Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאגרו קינג 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני רוצה לקנות פאג'רו קינג קצר 2001 מה אתם יכולים לספר לי על הרכב מבחינת אמינות תיקונים וביצועים...

תודה לכולם

פורסם

סבא שלי קנה את הרכב הנ"ל לפני כמה חודשים.

מבחינת אמינות לא היה תקלות בכמה חודשים האלה , יותר מזה אני לא ממש יכול לומר :)

ביצועים ? אם אתה מדבר על שטח אז אני אישית ראיתי אותו עובר דברים שבהם LAND CRUISER נכשל, ועוד כמה גיפים נחמדים :) .

אני חושב שבחרת רכב שטח מאוד מהנה נהנתי לנהוג עליו יש לו הגה דיי מדוייק והוא נוח !

בהצלחה.

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם

סליחה שאני מתעלק על השירשור אבל

איך הקינג בנסיעת כביש נוח אוו קופצני?,בכלל אשמח לשמוע על הבצועים שלו בכיש פניות,נוחות

וכו.

פורסם

שלום עמרי.

נהגתי על קינג קצר 2001 GLS במשך כ-7 שנים, ויש לי בעיקר דברים טובים לספר עליו.

למעט החלפת משאבת סולר במסגרת האחריות (נקנה כיד שנייה), האמינות המכנית שלו היתה גבוהה מאוד

ונסכה בי ביטחון ברור, כי יש על מה לסמוך.

יכולות השטח שלו היו טובות מאוד, והוא עמד בגבורה במקומות בהם נכשלו הרבה אחרים.

נעילת הדיפרנצייאל האחורית הוכיחה את עצמה לא פעם, והקנתה לו עבירות בלא מעט מדרגות סלע בארצנו הקטנטונת.

זה לא רכב שטח ייעודי, אבל כאשר לוקחים בחשבון את התנהגות הכביש שלו, זו פשרה לא רעה בכלל.

ואם מדברים על כביש, והרי עליו נסעתי 99.9 אחוז מהזמן, שם אתה ממש תהנה מהפשרה.

מנוע חזק, יציבות טובה, תנוחת נהיגה טובה, היגוי מדוייק, ורדיוס צידוד קצר להדהים. הכל כשלוקחים בחשבון שזה סוג של ג'יפ כן?.

בנוסף, צריכה משולבת של 500-550 ק"מ למיכל, ונראה לא רע בכלל (להבדיל מהארוך שנראה זוועה, לטעמי כמובן).

נקודות קצת פחות טובות שיש לשים להן לב:

בעייתיות במנגנון החשמלי של הגג לאורך זמן, כל רכב לגופו.

בידוד רעשים גרוע בהשוואה לדגמים אחרים משנתונים מקבילים.

תא מטען, סוג של בדיחה עצובה, למרות שיש אפשרות לקיפול הכסאות האחוריים.

בעייה ידועה ומשותפת - נורית ביקורת לשמן מנוע שלפעמים נדלקת ללא קשר לשמן מנוע.

קריאת תיקון 2002 - כוסית צבירה תקולה של מערכת הבלמים - לוודא החלפה.

פלסטיקה חיצונית רגישה, יקרה, ומתפרקת בטיולי שטח לא כל כך זהירים.

אבל בסה"כ, אחלה אוטו, שבטיפול אוהב ירצה אותך בכביש ויספק אותך בשטח.

תהנה

יניב

"היכולת לצטט, הינה תחליף סביר לחוכמה" (ויליאם סומרסט מוהם)

פורסם

שלום koprman.

כפי שכתבתי בתשובתי הקודמת, הפשרה שהרכב מציע בהתנהגות הכביש שלו, היא טובה עד טובה מאוד.

למרות שזהו רכב 4*4 שבו נק' מרכז הכובד גבוהה בהתייחס למכוניות פרטיות, עדיין, היציבות והאחיזה שהוא

מציע בכביש, דיי משכיחה את עצם היותו ג'יפ.

ועדיין, מס' נק' נוספות לבקשתך:

אחיזת כביש - הרכב יציב מאוד, היגוי מדוייק, שגם בהטייה פתאומית, מתנהג בסלחנות ובטחון, להבדיל מהרבה ג'יפים

אחרים ש"זורקים" הצידה ומאיימים להתהפך. בנוסף, בתנאי כביש חלק/שמנוני/גשם ראשון, מצאתי ששילוב הילוך 4*4

ראשון (HI), משפר את האחיזה משמעותית, מבלי לפגוע יותר מדי בנסיעה (ניתן לשלב תוך כדי נסיעה עד 80 קמ"ש).

צריכת דלק - כפי שאמרתי צריכה משולבת של עירוני ובינעירוני כ-500-550 ק"מ למיכל, כך שה-65 ליטר שלו

נותנים כ-8 ק"מ לליטר. בתוך העיר יורדים אל מתחת ל 500, ובחוץ ניתן להגיע אף ל-600 בלחץ.

גם ברכב הזה כמו בכל רכב, נהיגה רגועה וחכמה משפרת משמעותית את הצריכה מאשר בנהיגה עצבנית, תזזיתית, וכו.

התנהגות מנוע - המנוע חזק. ממש חזק. כל לחיצה על הדוושה ואתה מרגיש שיש משהו טוב מתחת למכסה המנוע.

הרכב מאיץ טוב, משייט סביב 110 קמ"ש במישור, ויכול להגיע צפונה ל-160. לא בדקתי את הצפון.

"קיק דאון" עצבני, שגם באיזור ה 120, מגיב לא רע בכלל.

ולבסוף - בקרת שיוט אמינה, שלפחות לדעתי, תוספת פשוט מושלמת לניהוג רגוע (כביש 6 ושות).

נוחות נהיגה - רבות דובר בזמנו על הכיסא של "הקינג החדש", אבל אני לא מצאתי את "האור".

נכון, כסא הנהג נוח משמעותית מג'יפים אחרים שנהגתי בהם, שלדת המרכב האחוד, בולטת ביתרונותיה על פני

מרכב הסולם שקדמה לה, ואחרי נסיעה של שעתיים אתה מרגיש יחסית טוב, משמעותית משעתיים בטנדר בממוצע.

אבל אל תצפה שם לגדולות ונצורות, אין מה להשוות למכונית מנהלית מפנקת.

לסיכום, כמו שאמרתי, פשרה, עדיין פשרה, אבל לדעתי לפחות, אחרי הרבה שנים עם הרכב, פשרה בת זונה.

בברכה

יניב.

"היכולת לצטט, הינה תחליף סביר לחוכמה" (ויליאם סומרסט מוהם)

פורסם

אמינות מוחלטת, אפס תקלות בחמש שנים (לשים לב למשאבת סולר!). מאוד נהנתי בנסיעות.

למרות התדמית העבריינית שנוצרה לג'יפ - אני ממליץ בחום.

• תוכן חדש...