Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באיזה רכב מדובר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תתלהב יותר מדי.

אם אתה הולך ליד אחד שמאיץ,אתה עוקף אותו.

מנוע 698 סמק

בגלל שסמארט מפסידים הרבה מאוד כסף מאז שהם התחילו לייצר מכוניות הם הפסיקו לייצר את הדגם הזה.

הם מכרו את הזכויות לאיזה אנגלי Kimber consortium שעדיין לא עשה עם זה שום דבר.

מי שקונה אחד צריך לשמור אותו איזה 20 שנה.

זה הולך להיות רכב מאוד נדיר

אייל

פורסם

בזמנו הייתה למכירה גרסת בארבוס שלה בארץ.

הבן אדם רצה מחיר מטורף שנת 2006 נראה לי ב250 אלף ש''ח.

לפי הבנתי בארבוס ייצרו כמה יחידות בודדות של הדגם המפיק מאותו מנוע 101 כ''ס

כל הדגמים הינם בעלי הנעה אחורית ונחשבים למהנים לנהיגה,למרות נפחם הקטן.

פורסם

זה פאקינג סמארט?! :shock:

נראה טוב דווקא

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ראיתי אחד כזה כשנסעתי דרך יפו לפני כמה חודשים, לדעתי נראה נפלא.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אם אני זוכר נכון מטופ גיר, הדגם של בראבוס עולה 300K פאונד. אם זה נכון אז 250K ש"ח לאחד שנת 06 זה לא כזה מטורף.

לא 300 ואפילו לא שלושים...

סמארט רודסטאר יוצרה בשתי גרסאות; 3 קופסאות והצ'באק, הנקראת רודסטאר קופה, כדוגמת זו שבתמונה.

בתערוכת פריז של 2004 ביצעתי נסיעת מבחן קצרה על הבראבוס רודסטאר. מכונית חמודה ודי זריזה, עם גיר רובוטי דפוק, הגה איטי ונוחות נסיעה של קרש. בקיצור, לא משהו - ובודאי שאינה מאיימת על מיאטה, או להבדיל, אליס.

ארבע שנים מאוחר יותר, פאריז, 2008, שוב מצאתי את עצמי מאחורי הגה של רודסטאר מיניאטורית, רק שהפעם היא היתה תוצרת יפן, היה לה גג קשיח חשמלי והנעה קדמית. קראו לה דייהטסו קופן - ואנחנו לא מפסידים דבר מזה שאינה מיובאת לארץ.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אם אני זוכר נכון מטופ גיר, הדגם של בראבוס עולה 300K פאונד. אם זה נכון אז 250K ש"ח לאחד שנת 06 זה לא כזה מטורף.

כן, בערך, ליתר דיוק מדובר ב315K פאונד ורכב שמלכת בריטניה מתחרה על כסאו במכרז מיוחד ברוח הדמוקרטיה המונרכית שהיא מנסה להנהיג בעולם כולו.

ועכשיו ברצינות- רכב שעולה בבריטניה 300K פאונד יעלה בישראל (במידה וניתן ליבאו) 4 מליון שח ומעלה (למשל, מקלארן SLR), אז בבקשה להפגין קצת אינטיליגנציה.

בקשר לרכב המדובר- בחו"ל שהמחיר סביר מדובר ברכב חמוד וזריז שבמחיר של בוטנים מספק את הסחורה (כמו סמארט). בישראל, המצב שונה- אם קיים כזה רכב על הכביש (וקיים, אני ראיתי לפחות אחד) מדובר בתוצר של יכולת מכירה משובחת של איש מכירות הראוי לציון, שהצליח למכור את עגלת הבייגלה (יחסית) הזאת במחיר שנדרש כדי לכסות את המיסים והרווח של היבואן. שאפו.

• תוכן חדש...