Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אדי,

אני אמור להעלב שאתה לא בונה עלי? :(

דני.

חס וחלילה :-P

הלוח אם שהמחשב שלי מתבסס עליו הוא האחד שנמצא במחשב שבנית לאלי 8)

אבל זה היה רק תיזר כרגע וזה לא הנושא של הת'רד - זה גם הולך להיות פרוייקט הרבה הרבה יותר פשוט ממה שנימי או עתיד עשו כי אני מתבסס על הביט 1

כשאני אתחיל את הפרוייקט יועלה גם ת'רד בנידון

חגי - תודה - כשיגיע הזמן אשמח, אני בעיקר אזדקק למידע כללי לדעתי.

אתה גם מוזמן אליי - בכיף, וזה כולל גם את גורל וגם אותך דני - בכיף.

יאללה חזרה לנושא המפגש - אני אפרופו בטוח מגיע 100 אחוז.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה לא מוציא אופטי מהלוח ישירות לביט1 אלא הולך על כרטיס קול חיצוני כדי שה010101010101010101010 ישמע לך חם יותר. אני מתקשר לבוס שלך שיזרוק אותך מההייטק :D

פורסם

עתיד דארלינג :-)

אין לי שום כוונה להשקיע כסף שהוא מיותר מבחינתי על משהו שהאמונות הטפלות שלי בוודו כזה או אחר לא קיימות בו.

אתה מכיר אותי מספיק טוב בשביל לדעת שבדברים מסויימים אנחנו חושבים בדיוק אותו הדבר.

הCARPC מגיע כאן מהרצון שלי להפטר מדיסקים אחת ולתמיד.

מהרצון שלי להתעסק שוב עם מחשוב והפעם עם תוכנות וחומרות מסוג שאני עדיין לא הספקתי לשים עליו את הידיים.

מהידיעה שיש לי מעבד קול שיש לו כניסה אופטית - אז למה לא להשתמש במקור אופטי ולחסוך המרה בדרך (למרות שאני לא מאמין בשום צרה שזה יהיה שמיע - אבל אם אני יכול אז כבר על הדרך).

וגם מהסיבה שאפשר לעשות כל כך הרבה דברים אחרים מאותו המקום - כולל ניהול מנוע.

אבל בתור התחלה המחשב ישמש כמקור אות בלבד (לא כפרוססור - חבל על המאמץ שלי בכלל), רדיו, GPS ואולי אולי מצלמת רוורס צבעונית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל הנוסעים עם WAZE, התוכנה יודעת טוב מאוד איפה זה יער המלאכים (פשוט לרשום יער המלאכים והוא יציג: יער המלאכים/שחריה)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מה לגבי IGO?

Pioneer TS-X150

פורסם

לא נורא - נסתדר - כל מה שאני צריך זה קוארדינטה של קו אורך רוחב לנקודת הכינוס :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

גם IGO זה בחינם, להשיג בטורנט הקרוב לביתך :)

הדרך הזאת הכי פשוטה בעולם,

נוסעים על כביש 6 דרומה, עוברים את מחלף שורק. מגיעים למחלף קרית גת. יורדים מ6 פונים שמאלה (מזרחה) בצד שמאל יש פאקינג יער ! נכנסים :)

פורסם

גם IGO חינם וגם מערכת מטורפת? אין סיכוי שאני פוסח על האוטו שלך מבלי להתיישב לשמוע :lol::lol:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תכין צוות חילוץ והצלה, גורל איך אתה שוכח, אני פולני! :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

שלום לכולם :)

המפגש פתוח לכולם? אני יכול לבוא עם חבר?

מאוד רוצה לשמוע באוזניים כמה דברים מעניינים...

אם כן מה אני צריך להביא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...