Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

בתור מתצפת קבוע של האזור הזה בפורום, בא לי התאבון לשפר משהו ברכב. במקרה זה את האחיזה/יציבות והבלימה (כי הבנתי שבעניין הכוח אני לא אצא מזה :wink: ).

הרכב בבעלותי הוא גולף 97' 1.8 (מנוע ADZ). אתם כבר בטח מעבירים לכם בראש את המשפט שאומר "קודם כל תתחיל מהצמיגים", אז נראה לי שלפחות בתחום הזה אני מכוסה - מקדימה זוג מישלין פיילוט אקסלטו PE2 ומאחור זוג טויו R1R טריים שנקנו במחיר מוצלח (ורק כדי להקניט, יותר זול מהפירסום שהיה כאן). כולם במידה 195/50/15.

לגבי הבולמים הקיימים ברכב - מקוריים, קדמיים הוחלפו למיטב זכרוני לפני כשנתיים אם לא יותר, אחוריים, לא בתקופתי (רכב בבעלותי 3 שנים עם סה"כ 147K ק"מ). כולם תקינים למראית עין ואין נזילות.

 

מעיון בפורום ובאינטרנט הבנתי שהמצרכים הבאים לוקחים חלק בעניין האחיזה(חוץ מהצמיגים):

מוטות מייצבים, מוטות אנטי-רול, קפיצים + בולמים או לחילופין סט קויילאובר.

מה שאני בעצם שואל, זה איך כדאי לי להתקדם? בהתייחס לשיקולי עלות/תועלת בעיקר, אבל גם לשיקולי נוחות (שהייתי מעדיף שלא תיפגע יותר מדי). ויש דגש לעניין זווית הגלגול שהייתי חפץ שתקטן.

כמו כן, אילו מוצרים הם המומלצים בשבילי?

מעבר לכך, האם יש סט-אפ מומלץ עבורי בכיוון אופנים? או שעדיף להישאר נטרלי?

 

בעניין הבלימה -

לא זכור לי (כל הניירת של הטיפולים בארגז לאחר שעברתי דירה), שהחלפתי דיסקים או רפידות, ובמבט האחרון שהעפתי בעת החלפת הצמיגים היה נראה שהדיסק שחוק למדי ולרפידות נותר דווקא עוד קצת בשר (אבל היי, אני לא מוסכניק, מי יודע..).

מה מומלץ להתקין? האם יש טעם/אפשרות לשנות מידה של בלמים (סה"כ נדמה לי שהם בולמים לא רע)?

מה לגבי צינורות בילום? - התחושה בבלימה "ספוגית" יחסית אבל אני מעדיף את זה כי זה נותן לי תחושת רגש ובלימה פרוגרסיבית.

 

תודה לעונים! :-D

פורסם

אם המחירים שיש ל PIT-STOP ו- E&A על סטים של קוילאוברים אני לא יודע איך אין לך כבר רבעייה מורכבת.

המחירים ממש בריצפה, הרבה יותר זול ממה שעלו לי רבעייה של בולמ"ז קוני ספורט+קפיצי הנמכה.

בנוסף יש לך מבחר של חברות V-MAXX / KW / WITEC תבדוק איזה חברה מייצרת לרכב שלך ותנסה להשתלב באיזה קנייה קבוצתית.

 

לגבי הבלימה זוג צלחות קדמיות מחורצות מאוררות ורפידות איכותיות, יפתרו את הבעיה.

 

בכל מקרה תן תקציב שהבאים אחרי יכולו למקד אותך יותר למה שאתה צריך.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני באמת צריך לבדוק את העניין המחירים בחנויות שהזכרת, חשבתי לקבל קודם כיוון כללי כאן. ולקבל מושג אמיתי יותר מה התועלת של כל אחד מהחלקים, כי את המטרה על הנייר של כל חלק אני יכול לקרוא בפורום/גוגל וכיוב'.

 

אין לי תקציב מדויק היות ואני לא בקיא במחירים של החלקים שהזכרתי ובדגש את יחס העלות/תועלת שלהם, שזה מה שיוביל אותי להחלטה כמה להשקיע ובמה.

אם זאת אני מעריך שאני אסוב סביב ה-3000 ש"ח. שוב, לא בטוח שאת כל הסכום או לחילופין רק אותו.

 

לגבי עניין הבלימה, קיבלתי רושם שעניין החירוץ והחירור אין בהם תועלת מרובה, או שאני טועה?

שמעתי על מספר חברות כמו לוקאס ופרודו, היכן ניתן להשיגם? הידוע למי מיכם, האם ב"מוסך רון" שם הרכב מטופל ניתן לבקש אותם?

×
×
  • תוכן חדש...