Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו

zvifi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הריו הנוכחית היא רכב סביר לגמרי. יש לו שם רע בגלל הדגם הקודם שהיה מזעזע לפי כל קנה מידה. שכרתי כזה לפני אולי 4 שנים ואני עדיין בטראומה. אני מתפלא על היבואן שלא החליף את השם.

כשאני חושב על זה עכשיו, גם לרכב המקורי - האקסנט יש אותה בעיה ממש: רכב גרוע שהתקדם משמעותית וסובל תדמיתית בגלל קודמו.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
אז מה בסוף זה היה ידני (דיזל) או אוטומט בנזין?

מה נזכרת, אחרי שנתיים??

לעצם העניין: ברשותי הייתה ריו משנת 2007 עד 2010. במהלך 120K ק"מ, כולל נסיעות לאילת, מעולם לא הגעתי לצריכה טובה מ-1/13 קמ/ל'!

מעבר לזה, המכונית בסיסית אך אמינה מאוד.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

רכשתי קה ריו לפני חודש ,מרוצה מהרכב תצרוכת דלק 1:15 ,בעבר היה לי יונדאי אקסנט אומנם המפרט של הרכבים דומה אך הקיה יותר מרובחת ובעלת אחיזה טובה יותרבכביש ,בינתיים ממליץ....

• תוכן חדש...