Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי המגבר הנ"ל,

ערוצים 3 ו2 מזייפים.

מה זה מזייפים? כאשר אני מחבר רמקול(בדקתי על כל 4 הרמקולים שלי) ישנם רעשי רקע חשמליים,והרמקול נשמע מזייף

זה קורה ללא קשר לניגון הHU (אפילו ווליום 0 וללא דיסק),אך כמובן רק שכל המערכת דולקת,

הצלבתי RCA(פנאסוניק) ללא שינוי, נכון לרגע זה מחוברים הקומפוננטים לערוצים,1 ו 4

אין בעיות שומעים נקי יחסית לערוצים 2 ו 3

מישהו מכיר את התופעה? האם שווה לי לתקן?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

לפני שאתה זורק תצור איתי קשר ואני יחסוך ממך את הירידה אל הפח :lol: ברצינות, לא זורקים כזה דבר

כי באמת רוב הסיכויים לפי דעתי הם שהבעייה היא בהתקנה ולא במגבר כמו שאמר המגיב הקודם.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תפרט מה הם שאר רכיבי המערכת.

מתי התחילה התופעה?

היה איזה שינוי שבעקבותיו זה התחיל?

תתן יותר פרטים, חבל סתם ככה לזרוק כסף לחינם. מה גם שיש מחר מפגש. תביא איתך כלים בסיסיים ואני מאמין שישמחו לעזור לך שם.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

אוקיי,

יש לי את המגבר שנתיים + ,הגביר בגבורה סט הרץ ולפני שנה וקצת ועד עכשיו מגביר סט MB QUART

לעולם לא הייתה התופעה הזו,רק לפני 3 חודשים זה החל,(חודש וחצי מהם הרכב היה במוסך)

התצורה הייתה,ערוץ 1 + 2 קופמפוננט גיין 50% ,3+4 אחוריים,גיין 25 %

HU בחצי שנה האחרונה,JVC AVX11 לפני זה פיוניר,

יש לציין,לעולם לא סבלתי מרעשי אלטרנטור,עברתי שתי מכוניות עד כה

אני לא מתכוון לזרוק אותו באמת,אלא לפני שאני ארכוש חדש ,אני שואל האם המגבר עשה את שלו?(זו דעתי)

אם יש אלטרנטיבה זולה מלרכוש מגבר חדש.

כרגע אני עובד רק על ערוץ 1 ו 4 שמגברים את הMBQ.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

עצה שלי,לך למישהו שמבין בזה-תן לו לשמוע את הרעשים אולי הוא מכיר את הבעיה.

נסה לחבר את המגבר למערכת של חבר ולראות איך המערכת תשמע-אם הכל טוב זה אומר שהבעיה או ברמקולים,רדיו דיסק,התקנה[או במקרה שלך חוט או משהו דומה שנדפק].

אם גם אצלו זה לא יהיה טוב הבעיה במגבר.

אתה יכול לשים במעבדה בתמורה ל-50 ש"ח,הם יגידו לך מה הבעיה וכמה תצטרך לשלם בשביל לתקן אותו.

פורסם

פעם אחרונה שהתקנתי את המערכת ברכב הייתה לי את אותה בעיה בדיוק, אצלי זה היה כבל RCA שנח על כבל מתח. כל כבל עבר בצד אחר של הרכב, אבל קצת לפני הכניסה למגבר, הכבלים נחו אחד על השני בנקודה קטנה מאוד שעשתה המון רעש.

פורסם

, נכון לרגע זה מחוברים הקומפוננטים לערוצים,1 ו 4

אין בעיות שומעים נקי יחסית לערוצים 2 ו 3

מישהו מכיר את התופעה? האם שווה לי לתקן?

מה קשור כל מה שהמלצתם? אנשים זורקים רעשי אלטרנטור בעיות ברדיו דיסק, כאשר רושמים לכם שלא רק שעשו הצלבה אלא גם באותו המגבר שני ערוצים עובדים ושניים תקולים ,אם באמת נסית את כל ההצלבות האפשריות ברור שיש בעיה במגבר.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

שלום

אם אין בעית התקנה (שזה נראה כך) אז כנראה שנדפקו קבלים בכניסה למגבר כוח מקדם מגבר. בד"כ אם זה קבל אלקטרוליטי ניתן לראות שקבל התנפח. אם זה קבל קרמי או קבל פילם (ממש סביר להניח) לפעמים אי אפשר לראות ויזואלית, רק לבדוק.

אם אין כבר אחריות על המגבר אפשר לפתוח ולראות שאין רכיבים שרופים. אם היה נדפק טרנזיסטור יציאה, היית שומע עוותים חזקים במיוחד בווליום בינוני-נמוך

בקיצור תנסה לבדוק קודם אין לך בעיית התקנה (כמו שהסבירו - כבל מתח על RCA) ואח"כ אם זה לא עוזר- קח את המגבר למעבדה.

עוד דבר. כשאתה שומע "זיופים" המגבר מתחמם?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

תודה לעונים,

אין כבר אחריות על המגבר,אני אפתח אותו בהזדמנות הראשונה,ואעלה תמונה..

הזיופים קורים גם כאשר המגבר קר וחם,כי למעשה איך שאני מפעיל את מערכת אחרי לילה לדוגמא,אני שומע את הרעשים האלו.

תודה אני אעדכן.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

קניתי פעם מגבר בדיוק כזה יד שניה.

לאחר ההתקנה התגלו התופעות שאתה מתאר בכל הערוצים פרט לערוץ 1 שנשמע בסדר גמור.

לאחר בדיקה התברר שהבעיה היא במגבר, למזלי המוכר היה מספיק הוגן לקבל אותו בחזרה ולהחזיר לי את כספי.

לאחר התקנת מגבר חדש הכל נשמע מצויין.

• תוכן חדש...