Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סיוויק האצ'בק 99 1.4 ידני.

אני מעוניין להרכיב לרכב דוד זרימה חופשית לא בשביל תוספת הביצועים שגם ככה לא תהיה, אלא בשביל המראה הטוב יותר והצליל.

אני מחפש דוד שקט שירעיש כמה שפחות בטורים נמוכים ויתן את הצליל שלו בטורים גבוהים.

בפרסומים של פיט-סטופ באתר יש הנחות על דודים וקיבלתי מהם הצעה לדוד שקט אובלי של רמוס בכ-1600 ש"ח אבל היות ואני לא בונה צנרת לפרוייקט וסתם מעוניין בתוספת קלה למראה הרכב ובצליל, אני חושב שזהו סכום גבוה מידיי להשקיע.

יוצא לי לראות מידיי פעם באינטרנט מפורסמים למכירה במחירים של 450-550 ש"ח דודים מנירוסטה ללא מותג מסויים המגיעים עם משתיק שאפשר לחבר להם.

שימוש בדוד פשוט כזה עלול להביא לירידה מסויימת בביצועי הרכב או בצריכת הדלק?

אגב, אם אפשר המלצה לבעל מקצוע טוב להתאים אצלו את הדוד לרכב באיזור רחובות אשמח לשמוע!

תודה רבה לעוזרים:-)!

פורסם

לא ממליץ לך לקנות את הדודים האלו . במיוחד משומשים. הם נשרפים אחרי שנה.

אתה יכול לקנות דוד אחורי מאותם חברות כמו רמוס,או ספרינג משומשים במחיר 500-800 ש"ח

Omnia mea mecum porto

פורסם

אני לא חושב ששימוש בדוד פשוט יגרום לשינוי בצריכת הדלק. לגבי המחיר של הרמוס זה המחיר, כנ"ל סברינג ושות'.

אתה יכול לשים דוד מאיזה חברה שאתה רוצה. ישנה לך את הסאונד. העניין הוא שאם לא תקנה משהו איכותי כמו רמוס,סברינג וכו'... סביר להניח שלא יהיה לך רעש רק בטורים גבוהים אלא גם בטורים נמוכים ותיסע כל הזמן עם מכסחת דשא.אז תעשה תהחלטות שלך לפני שאתה חוסך כמה שקלים ומרכיב

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

תודה לך.

אשמח לתגובות נוספות.

יש דודים זולים יותר מאיזור האלפיה וחצי? משהו שמיועד לשוק של אנשים כמוני (אנשים שמחפשים את תוספת המראה והצליל ולאו דווקא מחפשים את מקסימום הביצועים...)?

פורסם

תחפש משומשים של "דראגון", בעבר הרחוק היה לי אחד שקניתי מיד 2, ב450 ש"ח+- גם נראה טוב וגם הרעש הבאסי הגיע רק בטורים גבוהים. שקול את הצעתי+ התרחק מדודי הנירוסטה שמוצפים בכל לוח, הם חופרים ברמות!

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

מניסיון עם הדראגון- אם אתה לא מוריד את הממיר הקטליטי אז הוא יהיה שקט יחסית בטורים הנמוכים, אחרי 3000 סל"ד כבר יתחיל לעשות רעש חזק יותר ואחרי 3500 ממש חזק.

תבדוק כמה טורים הרכב עומד בשיוט רגיל על כביש מהיר, אם הוא בסביבות ה2500 אז סביר אם יותר אז ימאס לך כי ישמע באמת כמו מכסחת דשא

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תנסה למצוא דודים של ITC.- מעולים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...