Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא המליצו כי הבחור כנראה שלף את הדגם מזאפ כי המחיר קרוב. הפיניקס מגברים מצויינים בסדרות מסויימות. הסאנדאון לחלוטין טוב יותר מהפיניקס שהובא בכותרת.

אין טעם להשוות בין המגברים, עוד מעט יגיעו התמונות.. :wink: שיוכיחו לכולנו שהסלסטרה מיוצר ע"י ילדים בני 12 בתאילנד ושהם בעצם העתק מדוייק של מגבר זול בהרבה..

...CASKA for life

פורסם

קודם כל תודה על התגובות. המטרה שלי היא לקנות סט טוב מההתחלה, החלפתי יותר מידי פעמים את הרכיבים במערכת שלי, לכן אני מוכן להוסיף את ה300 האלה.

שאלה בקשר לסלסטרה - 2 אוהם מתנגש עם SQ לא?

nimikipod - שמעתי שהפיניקס מגבר טוב לSQ, זה דבר נדיר שאני נכנס לחפש מגברים בזאפ.

בנושא המפגש - אני נורא רוצה להגיע אבל יש לי בעיה להוציא אוטו בימי שבת (ההורים דתיים).

פורסם

2 אוהם לא מתנגש עם SQ. זה החום, המעמסה וירידת הנצילות שפוגעים כביכול ב SQ כשיורדת ההתנגדות.

במיוחד כאשר נכוות בעבר מרכיבים, אין תחליף לשמיעת המגברים והחלטה בעצמך. היה ותשמע את השניים ושניהם יישמעו לך טוב ומספקים, אני הייתי רוכש את הסלסטרה מאחר וההפרש במחיר נמוך וסלסטרה הוא מותג חזק הרבה יותר על כל המשתמע מכך. בכל מקרה, שני המגברים טובים וכל בחירה שלך תהיה טובה לכשעצמה.

...CASKA for life

פורסם

לדעתי הוא כן יכול להגביר בלי בעיות סט של הייבירד או קלארוס

המגבר מוצהר 75RMS ב-12 וולט ו-90RMS ב-14 וולט

וזה גם תלוי מאוד בשיטת המדידה.

סלסטרה בעצמם כותבים בדף המוצר כי את הנתוני הספק לא ניתן להשוות לשום מגבר אחר

כי הם נימדדו תחת הסטנדרטים המחמירים ביותר.

לדעתי המגבר הזה אנדרייטד, ויכול בקלות להיות שהוא לא נופל בהספק ממגברים שמוצהרים הרבה יותר.

הסלסטרה מוציא 90 וט ב14 וולט ,.זה צריך להספיק להייבריד (גם אם הוא לא מקבל את כל הכוח - הוא עדיין צריך לנגן היטב)

זה שמגברים SAX 100.4D וFA475X באותו טווח מחירים לא עושים אותם באותה רמה.

FA475X הוא בנוי כדואל מונו כשכל ערוץ שלו יורד ל1 אום ו2 אום בגישור.

1+

-

פורסם

מה לגבי ה-ZX של קיקר מה שהוצע פה איפה הוא עומד מולם מבחינת כוח לא חסר לו וגם הסאונד שלו דיי צלול ונחמד ביותר

ואני מאמין שהוא גם אנדררייטד

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
טוב נתחיל מזה שאתה לא בדיוק אובייקטיבי כי כולם יודעים כמה שאתה "אוהב" את DANNYG

שהוא היבואן של סלסטרה.

אנא ממך, מכיוון שאינך יודע בכלל מי אני, עשה לי טובה ותשמור את ההערות המטופשות שלך לעצמך.

על מה אני מבסס את זה.?

טרנזיסטורים של סאנקן

פילטרים של באסיל

יחס אות לרעש של 115DBA

יכולת עבודה ב-2 אום מונו

קרוס אובר מלא 50-5KHZ

מגבר זרם גבוהה עם צריכה מקסימאלית של 92A

עכבת כניסה 10 קילואום

שני ספקי כוח של 550W כול אחד

הספק של 75X4RMS ב-12V

מיוצר באיטליה בעבודת יד

------------------------------------

לדעתי לא מדובר במגברים ברמה דומה.

