Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היייי,

לפני 8 חודשים, ילד עם רישיון חודשיים ו2 הרשאות בחודשיםם האלה החליט לנסוע באור אדום ולרסק לחברה שלי את המכונית,

האוטו טוטל לוסט. פתאום אחרי 8 חודשים היא קיבלה בדואר הפנייה לפסיכאטר בעקבות התאונה....

מישהוא יודש למה? מה קורה שם? האם הוא יכול לשלול לה את הרישיון?

אשמח לעזרה כי לא אין מושג

תודה

פורסם

חסרים פרטים חשובים,שיבהירו את התמונה מעט.

האם היא נפגעה מהתאונה פיסית ? נגרמה לה טראומה ? אושפזה בבי"ח ? האם חזרה לנהוג מאז התאונה ?

בכל מקרה של חשש מאובדן הרישיון או התלייתו עקב הזמנה לבדיקה של רופא מטעם רשות הרישוי מומלץ להתייעץ עם עו"ד שמבין בנושא וויש לו ניסיון בטיפול בתיקים כאלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הפניה לפסיכיאטר לא באה סתם כך.

האם חברה שלך מספרת לך את הכל ? אולי היא מתלוננת על סיוטים / הזיות / פחדים / מתח וכד'.

הפסיכיאטר מטעם קופת חולים לא יכול לשלול, אך מחובתו לדווח לרשות הרישוי על שינוי במצבה הרפואי (אם אכן כך יתברר לו) ועקב כך יתכן ורשות הרישוי תחליט לבטל את רשיונה עד שתעבור על חשבונה בדיקות במכון הרפואי ותוצאותיהן יאפשרו לה להמשיך לנהוג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא פתאום מקבלים הפניה לפסיכיאטר עקב תאונת דרכים. היא התלוננה על דברים אשר מצריכים בדיקת פסיכיאטר עקב התאונה.

אם היא באמת צריכה אז זה בסדר ואם היא לא מסוגלת ממ לתפקד בנהיגה עקב התאונה יותר טוב עבורה שהיא לא תנהג,אם רשיון הנהיגה שלה חשוב יותר ואין לה בעיה לנהוג אז שתחשוב על זה שוב.

פורסם

אין לי כח להסביר איך הגעתי לזה.. (לא סמים ולא אלכוהול!) אבל החליטו שגם אני זקוק לפסיכיאטר מטעם משרד הרישוי, למען האמת הרוב חושבים שאני צריך :)

תגיד לחברה שלך שמדובר בבדיחה אחת גדולה ושאין לה מה לדאוג.

אני נפלתי על פסיכיאטרית ששאלה אותי כך:

האם אתה מצטער על התאונה שארעה? לא, אני חושב לערוך עוד אחת כזו רק עם התהפכות.

האם הסקת מסקנות? כן עם מינה צמח.

סמים אלכוהול? לא.

היו עוד כמה אני לא זוכר, דווקא שאלות יותר אידיוטיות..

עריכה: חלק רשמו פה סמים, אלכוהול, טראומה אישפוז..

אז זהו שלא, אצלי לא היה אף אחד מהם. ת"ד עם נפגעים שהנפגע היחיד זה אני.. פצוע יותר קל מקל.

• תוכן חדש...