Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

במהלך נסיעה רגועה ברכב נשמעו רעשים משונים (לא של משהו נשבר) ובבדיקה מהירה נתגלה ששמן הגיר נשפך

היום פורק הגיר ונמצא חור בגיר שדרכו נשפך השמן, כך שיש למצוא גיר חדש.

השאלות הם:

1. איזה גיר ניתן להתאים ל BX GTI 1900 סמ''ק ידנית שנת 92 האם גירים של ברלינגו קסארות או כל אחרות יתאימו לרכב?

2. ממה יכול לנבוע שבר בגיר.

להלן תמונות השבר.

11102009007.jpg

11102009008.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

נו נו נו לרן :-)

ועכשיו ברצינות, כל גיר של מנועי XU אמור להתאים לך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ומה עם יחסי העברה וכל הדברים האלה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ממה שאני יודע כל גיר של 405 / ZX וולקן ושכמותם שמסתובבים עם מנועי XU מוזרקים בנפח 1900 מתאימים בדיוק.

אני שולח לך במסר טלפון של פריק צרפתיות, שכבר עשה כמה השתלות בחיים שלו, והיה הבעלים של שני וולקנים.

הבן אדם הוא ספרות מהלכת של מק"טים וכל מה שאתה צריך.

בזמנו חשבתי ב BX שלי לשנות יחסי העברה (לא יצא בסוף אל הפועל) , הוא עזר לי מאד, ושפך הרבה יידע.

תגיד לו שליאור עם הליאון TSI הצהובה נתן לך את הטלפון. גם לו קוראים ליאור.

בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה לך קיבלתי את ההודעה הפרטית

• תוכן חדש...