קודם כל, לא מדובר בייצור באיטליה בעבודת יד, אלא בייצור בקוריאה בדיוק כמו שהסאן-דאון מיוצר בקוריאה.

גם בסאן-דאון משתמשים בטרנזיסטורים של SANKEN, וגם הסאן דאון בעל קרוס אובר משוכלל עם 24DB/סלופ ואפילו באנד-פאס.

בנוסף גם הסאן דאון מוציא יותר ממה שהוא מוצהר, וזה בכל מקרה חזק יותר מאשר הסלסטרה שהוא מוציא באיזור ה90 וואט RMS(למרות שמוצהר 75).

מבחינת איכות, 2 המגברים חולקים את אותה רמה.

כבר כתבתי, אך אני יחזור על זה כי יש פה אנשים שקשה להם להבין מה נכתב, וצריך לבאר את זה שוב פעם מחדש.

לא אמרתי שאני לא ממליץ על הסלסטרה, וגם לא טענתי ולו לשניה שזה זבל או משהו דומה.

כתבתי, שאני לא הייתי ממהר להסיק מסקנות חותכות ללא כל קשר.

המלצתי לבחור לשמוע את שניהם ושיחליט מה שמתאים לו על פי שיקוליו.

לגבי המותג והבית, אין ספק ולו לרגע שהסלסטרה מגיע מבית איכותי, על זה אין בכלל ויכוח.

מצד שני, זה גם הייתרון של סאן-דאון שמגיעים בלי תוספת מחיר על המיתוג, ובגלל זה מגברי המונו שלהם לדוגמא, עולים פחות מהמתחרים שלהם אף על פי שמדובר על מגברים זהים.

מה פה לא מובן?:roll:.

under construction..

פורסם

לגבי החוזק של הסלסטרה. אמנם לדני יש את סדרת ה RA ושם זה מוצהר ב 11V אבל אני חייב לאמר שכששמעתי את המגבר על וואפר של קלארוס בזמנו ושל סיז בהווה לא הרגשתי שום מחסור בכח. אבל שום מחסור בכח.

כאחד שיש לו מגבר סאנדאון שכזה לא הייתי ממהר לבחור בו לפני שהיתי בוחן אותו. תלוי מה הסטנדרטים שלך. בהחלט יכול להיות שסלסטרה ישמע טוב יותר.הסנדאון כרגע מגביר אצלי לגאטיה. הוא מגבר טוב-יש לו כוח וגם הוא מוציא מהטוויטר יופי של תוצאה. מהמידואפר המידים נבלעים טיפה ומורגשים מאחור. ייתכן שזו בעית כיוונים-ויתכן שלא!

תשקול את העניין-אולי סלסטרה יותר יתאים לטווח ארוך כשמדובר ב SQ שהולך להשתדרג לקלארוס ולעלות דרגה בהמשך. ואולי לא. תמשיך להתיעץ.

+1 להמלצה על המונו של סנדאון. מגביר אצלי ארסנל בלי בעיה סדרת ה 1000D.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

אין מה להשוות בין מגברי הRA לבין מגברי הFA.

כל קשר בינהם או להשליך מהיכולות של הRA לגבי הFA הוא כלל לא רלוונטי.

הRA מיוצרים באיטליה, והם מה שסלסטרה אמורים לייצג.

סלסטרה התפרסמה בזכות מגברי הVA והRA שלהם.

הFA זאת סדרת כניסה שנועדה להתחרות בשוק העממי- זאת גם סדרה די חדשה.

זה משהו שנהוג היום כמעט בכל החברות למעט בודדות מאוד כמו מקינטוש,BRAX,סינפוני,לוקסמן וכו'.

מה לעשות, השוק הזה לא מתפתח קדימה כלפי האיכות כפי שנעשה לפני עשור.

