Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיניואן עד 85,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו משפחה עם ארבעה ילדים ואופציה להרחבה...

מחפשים מיניואן עם שבעה מקומות אמיתיים - כל הסטיישנים המורחבים לא מספיקים

את הטנדרים המשודרעים דוגמת H1 וג'אמפי אנחנו לא רוצים

הרכב מיועד להחזקה במשך מספר שנים - לא להחלפה מהירה.

האפשרויות ה"קלאסיות" הן MPV - עד 2004, Yראג'ט- עד 2006 מליסינג, וקרניבל עד 2006

אנחנו מעדיפים את הטראג'ט, אבל הן נדירות מאד. יש להן סידור פנימי נוח, מנוע דיזל, סחירות ואמינות

הקרניבל בדגמים הקודמים לא מיועד באמת לשבעה - אמצע המושב האחורי לא נוח

MPV בא בחשבון, אבל להבנתינו כמויות הדלק שהוא זולל גדולות בהרבה משל הטראג'ט - האמנם?

אשמח לשמוע עצות, המלצות והסתייגויות וכד'

פורסם

אוסיף לך את זה שלדעתי הוא הכי טוב, מיצובישי גרנדיס. מרווח מאוד לנוסעים. יש מקום למטען גם כשהשורה השלישית פתוחה. אמנם לא הרבה אבל טוב יחסית לאחרים. מושבי שורה שלישית אמיתיים שמתאימים גם למבוגרים. מזגן מפוצל אמיתי (שתי יחידות נפרדות) שנותן איכות קירור מאחור הכי טוב בקבוצה לטעמי. התנהגות כביש ובטיחות אקטיבית הטובה בקבוצה ללא ספק (למעט הדור החדש של הפורדים אלא שזה מחוץ לתקציב שהגדרת). המינוס היחידי ברכב הוא שיש רק מנוע בנזין והוא שתיין לא קטן.

פורסם

באותו מחיר +- של הMPV אתה יכול לדעתי גם לחפש קרייזלר וויאג'ר. מיניואן גדול, ומפואר.

אני מעריך שצריכת הדלק תהיה דומה - אחרי הכל V6 בנזין. אל תשאל אותי על נתונים או כל דבר אחר. לא מכיר את הרכב אישית. סתם נתתי רעיון.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אני מתחיל להרגיש כמו תקליט שחוק - סאנגיונג רודיוס. דיזל, אוטומט, צריכת דלק הכי שפויה בסגמנט, 7 מקומות אמיתיים עם בגאז' ואפילו 9 אם תרצו, מחיר סביר ביותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
כל פעם שמזכירים את הוויאג'ר אני נזכר בבטיחות שלו... תחליט אתה אם אתה רוצה לשבת שם בתאונה.

חזרתי ובדקתי חזור ובדוק מה שרשמתי בתגובה, ועד כמה שאני יודע לקרוא (כתה ד' בערך) כתבתי שם "זה סתם רעיון", לא מכיר את הרכב בכלל. מזה ניתן להסיק (אם כי צריך קצת לחשוב האמת,זה לא פשוט) שזה כולל גם את נתוני הבטיחות שלו.

ולא, אני לא אשב שם לשאלתך, כי אני לא צריך מיניואן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה לעונים

גרנדיס הוא רעיון, אבל נדיר מאד, אפילו יותר מהטרג'ט

חזרתי עכשיו משלש שנים באמריקה, ואני לא אוהב את האמריקאיות משום בחינה

AMIGER שהגיב לרודיוס - אני חותם על כל מילה

תודה לכולם

למישהו יש מושג על נתוני צריכת דלק אמיתיים של MPV לעומת טרג'ט?

כמו כן, האם רישוי דיזל עדיין יקר יותר?

פורסם

אגרת רישוי שנתית זהה לרכבי בנזין ודיזל מאותה קבוצת הרישוי.

צריכת סולר בטארג'ט ב 40%-30% יותר טובה מצריכת דלק ב מאזדה MPV.

מאזדה - 1:8 ,1:7 משולב ,בערך.

יונדאי - 1:11, 1:10 משולב, בערך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תעשה כאן חיפוש דובר לא מעט על הMPV ,

לאחי יש אחת שנת 2003 ,החל מהשנה הזאת הרכב עם מנוע של 3,000 סמ"ק וגיר אוטומטי של 5 הילוכים, הצריכת דלק ממש לא גבוהה, כמו שמייחסים לה, נתון של 1:9 בערך בעיר,

אם אתה מתכוון לנסוע הרבה ,יכול להיות שכדאי לך דיזל,אנחנו עושים עם הרכב 15,000 ק"מ בשנה,ככה שלא כדאי לנו דיזל.

הרכב הרבה יותר מרווח מהגרנדיס, גם כשאתה פותח את שורת המושבים השלישית יש מקום למטען, מה שאין בגרנדיס, הגרנדיס יותר איטי ויש לו מנוע 2,400 סמ"ק,

ובכלל באופן כללי כל רכבי מיצובישי צורכים יותר דלק מהמקבילות שלהם( מניסיון, יש לנו בערך 4 רכבי מיצובישי בבית).

• תוכן חדש...