Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ|אודי r8

hezi241
שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מבקש ממכם עזרה אבא של חבר מחר קונה אודי r8 יד שניה מישראל ואני מבקש את עצתכם מה לבדוק אני מכונאי עם רישיון של טכנאי רכב זאת אומרת יש לי רישיון לפתוח מוסך ולצערי אף פעם לא התעסקתי עם רכבים כאלה (רכבי על)

כי אני יודע שיש פה כמה וכמה שיודעים דבר או שניים על רכבים כאלה אז בבקשה

תודה רבה

חזי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי את השאלה. אתה מבצע את בדיקת הרכב טרם הקנייה? בכל אופן, אני מתאר לעצמי שיש לקחת את הרכב למכון בדיקה ככל רכב יוקרה אחר ולבצע שם את בדיקת הרכב (חשוב שיהיה כמובן מקום אמין ומסודר). בנוסף, מהיכן האבא של החבר קונה את הרכב? במידה ומדובר בקנייה ממקום מסודר ומוכר (אוטו דיל) והרכב עדיין באחריות יצרן, קשה לי להאמין שימכרו לו לוקש. בכל אופן, אני מניח שאם הבחור משקיע למעלה ממיליון שקל, הוא יבצע בדיקה ואפילו מספר בדיקות בעוד מכון או שתיים ויעזר בך כחוות דעת נוספת.

ועוד משהו? אתה בן 17, כיצד רכשת הכשרה מכונאית? במסגרת הלימודים?

Lexus CT200H

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Guest ספורטמוטורי

איך שראיתי ייעוץ בקניית R8,נצרב לי בראש עוד ילד.

נראה לכם מי שמעוניין לקנות R8,ישאל בפורום על רכב שבכל ישראל אין יותר מ5 מכוניות כאלה,בודאות,מי לכל הרוחות יש לו נסיון עם הרכב,חבוב אנחנו לא בלאס וגאס,ואין לאף אחד נסיון במכוניות על,אם השאלה שלך היתה אמיתית ולא הזויה,אני מאמין שהייתה ניגש אך ורק ליצרן או לפורומים בחו"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואני מבקש את עצתכם מה לבדוק

אני מציע בחום לבדוק שהוספת לטקסט שכתבת סימני פיסוק כנדרש בתחביר העברי, אחרת כל מיני דברים מוזרים עלולים להתרחש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...