קונה ציוד תחפש. תשאל.

יש לנו בפורום FAQ. תתחיל בלטייל שם. יש שם מלא אבל מלא אינפורמציה. שלכן לפני שאתה שואל.

תלך לשם. ותשתמש באופציה של חיפוש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא אין לזה "שיטות", ניתן לגשר 2 ערוצים בלבד.

מעבר לזה לא הבנתי כלום בשרשור. יש מצב באמת לבדוק שגיאות כתיב?

אלי

פורסם
שלום חברים קניתי עוד מגבר לאוטו של 1500w שאותו אני הולך להפוך למונו בלוק המגבר שקניתי הוא מגבר 4 צנל

הבנתי שיש מיספר דרכים לצלוב בנהם כילו שיעבדו ביחד

היתי שמח לישמוע מימכם איזה שיטה איך טובה ומה אתם עשיתם

ועד דבר יש לי רעשים מהרמקולים אז אמרו לי שאני צעריך משתיק RMS וקניתי רק שאין לי ממש מוסג לאיפה אני מחבר את זה

ישמח לקבל גם על זה מידע

בתודה מראוש לכול עוזרים :lol::-D

תיקון שגיות כטיב

שלום חברים קניתי עוד מגבר לאוטו של 1500w שאותו אני הולך להפוך למונו בלוק המגבר שקניתי הוא מגבר 4 צנל(ערוצים)הבנתי שיש מספר דרכים לגשר בנאם כילו שיעבדו ביחד היית שמח לשימוע מימכם איזה שיטה הכי טובה ומה אתם עשיתם ועד דבר יש לי רעשים מהרמקולים אז אמרו לי שאני חייב משתיק Rca וקניתי רק שאין לי ממש מוסג לאיפה אני מחבר את זה ישמח לקבל גם על זה מידע בתודה מראש לכול עוזרים

פורסם

חבל שלא תיקנת את כל השגיאות, אבל:

לא ניתן להפוך מגבר 4 ערוצים למונובלוק.

מקסימום לשני ערוצים, ע"י גישור כל שתי זוגות לערוץ אחד.

כדי לבטל רעשים ממולץ לעבור על ההתקנה, לבודד כל רכיב ולמצוא את המקור לרעש.

מסנן לא מבטל את כל הרעשים, אבל הוא משפיע לרעה על המוזיקה המתקבלת בסוף.

מתחדשת*

פורסם

האמת שלא ממש קניתי את זה חבר של אחותי פירק את זה מהאוטו שלו וגנבתי לו את זה עם המשתיק

אז יש לי שאלה או ליתר דיוק אני רוצה לקבל טיפ קטן איך כדי לחבר את זה

יש לי 2 רמקולים 6/9 450W (עם אני זוכר נכון) שני קומפננטים 6.5 350Wסאב של 1000W מגבר אחד של 1900W ועכשיו אני רוצה להתקין עוד אחד של 1500W ומשתיק RCA

וגם ייחדת הראש איך הייתם ממליצים לחבר את הכול מה לאיפה וכמובן איך לגשר בין שני המגברים

ומה זה FAQ

פורסם

אני ממש לא מתכוון לפגוע, אבל עם רמת הידע שאתה מפגין ממליץ לך בחום לפנות למתקין מקצועי שיעשה עבורך את העבודה, יכוון ויתקין.

פשוט עדיף לשלם כמה שקלים למתקין מאשר לשרוף ציוד, להוציא עוד כסף ובכלל לא להיות בטוח שמה שתעשה לא יתקלקל שוב.

כלומר מישהו יהיה אחראי על הכל עד שהכל יותקן ותקבל מערכת מתפקדת ועובדת.

יותר זול, ופחות כאבי ראש.

מתחדשת*

פורסם

אוקי אתמול ביליתי חצי יום אצל מתקין שסידר לי את כול המערכת הרכיב את הקומפונטים ואת המגבר השני בסוף לא השתמשנו במשתיק כי הרעש נירגם מגלל שהמינוס לא היה כמו שצהריך מחבור לגוף היה שם שיכבה קטנה של צבע המתקין עשה לי שם קומבינה עם המגבר השני והחיבור של הסאב ובקיצור עכשיו יש אכות ברמת על ובקשר לרמת הידע שלי אני מסכים היא לא הכי גבוה עד עכשיו מי שהיה קונה לי ומחבר לי הוא גיסי אבל נכנסו קצת לכסח אז עכשיו אני לבד אבל עדין רמת הידע שלי היא ביססת וסבירה

פורסם

אחד השרשורים היותר מצחיקים שיש (מזל ש "חחח" אינו מילה תקינה בפורום ;] ) .

תהנה מהמערכת שלך מר.קומבינה / מלך הקומבינות .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...