Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים הקרובים אני מתחדש בהאצ'בק, 1400, 99, ידנית. ברכב אזעקת MPV + עלוקת דלק.

אני נהג צעיר (23) ומחזיק ברשיון בערך 5 שנים, תאונה אחת עם נפגע קל (אנוכי) באשמתי, ותביעת ביטוח אחת בנושא התאונה (רק נזקי רכוש, לא גוף).

כמה הצעות מחיר שקיבלתי על חובה + מקיף:

ביטוח ישיר : לא מוכנים לבטח אותי, בגלל שאני נהג צעיר ותביעה הוגשה נגדם.. "אתה לא עומד בקריטריונים" עלק.

חובה 3060

מקיף 6807

ביטוח אישי ולא למספר אנשים.

בדיקת מיגון עליהם, התקנה אם צריך עליי.

הפניקס:

6151 ביטוח לכל הנהגים כולל חובה + מקיף.

לא מחייבים התקנת מיגון.

AIG:

חובה 2698

מקיף 5414

מחייבים התקנת מיגון 500 ש"ח.

אשמח לקבל חוות דעת לגביי ביטוחים נוספים וגם לגביי הפניקס, איפה טמון המוקש?

המחיר ממש נמוך מוזר לא?

פורסם

אין מוקש, כל עוד מסרת לחברת הביטוח את הפרטים הנכונים (גיל ועבר ביטוחי בעייתי).

כל חברת ביטוח מחשבת את הפרמיה שלה בצורה שונה על סמך נתונים סטיסטיים שונים ולכן כל חברה נותנת לך הצעה שונה כשההפרש יכול להגיע לעיתים לסכומים הרבה יותר גדולים מאלו שציינת.

כדאי שתבדוק גם את השוואת מחירי הביטוח של אתר זאפ ואתר b2bit.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תנסה לבדוק אצל סוכנים רגילים לא ישירות בחברה, תמיד שם תמצא יותר זול.

בכל אופן במקרה שלי היו הפרדים בן כל בחברות הגדולות לבן הסוכן שלי.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

המוקש אם תרצה טמון במקום שבו אתה הכילא רוצה אותו.

אני לא בא להכפיש את שם החברה חלילה אלא רק לספר את הסיפור שלי.

ביטחתי את הרכב שהיה לי בפיניקס חובה+צד ג'. רצה הגורל ועשיתי תאונה והרכב ירד מהכביש, כיאה לחברת ביטוח הם חייבים לספק לי החזר טסט והחזר ביטוח סכ"ה כ1200-1400 ש"ח בשני צ'קים.

אם אני זוכר נכון החוק מחייב למסור צ'ק 14 ימי עבודה מרגע הזמנתו, לצ'ק הראשון חיכיתי 3 וחצי שבועות ולצ'ק השני כ5 שבועות ולמען הסר סםק הספקנים זה לא היה בתקופת חגים ואף אחד לא טרח להודיע שהצ'ק מתעכב.

• תוכן חדש...