Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

9855R VS ECLIPSE7100

אלעד.א.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת שניהם באותו מחיר בידיוק (יד שניה)ומשומשים באותו פרק זמן שמורים מאוד שניהם עם קבלות והופסאות וכול האביזרים(ניגמר האחריות).מה עדיף?...

פורסם

תוכל להגיד לנו באיזה מחיר מדובר? כי זה או שהאקליפס זול או שהאלפיין יקר.

הייתי הולך על האקליפס במיוחד אם אתה מגביר אקטיבי, הקרוס של ה9855 בעייתי בהגברה אקטיבית.

USB + BT, יציאות קדם מגבר פי 2 יותר חזקות, מכשיר איכותי שלעצמו.

היה לי את האלפיין, מכשיר מעולה אבל מבחינת עלות תמורה במקרה שלך לא הייתי חושב פעמיים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

בסלופים גבוהים כמו 18db ו 24db בקטעי באס מסויימים המכשיר שולח עיוותים לרמקולים, כמו פיקים, אין אצלך את הבעיה הזאת? 

עריכה: אם אתה מגביר אקטיבי כמובן.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני הייתי גם ממליץ לך על האקליפס ישנם יתרונות באקליפס שעדיפים על האלפיין וכמובן ביחס תמורה למחיר הוא יותר עדיף וכדאי!

כמובן גם האלפיין איכותי וטוב אין ספק אבל בזאת האקליפס עדיף!

(כבעל אקליפס)

:roll:

פורסם

למי הכפת USB, או BT?

תשמע פעם אחד אלפיין בהתקנה איכותית, תוהב את הצליל שלו, ולעולם לא תרצה להחליף את המותג הנ"ל לשום דבר אחר.

עוד פעם, לא שאלקליפס לא טוב, הוא טוב, אבל לא מצויין.

פורסם

אכפת ועוד איך , אם זה בא במחיר דומה ולרוב באקליפס יותר זול!

אז יש עדיפות להיכן שיש יותר את התמורה.

ואני ישמח מאוד שתביא אלפיין מהדגם הנ"ל במקום האקליפס שלי ונראה מה הוא ההבדל? לטובה או לרעה! :x

:roll:

פורסם

אני בספק גדול אם כל אחד מכם יוכל על אותה מערכת ואותם הגדרות, לשמוע הבדל בין האקליפס לאלפיין

לאקליפס יש יותר פ'יצרים. נקודה.

פורסם
בסלופים גבוהים כמו 18db ו 24db בקטעי באס מסויימים המכשיר שולח עיוותים לרמקולים, כמו פיקים, אין אצלך את הבעיה הזאת?

עריכה: אם אתה מגביר אקטיבי כמובן.

לא נתקלתי בבעיה הזו

אבל קרה לי משהו דומה,כאשר האקולייזר על מצב פלאט אז הרמקולים מעוותים ויש פיק מדי פעם

פורסם
אני בספק גדול אם כל אחד מכם יוכל על אותה מערכת ואותם הגדרות, לשמוע הבדל בין האקליפס לאלפיין

לאקליפס יש יותר פ'יצרים. נקודה.

יותר פיצ'רים לפעמים יאפשרו לך להגיע לסאונד יותר טוב, לא ?

קרוס בעל חיתוכים מתקדמים יפיק תוצאה טובה יותר מקרוס פשוט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לאקליפס יש יותר פיצ'רים כמו USB וBT וגם לפי דעתי איכותי יותר מ9885

למראת זאת אלפיין נוח יותר,צג יותר גדול וברור,חיפוש בתיקיות

אני בחרתי באקליפס בגלל שאני משתמש בDOK ולא בדיסקים ברכב,

וגם דיבורית BT זה דבר נוח,וגם אפשר דרך BT לנגן קבצי מוסיקה ששמורים על הסלולרי,

שזה גם דבר נחמד

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
יותר פיצ'רים לפעמים יאפשרו לך להגיע לסאונד יותר טוב, לא ?

קרוס בעל חיתוכים מתקדמים יפיק תוצאה טובה יותר מקרוס פשוט.

ישראל יותר פיצ'רים יאפשרו לך להרוס את הסאונד ולהתרחק מהמקור,בודדים האנשים שפיצ'רים זה טוב להם.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...