Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השווארמות הטובות בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצות החמות על הרצל 2 בראשון ,עד היום לא מצאתי מקום שיכול להתחרות בהם בטעם,בלארג'יות שלהם מבחינת כמות בשר ובמבחר הסלטים,מה עוד שהצ'יפס בשיטת אכול ככל יכולתך.:lol:

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. שמש בז'בוטינסקי - קמצן בבשר אבל הכי טוב בטעם.

2. הרצל 2 - גם טעים גם לארג' וגם אחלה שירות.

3. בארכה בגדרה - ממש מפוצץ את הפיצה בבשר מתובלן ועסיסי.

אכלתי בחזאן בחיפה פשוט היה דוחה, החותך בשר השמן תבלן את הסלט בקצת זיעה מהמצח בנוסף.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מה עם מלך השווארמה בקניון הזהב בראשון? הוא מפוצץ לאפות ואי אפשר לקום בסוף הארוחה :lol:

מבחר סלטים עצום פשוט!!! ושירות מעולה.

תמיד אצלו הכל טרי טרי וכל כך טעים. 30 שקלים ללאפה עסיסית.

כמה עולה בהרצל 2 לאפה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

דווקא השווארמה (למי שמכיר את בת ים) ב"צחי צמרת" הרבה יותר טעימה מזו שבציפורה (ובכלל, אחת הטעימות שאכלתי). מוזר :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תלוי איזה בגט.

אם זה בגט בן יומיים - אפשרי.

אם זה בגט טרי - חבל לבזבז על שווארמה, בגט טרי אוכלים עם גבינה טובה או חמאה:yum:.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

3. בארכה בגדרה - ממש מפוצץ את הפיצה בבשר מתובלן ועסיסי.

מצטרף להמלצה על בארכה בגדרה,לאפה טרייה בשר טעים וסלטים טריים,חבל שבכתבה התרכזו יותר בצפון הארץ.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
עוד פעם באגטים?

נו בואו נראה, כמה מאלו שאוכלים באגט עם שאוורמה אוכלים פיצה עם קטשופ עליה?

אני. ושם עוד תוספת של זעתר מלמעלה יוצא פשוט מושלם!

פורסם
בת האיכר בנתניה..

גם הנביאים בפולג וגם בת האיכר באזור התעשיה

1. בת האיכר

תגידו לי, אתם נורמלים? יתהפך העולם אלף פעמים אני לא אתרום גרוש לכלבים המטונפים האלה.

אתם צריכים להתבייש שאתם מממנים משפחות פשע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נשמע כמו מערבון "בת האיכר"

יום קיץ שרבי בנתניה, האיכר יוצא החוצה עם הרובה שלו בניסיון לרסס את הצעיר הפרוע שפירגע את הבת שלו אתמול בלילה. וכל זה בזמן ששיפוד שווארמה ענק מסתובב לו בתוך המסעדה, כשברקע יש מוזיקת מערבונים ובחורות עם שמלות ועקבים רוקדות יחד עם שיכורים מסריחים.

נתניה...

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...