Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמשה שבורה

erez a
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לפני שבוע אשתי נסעה אחרי משאית ואבן עפה ושברה את השמשה , יש לי את מספר המשאית .

האם לפנות לביטוח שלי שיסדרו את זה ? האם נרשם כתביעה בתיק ? מה התהליך ?

פורסם

אם יש לך ביטוח שמשות אז פנה לסוכן ביטוח וגש להחליף את השמשה,לא נרשמת תביעה בתיק ביטוח שלך כלל

בכל מקרה,משאית לא אחראית לנזק שנגרם לך

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

אם הביטוח שלך מכסה גם שמשות אז יש בכלל טעם לפנות לביטוח.

כמו שאמרו תברר אצל הסוכן.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

יש ביטוח שמשות , השאלה האם נרשמת תביעה בתיק הביטוחי , מה שיעלה את מחיר הביטוח בשנה הבאה

או שכבר עדיף לתקן לבד מבלי לערב ביטוח ?

פורסם

לא נרשמת שום תביעה

תבדוק מי מורשה מטעם הביטוח לתקן את השמשה

במקרה שלי זה היה אוטו גלאס

כבר ביום למחרת הגעתי לשם, לפי רישיון רכב הם אישרו שיש ביטוח שמשות וכעבור 4 שעות יצאתי עם שמשה חדשה :)

בהצלחה.

אגב, למה חיכית שבוע?

פורסם

חסר זמן , השבר הוא בעצב סדק של 5 ס"מ בערך בקצה כך שזה לא ממש מפריע אבל לא רצוי ,

נטפל בזה מחר ,

תודה רבה וחג שמח לכולם .

פורסם

המשאית כן אחראית לנזק היות וכל המטען שלה חייב להיות מכוסה ולא ליפול על עוברי אורח

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

היה מקרה דומה לבחור מהפורום בשם רוסלן, אתה יכל לקרא על כך כאן. :arrow:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבעיה שהשמשות בביטוח השמשות לא מקוריות. תהייה לך שמשה עם חותמת "לוסיא גלאס" או משהו כזה. לא נעים אם יש לך רכב חדש. לא נעים שבעתיים אם הרכב יקר במיוחד.

פורסם

יש חוק שנתיים ראשונות על הכביש החלפים אמורים להיות מקוריים לא?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כן.

רק אם אתה מפעיל את הביטוח המקיף שלך, משלם השתתפות עצמית ומפסיד את הנחת העדר תביעות למשך 3 שנים.

ברוב הפוליסות קיימת תוספת שמתייחסת לנזק לשמשה בלבד. תוספת זאת היא מחוץ לפוליסה המקיפה ולכן מתאפשר להחליף זכוכית בהתאם לתנאי התוספת, שהם בד"כ מתייחסים לשמשה תחליפית.

במקרה שכזה, לא נרשמת תביעה ואין אובדן הנחה.

לא חובה לרכוש את התוספת הזאת, היא נפרדת מהפוליסה ואפשר לרכוש אותה גם בלי לעשות ביטוח מקיף בכלל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...