Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוכן שעונים בסינמה סיטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

אתמול הייתי בסרט בסינמה סיטי ולפני הסרט היה לי קצת זמן פנויי אז הסתובבתי שם בקומה ונתקלתי בדוכן שעונים בשם

COL WATCH והיה שם שעון שבהחלט מצא חן בעיניי ומחירו היה כ 995 שח,החלטתי כרגע לא לקנות מאחר ואני בכלל לא מכיר את החברה ולא מצליח למצוא שום מידע על השעון הזה או החברה הזאת באינטנט.

ולא בא לי לזרוק 1000 שקל על משהו סתם אבל בא לי להתחדש באותו שעון ספציפי

האם מישהו מכיר את החברה או כמה פרטים על השעונים שלה?

תודה

פורסם

לפי הרושם שאני קיבלתי, מדובר על איזו חברה סינית (עם כיסוי "אירופאי") שמוכרת שעונים בעיצובים של מיטב החברות השוויצריות (כמו אומגה, ברייטלינג ושות').

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא הייתי קונה במקום כזה שעון, אני בטוח שבחנות מקצועית גם תקבל שירות טוב יותר וגם המחיר יהיה יותר נמוך.

מחזק. ב-1000 ש"ח אפשר להשיג שעונים עם אחריות וברמה.

פורסם

היה לי חיקוי מאוד יפה של ברייטלינג שקניתי ב 300, היה איתי שנתיים עד ששכחתי להוריד ונכנסתי איתו לבריכה (לא ציפית שיעבוד אחרי כן) היה מעולה, אבל את החנות סגרו

פורסם

לא מכיר את החברה אבל אני יכול להמליץ על שעונים בטווח המחירים

חברת DKNY

ny1360.jpg

לא יודע אם הדגם הזה ספציפית מיובא לארץ אבל מחירו באמריקה 120-160 דולר

דגם DKNY 1360

שעון כמו שלי:

ny1325.jpg

דגם להיט : DKNY 1325

מחירון בזאפ: 900 ש"ח, באמריקה 110-150 דולר.

עוד דגם להיט DKNY 1327

מחירון בזאפ: 944 ש"ח

http://www.m-shaonim.co.il/Product.aspx?IDP=1551

השעונים הללו קלאסיים, ניראים כמו שעונים של כמה אלפי דולרים במחירים של כמה מאות דולרים, אנשים שמבינים בשעונים ממליצים לבעלי תקציב ממוצע שרוצים לוק מעולה. ואני חייב להגיד שבמציאות השעונים האלו הרבה יותר יפים מהתמונות, מומלץ לראות בעיניים.

עוד דגמים של החברה תוכל למצוא בזאפ.

dreams dreams dreams do not come true

• תוכן חדש...