Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 90 אלף ל C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לעשות ל C4 טיפול 90 אלף (הטיפול האחרון היה ב 60 אלף)

אין לי כוונה לפרנס את המוסך המרכזי...

אני אקנה חלפים בעצמי ואשלם רק על עבודה.

רציתי לדעת איזה חלקים מחליפים בטיפול גדול כזה?

תודה

פורסם

הוראות היבואן אומרות (לפחות לרכבים שנמסרו עד ה29.2.08 ) שטיימינג עושים ב150K או 10 שנים.

בטיפול 90 אמורים להחליף שמן, פילטר שמן, ופילטר מזגן...

זה בתנאי שבטיפול 60 החלפת פילטר אויר, פלאגים, ופילטר דלק.

בנוסף כל שנתיים אמורים להחליף נוזל בלמים.

השאלה בעיניי היא האם לסמוך עליהם בקטע של הטיימינג או להקדים אותו, וכנ"ל גם לגבי הטיפולים הרגילים כי מרווח של 30K נראה לי קצת יותר מדי.

פורסם

M.H

היכן מופיעות הוראות היבואן? האם אתה יכול להעלות אסמכתא.

האם יש לך הוראות של היבואן לגבי הטיימינג ב- C3 (מנוע 1.4).

לפי מוסך מורשה של פיג'ו צריך להחליף את הרצועה ב- 90K או 3 שנים (הקודם בין השניים). אני יודע שהייצרן נותן מרווח גדול יותר.

פורסם

מצורף מסמך עם שגרת טיפולים שנתן לי מוסך צמרת בחיפה.

אני יודע שלגבי C4 הם פועלים לפיו.

כמו שאפשר לראות גם על הC3 (ובעצם על רוב המכוניות שלהם) כתוב טיימינג ב150K או 10 שנים, ולכן משהו פה מוזר.

בספר רכב שלך גם כתוב 90K או 3 שנים? או שזה מה שאמרו לך במוסך?

sc0000.jpg

פורסם

בדגמי מכוניות משנת 2006 ואילך שונו מועדי החלפת רצועות התזמון (יושר קו עם הוראות היצרן). 10 שנים או 140-150K ק"מ, תלוי בדגם המנוע, זה מה שהולך ברוב הרכבים עם מנוע בנזין מהשנתון הנ"ל ומעלה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
(יושר קו עם הוראות היצרן).

איציק

אתה אומר שעד אז היבואן החליט שעושים כל 90K או 3 שנים (בC3 לדוגמה) למרות שהיצרן קבע שצריך רק כל 140-150K או 10 שנים ?

למה?

• תוכן חדש...