Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , הלכתי לבדוק קורולה (לונה 5 דלתות) , האוטו עבר 103450 ק"מ המנוע נשמע מצוין אין נזילות הכל עובד חלק, הכל יבש בחלק של המנוע ומתחת למכסה מנוע , בדקתי רישיון יש לחצי שנה הבעלים נראה ונשמע מאוד אמין

הרכב שנת 98 מנוע.1600

האוטו מטופל במורשה טויוטה ונראה מבפנים טוב מאוד, רק המצב של הצבע זוועה יש קילופים של לאקה האוטו צבוע בצד כי הוא קיבל מכת חניה בדלת, ופנס איתות שבור.

יום ראשון אני מתכוון לקחת לבדיקה,את הטופס אני יעלה לפה אחרי הבדיקה,

המוכר רוצה 1000 מתחת למחירון 34K האם כדאי בכלל?

Suzuki Jimny

פורסם

הרכב מעל 10 שנים על הכביש, באקלים של ארץ ישראל לקה נוטה להתקלף או להתאדות.

בקלית האיתות - שטויות.

המכה כל עוד זה פח, רק קוסמטיקה.. תמיד אפשר לסדר - תתמקח על המחיר עוד קצת בטענה שזה פגם שבאמת מציק לך.

לגביי טופס הבדיקה, תכין את עצמך ל"לארג'יות" של המכונים:

מנוע לא בהספק מירבי, טיקטוקים בגיר וכד'.. לא להבהל.

לגביי המחיר, חכה לבדיקה.

סה"כ הקורולה רכב אמין, בהצלחה.

פורסם

אני לא בעל מקצוע לכן אין לי הערכה לתת לך, המחיר משתנה לפי המיקום, הצבע וכמובן הנזק.

אני יוכל לתת לך דוגמה אישית שלקחתי רכב לבדיקת פחח והמחיר קוזז, לבסוף לא קניתי כי מצאתי אחת טובה יותר :wink:

פורסם

לא יודע עד כמה תוכל להוריד במחיר למרות הצבע המתקלף.

קורולה עם קילומטרז' נמוך יחסית לשנתון יכולה "להחטף" מהר מאוד.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

כן ,אבל בגרסת ה 5 דלתות לא יודע כמה מהר יחטפו אותה .

שכחתי לציין ש 4 הצמיגים יבשים כמו הנגב, טסט עוד חצי שנה..

כמה תמונות של "הכלה "

חדי העין יבדילו בהבדלי הצבע

25092009174637.jpg

25092009174619.jpg

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...