Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים

במיוחד שזה נראה ככה :

עדכון : הברגתי בורג

עדכון : הוצאתי אותו חזרה

עדכון : טוב לא הייתי צריך להוציא הברגתי שוב

:D:D:D:D:D:D

אדי - הכל מאהבה

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צבקיה :-P

תעקוב אחרי התמונות בעמודים 18 ו 19 :-D

או שזה 17 ו 18 בעצם... לא זוכר - אבל לא קשה למצוא :-P

גורל - מקבל... מקבל בהבנה :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

304 כי אני לא אוהב מספרים אי זוגיים :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אני שמח לשמוע :)

קרה לי האמת מס' פעמים מה שאתה מתאר , בגלל זה תמיד עושים ריסטרט..

וגם לי יש חדשות טובות - הספק של חגי הגיע והותקן במחשב שלי ( תודה רבה חגי שוב! :) )

הכל תקין ורץ , מחר יחזור לרכב לשלוותו הרגילה :D

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

עדכון :-D:-P:lol:

הרדיו עובד - לא קולטים כלום :-P

סתם - האמת היא שאחרי שפרסתי את האנטנה של הסילאבס של בראנדו - בבית, בראש העין - אני קולט תדר 100FM נקי

ואיפה שאני גר יש קקה של קליטה גם ככה - באמת, קקה של קליטה.

באזור של העבודה אני יודע בוודאות - כי ניסיתי, ש88 ו 102 וגם 100 קולטים יפה

91.8 קליטה מוגבלת אבל עדיין אפשר לשמוע

ו99 כנ"ל

צריך לנסות.

אם זה לא יעבוד - אז יש לי כבר תכנית מגירה שבנויה מהמגבר אנטנה שרכשתי בעקבות עזרה של גורל אבל אני אשכלל את זה לאנטנה מוגברת שמותקנת על המגש האחורי והמגבר אנטנה יהיה מחובר ישירות לבורג של הדונגל בעוד את הסיכוך או שאני אמשוך ללוח של הדונגל או שאני אמשוך ישירות לרכב.

יכול להיות או אנטנה מוגברת או פשוט אנטנה סטנדרטית של רכב שאני אעשה לה המרה.

אבל קודם כל צריך לתת עוד צ'אנס לדונגל - שאפרופו - כרגע רץ על מאריך USB לא מסוכך - יש לי כבר אחד מסוכך בהיכון - עלול לעזור מאוד לבידוד הרעשים.

העסק מתחיל להתגנב עליי יותר ויותר :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, סיכוך צריך להתחבר לגראונג בכרטיס

איפה הגראונד ? שאלת מליון דולר,

ברדיו שארק יודעים בוודאות

בברנדו של אופיר אחרי שעה וחצי של ניסויים, הגעתי לתוצאה לא חד משמעית וחותכת כמו שהיתה לי ברדיו שארק, אבל הורגש שיפור של לפחות 500 אחוז !.

ברדיו שארק אגב בלי הגראונד לא קלטתי כלום, ממש כלום - 0 קליטה, בכל תחנה

עם הסיכוך אני קולט חלק מהתחנות חלק לגמרי ב85 אחוז מהזמן

זה שיפור עצום מבחינתי

פורסם

21 דפים,מעל 300 הודעות,2 וחצי תמונות,וכל זה בשביל לחבר מחשב? :shock:

וברצינות-תתחדש,הרמת פרויקט לא פשוט!

אז תתחדש ותהנה! :-P

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
אדי, סיכוך צריך להתחבר לגראונג בכרטיס

איפה הגראונד ? שאלת מליון דולר,

ברדיו שארק יודעים בוודאות

בברנדו של אופיר אחרי שעה וחצי של ניסויים, הגעתי לתוצאה לא חד משמעית וחותכת כמו שהיתה לי ברדיו שארק, אבל הורגש שיפור של לפחות 500 אחוז !.

ברדיו שארק אגב בלי הגראונד לא קלטתי כלום, ממש כלום - 0 קליטה, בכל תחנה

עם הסיכוך אני קולט חלק מהתחנות חלק לגמרי ב85 אחוז מהזמן

זה שיפור עצום מבחינתי

קודם כל תודה לכל התומכים.

גורל - אופיר

אתם יכולים להעלות תמונה של ההלחמה שעשיתם בבראנדו? - יש לי כבר ניחוש פרוע למיקום של הגראונד אבל אני אשמח לראות מה עשיתם שם.

על כביש 5 אני קולט תדר 100FM חלק - אבל על כביש חמש זה גם התדר שמצויין לקליטה חלקה בשילוט בכביש - האשה כבר מרוצה.

וליד העבודה אני קולט גם קצת 88 ו95.5 ו96.6 אבל לא 99 לא 102 ולא 91.8 אז אני רוצה להטמיע אנטנה אחרת לתוך הברנדו או להאריק את הברנדו לגוף הרכב במקביל.

מאוד מאוד יעזרו לי כאן התמונות.

Pioneer TS-X150

פורסם

אופיר - אתה יכול לצלם ולהעלות לפורום?

Pioneer TS-X150

פורסם

הכל עטוף באיזולירבנד כאילו מלחמה..

אין לי מושג מה הוא עשה שם

אתה לא זוכר לאיפה הלחמת גורל?

תמונה של הלוח תעזור?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
20071011_USBFM_05.jpg

פורסם

יש קבל כסוף עם 2 רגליים

מצידו (שקרוב לשפת ה-PCB)

יש חור קטן

לשם צריך להלחים את החוט

אופיר, אל תפרק אצלך כי הכל מאוד רעוע בדונגל הזה לא יודע אם זה יעבוד לך אחרי זה.

• תוכן חדש...