Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על הונדה סיויק 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על הרכב הזה:

הונדה סיויק ES

שנת 2001

אוטומט

נפח: 1,600

110 כוחות סוס

דעה כללית על הרכב, צריכת דלק, ביצועים וכל מידע שתוכלו לתת לי.

תודה רבה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי 2006 שזה די דומה.רכב נחמד.חיסכוני מאוד.חלש יחסית לכל הסיוויקים הקודמים.בקיצור רכב אמין מבית הונדה

אם הוא במצב שמור אל תחשוב פעמיים אבל אל תצפה לביצועים מיוחדים -רכב רגיל לחלוטין

פורסם

סך הכל מניסיון של ההורים עם הרכב הנ"ל אך 2002.

דגם הES מגיע עם סאנרוף והכי חשוב מגיע עם ABS כסטנדרט לעומת הLS שבהזמנה היה צריך להוסיף לחוד בשביל הABS.

צריכת דלק טובה ביחס ל1600 והביצועים סבירים + בשביל משפחתומטית 1600, הרכב מרגיש חזק יותר מאלמרה פרפקט לדוגמא שהיא 1600,לא מדבר על ה1800. (לא כל כך השוואה כי גם הטמפרה שלי הייתה מרגישה חזקה יותר) לעומת קורולה היא מרגישה טיפה יותר חלשה אבל לא בהרבה.

צפה לעלויות ביטוח גבוהות ביחס למשפחתית 1600 רגילה ורק על השם הונדה יעלה לך יותר.

סך הכל רכב אמין מאוד,מניסיון עם טיפולים בזמן בבית.

בעיה מציקה קצת (בישראל) הפגושים מחזיקים על קליפסים, ומניסיון עם חניות בארץ זאת בעיה כי מכה קטנה הם יוצאים בצדדים. אם יש מזל יותר משלנו זה לא יקרה.

הפלסטיקה בפנים עשויה מחומרים פשוטים ועיצוב פשוט בשנים האלה, אך אמינים אין קרקושים או משהו בסגנון. מאוד אהבתי לסוע ברכב הזה כשיצא לי (ES)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...