Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השווארמות הטובות בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה עם מלך השווארמה בקניון הזהב בראשון? הוא מפוצץ לאפות ואי אפשר לקום בסוף הארוחה :lol:

מבחר סלטים עצום פשוט!!! ושירות מעולה.

תמיד אצלו הכל טרי טרי וכל כך טעים. 30 שקלים ללאפה עסיסית.

כמה עולה בהרצל 2 לאפה?

בתור אחד שגדל בקניון הזהב ב-10 שנים האחרונות קשה לי להבין איך אתה מעיז לקרוא למה שיש שם שווארמה.

אני בטוח שאתה קשור איכשהו לבעל המקום, כי בעיני כל מכריי זאת השווארמה הגרועה בארץ.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

למה שווארמה גרועה?!

אני אוכל שם כמעט כל שבוע עם חברים וכולם מאוד מרוצים.

אני מכיר טוב את בעל המקום, אבל חוץ מזה אין לי שותפות איתו או משהו כזה...

אני ממליץ על המקום כי אני נהנה לאכול בו ולא משום סיבה אחרת :-D.

מה לא טעים בשווארמה שלהם? :?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
^

מה רצית לשאול בזה?

שאלתי אם אתה מטבריה או עפולה, בטבריה לאחת הפיצריות הוותיקות ברחוב הראשי אין כמעט רוטב עגבניות אז מגישים לך אותה עם שקיות קטשופ של מיטב, וזה תפס

ובעפולה וטבריה יש שווארמה בבגאט בכל מקום

אז בגלל שאתה אוכל שווארמה בבגאט ואוכל פיצה עם קטשופ שאלתי אם אתה מעפולה או טבריה כי זה חתיכת שילוב גם קטשופ וגם באגט 8)

?

ואתם יודעים מה, אם כבר עפולה אז רנדו ליד הבית חולים שווארמה לא רעה

פורסם

הוזכר פה (לא לחיוב), אבל אני מאוד מאוד אוהב לאכול בדבוש (אבן גבירול פ' צייטלין, מול כיכר רבין) - רק בפיתה כמובן.

בדומה לכך שקולה הכי טעימה בשלוק הראשון של בקבוק זכוכית, שווארמה הכי טעימה בשניים שלושה ביסים האחרונים של הפיתה (איפה שכל השומן\טחינה הצטברו). אני כבר יודע איפה אוכל צהריים מחר *ריר*

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

עוד מקום מומלץ בעיניי זה שווארמה "נובי" בתחנה מרכזית קריית גת.

מוגש בבאגט טרי עם מבחר של סלטים.

מומלץ לבקש אצלו את החזה עוף ברוטב...רק 20 שקלים באגט וטעם מדהים.

הוא פתח רק לפני שנה וחצי וכבר הוא מרוויח יותר משתי השווארמות שנמצאות בתחנה המרכזית כבר שנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתם מוזמנים לפתוח 24 שעות של ידיעות, עשו היום בדיקה למקומות שמחזיקים בשר עוף ובקר ואומרים שזה כבש

חלק מהמקומות הומלצו פה (בעיקר במרכז שמה בדקו כנראה).

לא מפתיע שעושים את זה ומגישים בקר עם שומן כבש ואומרים שזה כבש, אבל לא ראיתי בדיקה כזאת עד היום

פורסם

לחייפאים שביננו - אין על השאוורמה של סאלח, הממוקמת ברחוב החלוץ בהדר בצד הקרוב לשקם השחור (יש שם איזה 5 שווארמות ברצף אחת מהן היא סלח).

המקום נראה זוועה (כמו כל המקומות הטובים ביותר), אבל הכל נקי והשווארמה אגדית (הודו כמובן). יותר טובה מאמיל, חזן וג'בלי זה בכלל בדיחה לידה.

עניין הפיצה עם הבשר הזכיר לי כפר דרוזי ליד מעלות (ברח לי השם, אבל אם נוסעים מכיוון נהריה אז לפני מעלות, בפניה הראשונה שמובילה למונפורט) שמוכר פיצה עם שאוורמה כתוספת. יוצא פשוט אדיר!

למקום קוראים פיצה ירושלים והוא ממוקם כמה מאות מטרים אחרי הפניה המדוברת.

פורסם

נתקלתי במספר אנשים שמבינים בבשר לדבריהם, וטוענים שאין דבר כזה בארץ שווארמה כבש, ושלכבש אין בכלל נתחים שמתאימים לשווארמה מבחינת גודל. במקסימום חתיכות של בשר טחון בין השכבות של הבשר עגל כמו שהוזכר בכתבה.

פורסם
גם הנביאים בפולג וגם בת האיכר באזור התעשיה שווארמות ממש טובות!(לא מעניין אותי שזה של העולם התחתון העיקר שטעים זול יחסית)

אני בשוק שלא הזכירו כאן את "בית רצון" במרכז העיר נתניה (רח' שער הגיא).

גם בחדרה, אפילו ש"שאולי" נסגר (לא כ"כ מעניין אותי למה), יש שווארמה טובה ולא יקרה, שזה ענאן בכיכר המשטרה. רק אני בספק אם הוא כשר, היות ויש לו פיתות בפסח.

בכלל, בכל עיר יש שווארמה טובה שרק המקומיים מכירים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שווארמה קריטי ברחוב הרצל (צמוד לפארק אחרי השוק) ברחובות.

המקום נקי וכשר, השירות טוב, והשווארמה כיד המלך.

No worries 8)

פורסם

גם בחדרה, אפילו ש"שאולי" נסגר (לא כ"כ מעניין אותי למה), יש שווארמה טובה ולא יקרה, שזה ענאן בכיכר המשטרה. רק אני בספק אם הוא כשר, היות ויש לו פיתות בפסח.

אני חייב להגיב על זה מבחינה מצפונית:

שווארמה ענאן זה ביוב! שום דבר שם לא טרי, הבשר אפילו לא אכיל.

אכלנו שם פעמיים (כי בפעם השניה רצינו לתת עוד צ'אנס אחד אחרי ש"סמי בכיכר" לידו היה סגור) ובשני הפעמים זאת הייתה חוויה שלא עושה חסד עם שווארמה.

מה גם, שמבין כל המקומות האפשריים בחדרה, ענאן פתח את השווארמה שלו מטר מסמי בכיכר (לדעתי-הטובה ביותר).

פורסם

מוזר שבתור חיפאי אני לא מכיר ולא שמעתי על אמיל ומן הסתם שלא אכלתי שם. צריך לבדוק את הנושא :)

השווארמה שאני אישית הכי אהבתי בחיפה היא "הקטנה והמטריפה", או איך שלא קוראים לה היום.

מול מרכז חורב. גם הם שמים שיפוד אחד ליום והולכים כשהוא נגמר (וזה קורה דיי מוקדם).

לא אכלתי שם כבר איזה שנה-שנתיים, אבל נכון לאז היא הייתה הטובה ביותר לדעתי.

• תוכן חדש...