Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מסך LCD אודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אבקש את עזרכתם - קניתי באי בי מסך lcd ללוח שעונים באוודי A3 שנת 2002

המסך מתחבר בהלחמה, ולא בפלאג.

היכן ניתן להשיג מתקן הלחמה ברמה של smt??- כדי שאוכל להלחים את המסך.

האם יש מישהו באיזור הצפון שמשץ לוחות שעונים

מצורף קישור למסך-

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LCD-panel-for-AUDI-A3-A4-A6-S3-S4-S6-RS4-RS6-cluster-VW_W0QQitemZ300357486712QQihZ020QQcategoryZ38655QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m444QQ_trkparmsZalgo%3DCRX%26its%3DC%252BS%26itu%3DSI%252BUA%252BLM%252BLA%26otn%3D1%26ps%3D63

תודה רבה לעוזרים...

פורסם

חבר יקר,

אין צורך במיתקן הלחמה אלא במלחם עם ראש הלחמה בגודל של 0.5 מילימטר או 0.2 מילימטר ובדיל בקוטר של 0.4 מילימטר+נוזל או משחת הלחמה+חומרי ניקוי כגון אלכוהול 95 אחוז וניסיון בהלחמת רכיבי SMD חובה אחרת אתה תהרוס את המעגל שרכשת.

אתה יכול לצרף תמונות של התצוגה שרכשת ? מכיוון שבקישור לא ניתן לראות הרבה.

אם אתה באיזור המרכז אוכל לעזור לך בהלחמת התצוגה.

איזה כייף לי :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז לאחר חיפוש .

נסעתי היום בבוקר עם החברה לחולון למרכז הספידומטרים שם קיבל אותי יובל (האחד והיחיד) מספר 1 בתחומו

פירק את לוח השעונים התקין את המסך כייל את הלוח ופתאום הכל עובד כמו חדש

אין אף בעל מקצוע בכל איזור הצפון שמתעסק בהחלפת המסך LCD בכל דגמי האודי למינהם !!

מצורפות תמונות של המסך התקול

ערב טוב

Picture 001.jpg

Picture 002.jpg

פורסם

הוא אמר בפירוש שהמסך נקנה בEBAY.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ברב רכבי ה - AUDI בשנים 2000-2003 יש בעיה בצג לוח השעונים.

הצג נותן מספר חיוויים דוגמת חוסר דלק, חום יתר, מצב מערכת השמע (בגדמים המפוארים) וכו'. התראה אחת חשובה ביותר : התראת חוסר לחץ שמן. ברב הרכבים יש מנורה לחוסר לחץ שמן, אולם ב- AUDI, ההתראה היא בצג בלבד. על כן יש משמעות לשמור על הצג. יש צורך להשתמש בסוכך שמש ולנסות להעמיד את הרכב בצל כמה שניתן.

dash.JPG

פורסם

מכייון שראו רק בחצי מסך אז מבחינה הגיונית המסך היה תקול

לפני שאתה מזמינים מסך אני ממליץ לבדוק אחריות כי כאשר אתם קונים את המסך אף אחד לא יתן אחריות והעבודה לא פשוטה אני ממליך לפנות ליובל יש לו את כל סוגי המסכים וגם ניסיון וגם תקבלו אחריות

שחכתי לציין את שם המקום

"המחוון ספידומטרים" (WWW.SPEEDOMETER.CO.IL)

שבת שלום

• תוכן חדש...