Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השווארמות הטובות בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בשווארמה שזכתה במקום ראשון "אמיל" בחיפה.

מנה בפיתה עולה 25 שקל. אחריי שראיתי את המחיר אמרתי למחיר הזה אין שווארמה כל כך טעימה.

וויתרתי.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עניין הפיצה עם הבשר הזכיר לי כפר דרוזי ליד מעלות (ברח לי השם, אבל אם נוסעים מכיוון נהריה אז לפני מעלות, בפניה הראשונה שמובילה למונפורט).

לדעתי אתה מדבר על מאעליה.

שאולי נסגר בחדרה, אבל נפתח לא רחוק משם בפרדס חנה במרכז המושבה. פשוט שווארמה מ-ע-ו-ל-ה.

לשאולי שווארמה באמת טובה רק קצת קשה לבלוע אותה כשאתה יודע שמי שעושה לך אותה הוא עבריין מורשע שניסה לרצוח קשישה בת 85 כולה כי היא לא הייתה מעוניינת לחדש לו את חוזה השכירות.:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עוד שווארמה טובה בראשל"צ זה "שיפודי הכיכר" בשיכון המזרח ליד שער ראשון.

לא מבין את כל הסוטים המוזרים האלה שאוכלים שווארמה בבגט,בטח אלה גם אותם אנשים שאוהבים לשתות קולה "קריסטל" וסביר להניח שההורים שלהם הם בני דודים.:hihi:

בשבילי שווארמה רק בלאפה ואם בא לי נישנוש בקטנה אז פיתה.

turboy

פורסם
אם כבר שווארמות בת"א , קבלו כמה מקומות:

אינסטנבול בקרליבך

דונר לחמג'ון ביהודה הלוי

שאולי בפרישמן גם נחמדה.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אמרת בדיוק את שלושת השווארמות שאני אוכל בהן בת"א!

איסטנבול לדעתי הכי טובה בעיר.

וגם יצא לי פעם-פעמיים לאכול בעאוני ביפו בעקבות השרשור על שווארמה בבאגט. אחלה שווארמה! אבל אני פחות אוהב בבאגט.

השמן גם שווארמה מצויינת אבל מה זה המחיר הזה?! היה 32 והעלו ל-35! 42 עם קולה :shock:

וראיתי שגם פתחו סניף בכביש החוף אם אני לא טועה, לא זוכר בדיוק איפה.. עוד לא יצא לי לאכול בו.

פורסם

הכל עניין של פרספקטיבה בחיים (אני מתכוון לבגט), אכלתי באיזה מקום באור עקיבא מעורב ירושלמי בפיתה ואז המוכר אומר לי "מעורב ירושלמי בפיתה הולך פצצה עם פירה!"

אני המום לחלוטין, מרים את הראש, מיישיר מבט המום למוכר ושואל בפליאה "פירה בפיתה?":shock::shock::shock:

ואז המוכר משלח אלי את שורת המחץ (שבטח הוא כבר אמר אותה 2 מיליון פעמים ) "למה מה קרה, ציפס בפיתה זה בסדר ופירה לא?"

ראיתי שהוא צודק, הסכמתי לפירה בפיתה והאמת, היה בן ז*נ# !

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נשמע מעניין, לא הייתי מתנגד לנסות את זה.

וצ'יפס בפיתה זה לא בסדר. בשווארמה זולה שאתה אוכל בשביל לשבוע - מילא. בשווארמה איכותית, פשוט חבל. טחינה חריף פטרוזיליה בצל. לא צריך יותר. ואיזה שפריץ של עמבה כל כמה ביסים כמובן, למי שאוהב.

פורסם

מי שלא אכל את השווארמה "בארכה" בגדרה, לא יודע מה זאת שווארמה!

ולגבי אלא שאוכלים שווארמה בבגט, לסקול באבנים בפומבי!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

גם בהרצל 2 זה המחיר, וגם אצל שמש בנס ציונה זה המחיר, למעשה בשנה האחרונה לא ראיתי מקום שמוכר לאפה בפחות מ-30 ש"ח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
גם בהרצל 2 זה המחיר, וגם אצל שמש בנס ציונה זה המחיר, למעשה בשנה האחרונה לא ראיתי מקום שמוכר לאפה בפחות מ-30 ש"ח.

לאפה שווארמה ב"צמרת הפלאפל" בבת ים מוכרים מנה מכובדת מאוד ב-25 ש"ח (אם אני לא טועה. לא מתקרב ל-30 זה בטוח). ושוב, כמו שרשמתי, אחת המנות הטעימות שאכלתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא מכיר את צמרת, אני מכיר בבת ים את זה שיושב ביוסף טל פינת בלפור. ואגב, כמה חנויות ממנו יש טורקים שמוכרים בורקס טורקי מעולה כולל בויוס אמיתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...