Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי מכונית השנה שלכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי מכונית השנה 2010 שלכם ?  

81 הצבעות

1. 1. מהי מכונית השנה 2010 שלכם ?

• סיטרואן C3
    • פיג'ו 3008
    • טויוטה IQ
    • מרצדס ECLASS
    • אופל אסטרה
    • פולקסוואגן פולו
    • סקודה ייטי
    • אחר - אפרט בשרשור.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייטי זה לא גירסת סקודה לטיגואן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
S^M, היא טיגואן עם סמל שונה.

ואלי, היטי היא נישה חדשה עבור שקודה והיא הרכב הכבישטח הראשון שלה (וציינתי זאת) ולכן היא בחירה הרבה יותר הגיונית ונכונה מאשר סופרב (שהיא מצויינת אך אינה מהפכנית).

זאת גם הסיבה שאני אישית בוחר ביטי - ממשיכה את המהפך הקיצוני שעוברת שקודה בשנים האחרונות.

אוראל ואחרים - שוב אתם מפספסים את הפואנטה.

ליטי מגיע לזכות בתואר בדיוק כמו שליונדאי הגיע לזכות בתואר עם ה I30 ולוולבו עם ה 850.

מבין המתמודדות, ה IQ מציעה את הקונספט הכי מקורי והכי רענן, שתואם את רוח התקופה.

אבל סביר להניח שהיא לא תזכה - עיתונאי אירופה כנראה ישלשלו חבל הצלה עבור אופל..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש מכונית שבאמת הפתיעה השנה ואפשר להגיד שהיא שינתה את התדמית של המותג. וכן, סקודה סופרב. אבל חבל שהיא לא נכנסה לרשימה. מהרשימה שפה לא מצאתי משהו מיוחד או אחד כזה ששווה את התואר רכב השנה, אבל אם בכל זאת אז היטי.

פורסם

מכונית השנה כמו שתיארו באתר "אוטו" לא צריכה להיות דווקא האוטו הכי חסכוני, או הכי יפה , או הכי יוקרתי... היטי מציגה איכות טובה מאוד ביחס לקטגוריה, עיצוב מקורי, ובהחלט "משנה את כללי המשחק" ולכן היא הבחירה שלי לאוטו השנה.. אופציה שניה היא באמת הIQ אבל היא פשוט לא מכונית שהייתי לוקח לעצמי, בקטגוריה שלה כבר יש מכוניות כמו פורד קא, רנו טווינגו, פיאט 500 ועוד , היא לא באמת "משנה את כללי המשחק" ולא נראה לי שהמתחרות ירגישו מאויימות כמו במקרה של היטי.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

מכונית השנה שלי היא מיצובישי לנסר מרשימה מאוד מבחוץ ובפנים גם ספורטיבית וגם משפחתית.:-P

2008_mitsubishi_lancer_evolution_x_image009.jpg

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

הייטי היא לא בידוק טיגואן, היא בנויה בדומה לרומסטר על פריטים ממספר דגמים אחרים בניהם גם הגולף הקודמת וגם הסופרב.

אני חושב שהיא הבשורה לכך שסקודה השיגה את המטרות שלה והפכה ליצרנית איכותית ומוערכת, שמציגה מתחרה לגיטימית ביותר בקטגוריית נישה כמו ג'יפונים. ולכן מגיע לה לזוכת בתואר מכונית השנה.

ה-IQ היא בסך הכל חיקוי מאוד מאוחר לסמארט, גם אם היא נחמדה ושימושית ומתאימה לתקופה.

פורסם
...בהחלט "משנה את כללי המשחק"...

אומנם זכותך להחזיק באיזו דעה שתבחר, אך באמת שלא ברור לי הייחוס הנ"ל לייטי (ואני אומר זאת באופן אובייקטיבי כיוון שאין לי דבר נגדה למעט האכזבה מכך שהיא לא דומה יותר לקונספט, בדגש על חזית הרכב).

פורסם
הייטי היא לא בידוק טיגואן, היא בנויה בדומה לרומסטר על פריטים ממספר דגמים אחרים בניהם גם הגולף הקודמת וגם הסופרב.

אני חושב שהיא הבשורה לכך שסקודה השיגה את המטרות שלה והפכה ליצרנית איכותית ומוערכת, שמציגה מתחרה לגיטימית ביותר בקטגוריית נישה כמו ג'יפונים. ולכן מגיע לה לזוכת בתואר מכונית השנה.

ה-IQ היא בסך הכל חיקוי מאוד מאוחר לסמארט, גם אם היא נחמדה ושימושית ומתאימה לתקופה.

ממש לא ! למרות הדמיון החיצוני לסמארט, מדובר על מכונית עם ארבעה מושבים, התנהגות כביש ונוחיות ברמה מתקבלת על הדעת. מבחינה זו IQ בהחלט מצדיקה זכייה.

• תוכן חדש...