Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מה שאתה מחפש ברכב זו נוחות,הייתי עובר הלאה... אבל רגע! מה עם אמינות (האלמרה היא כנראה הרכב האמין ביותר שנוסע על כבישי ישראל),מה עם אחזקה זולה (לאלמרה אין חגורת טיימינג,הטיפולים זולים והביטוח זול יותר משאר היפניות),מה עם מרווח פנימי,סביבת נהג וכיו"ב (האלמרה עולה בתחומים אלו על שאר היפניות שיוצרו בשנות ה-90 או לא שונו מאז).

המנוע חזק מספיק,תיבת ההילוכים אמינה ביותר,ההילוכים מחולקים נכון אבל פעולתה נוקשה ו"בועטת" למדי.

שים לב,בשנת 2001 הובאו 2 סוגי אלמרות,יפנית ואנגליה,אח"כ הביאו רק אנגליות ויש מעט שוני בין השתיים ולכן קצת יותר קשה למצוא חלקים מסויימים לאלמרה 2001 היפנית.

אז מה המסקנה? יופי של רכב,אמינות ללא תחרות,אחזקה זולה אבל נסיעה קופצנית למדי ובולמים חלשים מדי, לי היו 2 אלמרות ואיך אומרים הזקנים? היום כבר לא מייצרים מכוניות כאלו...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה רבה על תשובתך המהירה!

האם הדגם האנגלי מייקר את חלקי החילוף ? המנוע הוא יפני?

מה לגבי אלמרה 2002, יש שינויים משמעותיים יחסית לדגם של 2001?

התקציב שלי אגב הוא 40,000 ש"ח.

• תוכן חדש...