Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש אחת (2500 170 כ"ס e36) או במילים אחרות 323i

הכל נראה מבטיח חוץ מדבר אחד יש על הרכב 280 אלף קילומטר,הרכב על פי המוכר טופל הייטב והוא מצב מצויין

ומטופל במוסך ב.מ.וו המוכר נשמע אמין ורציני (ולא איזה וואחש)

נשאלת השאלה האם בכלל כדאי להתעסק עם רכב כזה אפילו אם הוא טופל הייטב הכל בו עובד טיפ טופ והבעלים הקודמים היו גם הם אנשים רציניים ולא ילדים מתעללים.

תודה :)

Porsche 944 turbo

פורסם

הבעיה שלך היא לאו דווקא המנוע. בטיפול נכון המנוע יגיע לחצי מיליון ק"מ בקלות.



יש ברכב עוד המון חלקים שמתבלים, ואם בסידרה 3 עסקינן, בק"מ כזה הוא צריך להיות מוכן להחלפה שנייה של בולמים, משולשים, זרועות הגה וכדומה. אם חלקים אלה לא הוחלפו מעולם, קח בחשבון שזה בגדר חובה.

העיסקה יכולה להיות כדאית אם מחיר הרכב זול בהתאם ואתה לא מתכונן לנסוע קילמוטראז' גבוה בעצמך.

 

בנוסף, יהיה לך קשה למכור את הרכב אם תרצה. בעיני לא שיקול חשוב אבל להרבה אנשים זה מפריע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

×
×
  • תוכן חדש...