Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מצב?

יום ראשון אני צריך להגיע לרחוב נחמה 10 בת"א.

יש לי מבחן בדפ"ר מהצבא, ואני מגיע מבאר שבע לתחנה מרכזית בת"א.

איך אני מגיע לרחוב נחמה 10? איזה קו אוטובוס?

תודה לעוזרים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

קח קו 380 של מטרופולין (או רכבת, כמובן) לרכבת מרכז ומשם קו 40 של דן עד לסוף רחוב אילת (תשאל את הנהג איפה לרדת, התחנה ליד בית האוסף). משם זה מרחק הליכה לרחוב נחמה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא ברכבת ההגנה, ברכבת מרכז ע"ש סבידור.

אם אתה מגיע באוטובוס אז אל תיקח את קו 370 שמוריד אותך בתחנה מרכזית אלא את קו 380 שמוריד אותך ברכבת מרכז.

התחנה של קו 40 נמצאת על רחוב מנחם בגין (זה הרחוב הגדול לכיוון עזריאלי מצד אחד והבורסה בר"ג בצד השני).

אם אתה מגיע ברכבת אז אתה יכול לרדת גם בתחנת ת"א השלום, לחצות את קניון עזריאלי, לצאת לכיוון הקרייה על הגשר שחוצה את דרך מנחם בגין, לרדת בצד השני של הרחוב ומשם לתפוס את קו 40. אותו הדבר, אולי קצת פחות הליכה בגשם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תן לי את המסלול הקל ביותר כי אני לא מכיר את ת"א בכלל.

קרייה וכל זה אני לא ממש מכיר.

עדיפות היא לנסוע ברכבת, איפה לרדת (באיזה תחנה) ואיפה ללכת על מנת לתפוס את קו 40 הזה.

תודה ומצטער על החפירה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

יורד בתחנת רכבת סבידור/מרכז/ארלוזורוב (כל אחד יבחר את השם שהוא רגיל אליו, זה שם שונה לאותה תחנה).

יוצא החוצה והולך לתחנת האוטובוס. (יש בסמוך למקום אוטובוס ישן שהפך למזנון של אל"ח שמחלק סנדוויצ'ים ושתיה לחיילים).

לוקח קו אגד מס' 83 (הקו נוסע דרך ת"א, יפו, בת-ים, ראשל"צ).

יורד בתחנה מס' 16 של האוטובוס, זה יוצא דרך שלמה 25, כמעט מול משטרת מחוז ת"א, (יש כאלה שרגילים לשם סָלמה וכך ההגיה המוכרת יותר לציבור). ממשיך עם אותו צד של מדרכה עוד כ-250 מטר (בכיוון הנסיעה של האטובוס) ומגיע לרח' סלמה מס' 11 שהוא פינת רחוב רוחמה. פונה ימינה לרחוב רוחמה והולך עוד כ-115 מטר (עד לרוחמה 13) ומגיע לפינת רחוב נחמה מס' 8. פונה ימינה לרח' נחמה והולך עד בית מס' 10 .

* שים לב להגיית השם הנכונה כדי שלא תתבלבל ושלא יבלבלו אותך, כי יש בת"א גם רחוב שלמה בן-יוסף וגם רחוב המלך שלמה וגם שלמה מולכו ועוד ועוד, במקרה שלך זה לא רחוב אלה דרך שלמה (ש שמאלית עם קמץ -סָלמה) ביפו.

(ההסבר של צביקה מתייחס לקו 40 של דן שעוצר ברחוב במקביל).

תודה לאתר אגד על המידע.

תודה לאתר עיריית ת"א ואתר המפות המצוי בתוכו (GIS).

(רח' נחמה מודגש בקו צהוב).

נחמה.png

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...