היום יש דרישה למחירים נמוכים והחברות פונות לאלטרנטיבות מתאימות כדי בכל זאת להתחרות בשוק הזה, שמרכיב היום את רוב הדרישה.

יש חברות לדוגמא כמו אודיסון, ג'נסיס וTRU שמייצרות את המגברי כניסה באותם ארצות שהם מייצרות את הליין הגבוה.

ויש חברות לדוגמא כמו HELIX,זאפקו וכן גם סלסטרה שמייצרות את מגברי הכניסה בקוריאה ואפילו בסין.

כל זאת נועד להוזיל עלויות, אבל אין הרבה קשר בין הסדרות הגבוהות לבין סדרות הכניסה.

בדיוק כמו שקורה באודיו לבית, שהדרישה הופכת להיות HOME CINEMA ופתאום רואים חברות ותיקות כמו B&W,KEF,JAMO,QUAD,KELIPSH שידועות בייצור רמקולים איכותיים, פתאום מייצרות רמקולים סטלייטים כי זאת הדרישה היום וזה מה שמוכר.

under construction..

פורסם

אפשר להמשיך ולקשקש פה עוד דפים ארוכים על סדרות כניסה, ייצור בקוריאה יציב בככה וככה, בנוי כמו קוואד סטריאו ועוד אלף דברים אחרים שרחוקים מלתאום את התוצאות בשטח.

הנייר סופג הכל

אפשר פשוט ללכת לשמוע.

ה- FA הפתיע אותי לפחות באיכות הצליל שהוא הפיק. אני לא יודע להשוות אותו לסאנדאון כי לא שמעתי את שניהם על אותה מערכת.

אני כן יכול להגיד עליו שהוא מגבר מאוד מפורט, בעל צליל בהיר, בעל שליטה טובה באלמנטים, מצטיין בתחום המיד והיי.

הוא חלש בעוצמה מהסאנדאון 100.4.

מגבר SQ מצויין למחירו. יגיד מי ששמע (!).

האם הוא עדיף על הסאנדאון ? אין לדעת לפני שתתבצע השוואה רצינית ונכונה.

דעתי האישית היא שמדובר בשני מגברים מאוד שונים, בעלי צליל מאוד שונה, ומה שיהיה טוב לאחד לא בהכרח יהיה טוב לאחר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זה לא נייר, זה HTML.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יפה

SROOL מתאר את אותה התחושה שאני קיבלתי מה RA אצל דני.

בוודאי שה RA יוציא תוצאה טובה יותר אבל אם הוא ידע לאמר בדיוק את מה שאני הרגשתי ששמעתי את ה RA גם כן על סדרת ה FA אולי הם בכל זאת לא כל כך כל כך רחוקים.

אני לגבי הסנדאון הרגשתי חולשה במיד. לא בגבוהים. אולי עניין של כיוון, אולי עניין של מגבר. אני מעט חסר ניסיון עדיין.

לשיקולך.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

ה- FA וה RA די רחוקים, אם כי הציוויון סאונד קרוב מאוד מאוד.

אני יכול לתת לך דוגמא.

ה FA נופל מה RA בשליטה באלמנטים, בסטאפ של דני יש שליטה אבסולוטית שאני לא זוכר מתי שמעתי, ה FA יותר חלש מה RA וזה שמיע, ה RA הרבה יותר קר ובהיר מה FA, לרות ששניהם בהירים. הRA יותר מפורט, ויש עוד ועוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני יעשה משהו שאני לא אוהב לעשות ואני אצטט את עצמי.

יש פה אנשים שפיתחו תסמונות אנטי שלא מאפשרת להם לקרוא.

אז הנה, אולי זה יהיה יותר ברור.

אני ממליץ לפותח השרשור לנסות לשמוע את שניהם, אבל לא הייתי יוצא בקביעה כזאת או אחרת שהסלסטרה FA יותר טוב מהסאן-דאון או ההיפך.

שניהם באותה הרמה, עכשיו שכל אחד יעשה את שיקוליו.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...