Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן ,אבל הבחור רוצה להשתמש במחשב ישן בלי להשקיע יותר מדי כסף, בדיוק כמו מה שאני עשיתי.

המאווררים במארז HTPC הם מיוחדים ולא רועשים וזה לא בדיוק מחשב בתצורה ביתית (ספק כח מיוחד דק לאורך המארז, קפיצים שמחזיקי את הכרטיסים של ירקדו ובחלק מהדגמים בולמי זעזועים לדיסק הקשיח והCD) , אפילו לא השקעתי בקירור איכותי (מלבד המעבד) והסתפקתי במה ש HEC נותנים.

כמו כן לטובת המפרט החדש שמתגבש,על מנת להמנע מהוספת מאווררים, קניתי כרטיס מסך SILENT של ASUS (מבוסס ATI ) עם גוף קירור מאסיבי במקום מאוורר (עוד לא הורכב).

אני אנסח את זה ככה : ה YES MAX יותר רועש מהמחשב :)

מבחינת עובי: המחשב שלי יותר דק מהרסיבר של YAMAHA החדש שקניתי באותה תקופה והוא קובע לגבי הגובה של הריהוט.

אם הרסיבר גבוה, אין סיבה לדחוס מחשב דק שיתחמם הרבה יותר.

בכל מקרה, זו לא חתונה קתולית. בשלב הראשון אתה קונה מארז זול וזורק לתוכו מה שיש,

בשלב הבא אתה משקיע בPS3 או HTPC רצחני (שלדעתי מיותר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

התעלקות - האם יש למישהו וידיאו ישן (וגדול) משנות ה-80 (אבל כזה עם פתח קדמי) לתרום לי לצורך בניית מארז למחשב?

נא להגיב בה"פ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
EL - הדרך הפשוטה היא לעבור בין מקורות (SOURCES) של וידאו בטלוויזיה ולהשאיר את הממיר מתחת למחשב.

ליביו

מה ז"א להשאיר את הממיר מתחת למחשב? פיזית? הכוונה היא לשם נוחות או שלא כ"כ הבנתי...:?

פורסם

אני עם P4 1.7 רגיל, הפכתי את המארז על הצד כדי שיכנס לי מתחת לטלויזיה והכל רץ מעולה. אז נכון שהמחשב ישן ןלא מריץ סרטים באיכות גבוהה, אבל אינטרנט וסרטים באיכות DVD הוא מריץ יופי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה רע בזה?

PicturesOfItems%5C4761_b.jpg

יש כאן הכל מכל טוב.

בלי מאווררים מרעישים.

תוסיף מארז כזה

PicturesOfItems%5C4532_b.jpg

זכרון ודיסק קשיח ואתה מסודר.

פורסם

א. זה לא כולל זכרונות , דיסק קשיח , מארז , ספק כח , מקלדת , עכבר , שלט ובטח שלא יחזיק FHD - ללא כרטיס מסך רציני יותר.

ב. בא נעשה חישוב - 750 ש"ח + 400 ש"ח מארז עם ספק כמו שהעלו פה בזולים + 400 ש"ח מקלדת ועכבר + 400 ש"ח לכרטיס שיחזיק HD (אפשר גם נגיד ב300) + 200 ש"ח זכרונות + 200 ש"ח דיסק קשיח קטן - סה"כ 2150 ש"ח (פלוס מינוס כן?)

ולעומת PS3 - איבדת יכולת לFHD , איבדת יכולת למשחקים רציניים , איבדת בלו ריי והרווחת את הזכות לחכות שWINDOWS יעלה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מסכים לגבי הכל. המוצר הזה לא נועד למדיה סנטר כבד, אלא להיות מחשב אינטרנט סלוני .

אגב, אין בכלל סלוט לכרטיס מסך ולכן אי אפשר בכלל להוסיף יכולות HD, הכל ON BOARD ואתה "מתחתן" עם מפרט החומרה שלך , בדיוק כמו ב PS3 דרך אגב :) [רק שכאן הוא נחות מבחינה גרפית]

אני בכלל לא מדבר על זה שמעבד ATOM לא נועד לביצועים מרחיקי לכת.

היתרון היחיד של PS3 על כל מה שהוצג כאן זה פורמט הבלו ריי, כי כונן כזה למחשב עולה כיום הון עתק.

מצד שני, אני לא יודע מי משתמש כיום בבלו ריי כשכולם מורידים בטורנטים סרטי 1080P צ'יק צ'ק עוד לפני שהם מגיעים לספריות הוידאו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רק לשים לב - המחיר הזה למיטב ידיעתי הוא לא למכשיר חדש - אלא לדגמי התצוגה שמוחלפים מהתצוגות בחנויות.

אם זה למכשיר חדש - מחיר פשוט מדהים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מתכנן להרכיב Low end HTPC. משהו שיוכל להקליט מהממיר וידאו אנלוגי, ויוכל להקרין אותו אח"כ (ובנוסף, שידע לנגן DVD וכיו"ב). חשבתי להתקין במארז HTPC לוח של פנטיום 1.5 ג'יגה, עם חצי ג'יגה זכרון, דיסק 160 ג'יגה, כרטיס TV עם כניסת וידאו אנלוגי (להקלטה) ואולי גם משולב DVB, ועכבר אלחוטי. הכל כתחליף לוידאוטייפ שעדיין בשימוש אצלנו בבית. מישהו עשה משהו דומה?

:turn-l:
  • תוכן חדש...