Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטלוגים של מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש המון קטלוגים. יש הרבה של מרצדס ועוד שלל קטלוגים שנאספו ב"אוטומוטור" בעשר השנים האחרונות. יש לי אפילו ספר של מוצרים שונים של מרצדס עם המספר הקטלוגי שלהם (צעצועים, בגדים, ציוד גולף, שעונים, וכו'). הבעיה היא שכל הקטלוגים האלה קבורים בארון מתחת לכ-700 מגזיני רכב מכל הסוגים והשפות (רובם "אוטו":)).

פורסם

גם לי יש ספר (קטלוג) דומה (זהה?)- אוהב מאוד את הדגמים המיניאטוריים שם- באדיבות חברת יחסי הציבור שהזכרתי קודם לכן

וגם אצלי הפרוספקטים הללו קבורים תחת המגזינים השונים (אסדר בקרוב, מבטיח).

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

בימוטה, מוטו-גוצי, הדוקאטי של סנה- פאק, איזה אוצר!

היה לי את הפרוספקט של ה-MIATA. זרקתי אותו, לצערי הרב.

איך שמת את ידך על פרוספקטים של הסטודיו-אים למיניהם? של מגה(!)? של פרארי?

אוסף מעולה.

אני מקווה להעלות תמונות נבחרות מהאוסף שלי כבר מחר.

שבת שלום,

יגאל.

פורסם

תודה :oops:.

הפרוספקטים של הסטודיו-אים למיניהם וכיו"ב הגיעו לידי מביקורים בתערוכות, קשרים שפיתחתי ולפעמים סתם קצת מזל :-).

נ.ב.

הקיט במעטפת הירוקה הוא של RUF (אך בשל "איכות" המצלמה, מסתבר כי לא ניתן לראות החריטה:roll:).

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הרבה זמן מההודעה האחרונה אבל העדפתי לא לפתוח שרשור חדש

האם יש עוד אספנים של קטלוגים בפורום, או מישהו שמכיר אספנים שיש להם קטלוגים להחלפה או למסירה?

צריך לקחת כמה קטלוגים מאיזור תל אביב-פתח-תקווה-הרצליה פיתוח, אבל נמצא בדרום, יש מישהו שמגיע לסביבה ויכול לעזור ?

IMG_2946-m.jpg

IMG_2993-m.jpg

IMG_2955-m.jpg

פורסם

וואו, כבר עברו 3 שנים מאז שנפתח השרשור הזה, אריאל...

קצת לא נעים לי- הבטחתי להעלות כמה דוגמיות מהארכיון שלי ולא קיימתי את ההבטחה.

בשנים האחרונות, אספתי ברושורים רק מתערוכות הרכב בהן ביקרתי; בחלק מהמקרים המזוודה כמעט נקרעה...

אריאל,

הפרוספקטים של ב.מ.וו נראים כמו פוסטרים קטנים. באיזה שפה הם?

פורסם

הפרוספקטים של במוו הם באנגלית, שניהם בערך עם 70 עמודים

עוד תמונות של קטלוגים שלקחתי מזמן, כשיהיה לי אפשרות אקפוץ שוב לתל אביב לקחת

IMG_2935-m.jpg

IMG_7308-m.jpg

IMG_2983-m.jpg

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

איזה קטלוגים נחשבים יש לכם. :oops: אני לא מעיז להכנס לסוכנויות פורשה וכאלה. יש לי כמה קטלוגים של רכבים עממיים כמו כל מיני דגמים של סוזוקי, טויוטה, יונדאי. הכי יוקרתי שיש לי זה במוו סדרה 7 מדור הקודם.

יש קטלוגים של דגמים שכבר לא קיימים כמו דייהו לגנזה, דיהטסו אפלאוז, שקודה פבוריט, קורולה תחילת שנות ה90. מהחדשים יש סיאט טולדו, קדילאק ATS, לקסוס LS וH200, קרייזלר 300.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...