Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורן - החלפת קלאץ' במוסך מורשה עם חלקים מקוריים ל106 1.6 (שים לב - לא 1.4 איפה שהקלאץ' - תחליפי של וולאו עולה מה שאמרת) - זה המחיר שגם אני מכיר מבירור בזמנו עבור חבר.

לא עבדו עליו ולא נעליים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אורן - החלפת קלאץ' במוסך מורשה עם חלקים מקוריים ל106 1.6 (שים לב - לא 1.4 איפה שהקלאץ' - תחליפי של וולאו עולה מה שאמרת) - זה המחיר שגם אני מכיר מבירור בזמנו עבור חבר.

לא עבדו עליו ולא נעליים.

ליביו

לידיעתך- וואלו זה לא תחליפי- זה מקורי!

ההבדל במחיר בין קלאץ ל 205 ל 306 הוא זניח ( כ 50 ש"ח).

ההבדל הוא במחיר העבודה הין מוסך מרכזי, למוסך פרטי!.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

קיט קלאצ' מלא (פלטה+שמש+מיסב לחץ) עולה באיזור ה700 שח למנוע 1.4, עבודה עוד איזה 600-700 שח, תוסיפו על זה מחזירי שמן לציריות במידת הצורך ועוד מע"מ, חבר טוב שלי שילם על זה כ1500 שח במוסך שבו אנחנו מטפלים, מחיר סביר לכל הדעות, כמובן שאפשר גם בפחות במוסך רעב לעבודה ועם קלאצ סיני שמגיע עם סיני קטן שמחליף הילוכים במידה והקאלצ מתפרק.

בכל מקרה, אין לבכות על חלב שנשפך, רק ללמוד להבא :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

השאלה הפשוטה ביותר היא איזה מצמד יש לו.

אם זכור לי נכון יש לו את הדגם היקר יותר של 200 מ"מ. רק הקיט עצמו של וולאו עולה בחנויות חלפים סביב 1000 ש"ח, במורשה אמור לעלות סביב 1300.

על זה תוסיפו 2 ליטר שמן גיר שאמור לעלות סביב 180 ש"ח

במידה ומדובר במורשה של פיג'ו, העבודה תעלה סביב 800 ש"ח, במוסך לא מורשה פיג'ו זה אמור לעלות סביב 500 ש"ח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפי החשבונית יצא שעלות החלקים יצא לי 1200 ש"ח כולל מע"מ (אכן זהו קלאצ' בקוטר 200), משום מה לא מופיע שמן גיר.

בכל אופן אין ספק ש"שחטו" אותי במחיר העבודה. אבל כמו שאומרים, לא בוכים על חלב שנשפך.

כרגע מה שמציק לי שישנה תופעה חדשה עכשיו, בעיקר במהירות איטית אני מרגיש רטטים דיי חזקים כשהרגל על הדוושא, הייתי אצלו בבוקר והם בדקו ואמרו שהכל תקין. על כל מקרה אני הולך לחזור ועד שלא יפתרו לי את הבעיה (כי זה לא היה ככה לפני זה) אני לא יעזוב. שילמתי סכום מכובד מאד ושלא יחשבו שאני יוותר על זה. ועל הדרך אני יבדוק איך זה שלא מופיע מק"ט שמן גיר, כי הוא אמר שזה כולל, ומן הסתם אם הוא הוציא מהמחסן בקבוק (2 ליטר) אז היה מופיע בחשבונית

בכל אופן תודה רבה לכולם שוב, ואשמח לשמוע אם יש רעיונות למה החלפת קלאצ' תגרום לרעידות בדוושות.

פורסם

גם אצלי כשהחלפתי במוסך קלאץ' ל-205 שהייתה לי לפני 5 שנים, הייתה לי בעיה של ריטוטים בדוושת הקלאץ'.

בתחילה נאמר לי שזה יכול לנבוע מחוסר חריטה של גלגל תנופה וזה אמור להסתדר לבד.

אצלי המצב החמיר מיום ליום ולכן חזרתי למוסך שפירק וחליף את הקלאץ' ודרשתי שיפרק את הגיר לבדוק.

לאחר שפורק הגיר התברר שהמזלג בפנים היה שבור והקלאץ' התעקם.

החלקים הוחלפו והכל חזר להיות חלק.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
ידידי היקר.

צר לי להודיע לך שהמוסכניק שלך עשה עליך קופה.

קלאץ מקורי של פג"ו הכולל מחזיר שמן גיר,ומיסב לחץ עולה 400 ש"ח.

חריטת גלגל תנופה ( לא תמיד צריך) 80 ש"ח.

שמן גיר ( תמיד אפשר להחזיר את מה שנשפך) אבל נגיד רק הוסיפו את החסר- 50 ש"ח.

זאת אומרת שהחלקים עלו סה"כ- 530 ש"ח.

שילמת 2400 ש"ח.

שזה אומר שבעל המוסך שלך התעשר ה 1870 ש"ח.

בוא נוריד את מחיר העבודה שלא אמור לעלות יותר מ 400 ש"ח, הגענו לרווח של- 1470 ש"ח.

להבא טרם שאתה מכניס רכב למוסך תשאל כאן לגבי עלויות.

בברכה.

אורן.

כדאי שתלחץ מהר על ה STOP ותצא מהסרט שאתה חיי בו.

קליאנטים כמוך מבזים את הענף כולו בכך שחושבים שהכל צריך לעשות להם ובמחירי זנות.

מעניין אם אתה היית מוכן לפרק ולהרכיב גיר אם היו משלמים לך 400 שח ומתוך זה היית צריך לשלם שכר יומי לעובד, מיסים וגם להתפרנס.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אין טעם להתעצבן, כל אותם הקליינטים האלו, הם האשמים בפיגועים ובעיות שיש לנו בארץ, הם אלו שנוסעים במכוניות גזורות ולא עושים טיפול שנתיים כי לא צריך את זה בכלל, הרי האוטו ממשיך לנסוע.

פשוט תדע לא להתייחס לאנשים כאלו, או לשלוח אותם למוסך אחר זול באיזור המוסך שלך (אני בטוח שיש פשוט לא מכיר)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לידיעתך- וואלו זה לא תחליפי- זה מקורי!

ולידיעתך - אחרי 6 וחצי שנים עם נבלה צרפתית (ועוד 2 במשפחה :) ) אני מעודכן.

אני התכוונתי אותו חלק עם כיתוב פיזו סיטרואן

(לדוגמא - קיט קלאץ' ל306 הקודמת שלי - עלה כ1400 ש"ח של וולאו בחנות חלפים וכ2400 ש"ח בלובינסקי על הקופסא היפה עם סמל פיזו סיטרואן).

חוץ מזה - כמו שאמרתי וגם נאמר לך מסביב - ה200 מ"מ שקיים ב1.6 יותר יקר מהמחיר שכתבת גם לחלק של וולאו (וגם לחלק מקורי)

אני לא כותב מחוסר ידע / היכרות / פרטים - אלה ממחירים שאני מכיר לרכבים האלו בדיוק.

לגבי מה שאיציק אמר - אין מה לעשות , חלק מהאנשים לא עושים את החישוב.

גם המבורגר מצויין עולה כ10-15 ש"ח לרכיבים (כולל סלט ולחמניה) ועדיין אנשים משלמים עליו יותר מכפול בחלק מהמקומות משום מה...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...