Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני ביום ראשון הקרוב, מוצאי חג טס לטיול חודש לארה"ב אני יהיה בניורק, באפלו, דטרויט, לאס-וגאס, מיאמי.

עכשיו ברשותי מזדה 3 שנת 2006 ועם מערכת מובנת שאותה אני רוצה להשאיר, בנוסף יושבים לי בבית סאב 1000 וואט של פיוניר שתי סלילים ומגבר 4 יציאות 1000 וואט (125RMS) של חברת לנזר, השאלה היא מה להוסיף ומה כדאי לרכוש מארה"ב?

אני חשבתי על קומפוננט קדימה ולהרכיב את הסאב והמגבר וזהו. כמובן שהבנתי שצריך איזשהו חלק מיוחד (אולי מנחת) בכדי לחבר את המגבר אל המערכת המובנת ברכב, מישהו יכול לפרט לי עליו אולי? ואם כדי לרכוש אותו בחו"ל?

אני אשמח לאופציות אחרות לשידרוג המערכת ברכב ולכול מיני הצעות התקציב הוא בערך 400 דולר לרכישות נוספות מחו"ל.

פורסם

דעתי שלא כדי לך לרכוש אותו בחו"ל כי אולי במקרה מסויים תצטרך אחריות עליו..

במקרה של הקומפוננטים אני אישית ממליץ על focal ללא פשרות הם לא יקרים בחו"ל יחסית לארץ..(פה הם ממש יקרים) אבל אני לא יודע המגבר של לאנזר הוא טוב בשבלהם...

אתה יכול להביא לי במקרה זאפקו? חחחח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפוורם. קרא את הכללים***

היו צריכים להביא לי זאפקו 4100 ואני כל כך בוכה על זה שלא הביאו לי..:-(

לא נורא נקנה אותו בהזדמנות..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

באיזה טווח מחירים אתה מחפש..? אני מאמין שמשהו ממוצע של פוקאל יהיה לך טוב..

אני קונה עכשיו k2p 100 rms אם מגבר של זאפקו מה שאני רוצה הוא נותן בסיבות ה 100 rms..

אני חושב שלך אם הלנזר אולי זה יתאים גם..

או אם אתה לא רוצה להשקיע כל כך הרבה אז נראלי שהדגם 165KF 80 rms יהיה לך מצוין הוא נותן תמורה למחיר אני חושב.. בחו"ל הם עולים בסיבות ה 350 דולר..

אתה גם לא חייב של פוקאל יש חברות ממוצעות שיהיו לך טובות..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תוכן חדש...