Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו מחליק/עף מהרוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום הייתה רוח מאוד חזקה ונסעתי באיילון.

האוטו שלי לא אחז טוב בכביש בגלל הרוח שהעיפה

אותו מדי פעם כמה סנטימטרים הצידה! זה היה די מפחיד...

האוטו הוא פיאט פונטו, מה אתם חושבים הבעיה?

צמיגים? אותו קל מדי?

תודה

פורסם

האוטו מחליק או שהוא מושך קצת לצד ברוח חזקה? יש הבדל גדול בין שני הדברים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נניח שאני נוסע באמצע הנתיב.

פתאום בא משב רוח כנראה, ולפני שאני יכול להגיב האוטו בצד של הנתיב,

וממשיך לנסוע ישר...

פורסם

סך הכל אין מה להתרגש זה נקרא רוחות צד, אפילו יש תמרורים שמזהירים מפני זה לפעמים.

פשוט תהיה עירני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פעם אחת חזרתי מאילת,נסעתי על מאזדה 5,ששוקלת הרבה,הרבה מאוד,אוטו גדול,משפחתי והיו רוחות חזקות מאוד,החזקתי את ההגה בשתי הידיים וחזק,אם הייתי מרפה האוטו היה סוטה לי.

פורסם

אתם בוכים על השפעות רוח הצד על מכונית? כנראה שלא יצא לכם לנהוג אוטובוס. טוב, האמת היא שגם לי לא יצא, אבל הייתי מספיק זמן עם אבא שלי (גימלאי של אגד) כדי לדעת איך זה נראה.

נסו פעם לנסוע בקו ישר על כביש החוף בזמן סערה במהירות 90 קמ"ש עם שמינית הגה מסובב לכיוון הרוח. אכן, חוויה מעניינת.

ככלל, ככל שהרכב גדול יותר, קח הוא יהיה רגיש יותר לרוחות צד. הסיבה לכך טמונה בשטח הפנים הגדול שלו שמהווה התנגדות לרוח, לעומת רכב קטן שלו שטח פנים קטן, ולכן הוא הרבה פחות רגיש להשפעות של רוח צד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האוטו שלך החליק בעיקר בגלל שהוא גבוה וצר וגם מאוד קל.

נסע לנסוע עם אופנוע/קטנוע בכזאת רוח כשאתה צריך לעלות על גשר ותמצא את עצמך בנתיב השני או בתוך קיר ההפרדה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אתם בוכים על השפעות רוח הצד על מכונית? כנראה שלא יצא לכם לנהוג אוטובוס. טוב, האמת היא שגם לי לא יצא, אבל הייתי מספיק זמן עם אבא שלי (גימלאי של אגד) כדי לדעת איך זה נראה.

נסו פעם לנסוע בקו ישר על כביש החוף בזמן סערה במהירות 90 קמ"ש עם שמינית הגה מסובב לכיוון הרוח. אכן, חוויה מעניינת.

ככלל, ככל שהרכב גדול יותר, קח הוא יהיה רגיש יותר לרוחות צד. הסיבה לכך טמונה בשטח הפנים הגדול שלו שמהווה התנגדות לרוח, לעומת רכב קטן שלו שטח פנים קטן, ולכן הוא הרבה פחות רגיש להשפעות של רוח צד.

נהגי אגד שעושים קו לאילת, לא פעם מסיימים בתעלה בצד הדרך בגלל זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
האטת המהירות מקטינה את גודל הסטייה ממכת הרוח ומפחיתה את הסיכון. עניין של פיזיקה, ושכל ישר.

תשובה מדוייקת, פשוט נסעת מהר מדי ביחס לתנאי הדרך.

נסיעה במהירות נמוכה יותר היתה משפרת את המצב פלאים.

• תוכן חדש...