Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר מונובלוק של אלפיין pdx 1.600 וסאב של סרווין וגה השחור vmax 124

הסאב עובד לי יפה על 4 אום ושניסיתי לעשות אותו 2 אום שאני מגביר ל50(המקסימום זה 80) אז המגבר נהיה על פרוטקשיין אני חושב..יענו הסאב נופל לא משמיע באס יותר עד שאני מכבה תמערכת (כלומר את המערכת. קשה להשתמש בשפה תקנית?).. למה זה קורה?

יכל להיות שהמגבר הזה חלש? כי אמרו לי שזה מגבר חזק ועלה לי יקר

בקשה תגיבו

פורסם

מזתומרת אם הוא יציב?

אם אני מגביר את המוזיקה בפאנל עד 50 הוא עובד.. אם אני מגביה תווליום יותר אז לא שומעים באס יותר הסאב לא עובד

פורסם

לא יכול להיות שהורדת את הסאב ל 2 אום אם הוא היה 4 אום לפני (אלא אם חיברת סליל אחד בלבד ואז עבדת ב 2 אום), יש לך כנראה בסאב שני סלילים של 2 אום, ובחיבור מקבילי אם אני לא טועה תקבל 4 אום ובחיבור טורי תקבל 1 אום וזאת הסיבה שהמגבר שלך נכנס לפרוטקשיין כיון שהוא לא תומך 1 אום.

על מנת להיות בטוח קח רב מודד ותמדוד את התנגדות הסאב כאשר הוא לא מחובר למגבר ותראה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

לא קשור ב"חלש" או לא.

האם יציב בהתנגדות זו או לא.

את זה אתה יכול לבדוק בחוברת שלו/ על הקופסא/ באתר של החברה.

מתחדשת*

פורסם

יוסי הסאב היה לי על 4 אום ואז חבר פתח לי אותו ועשה אותו ל2 אום.. לא לאום 1.. ורומק אין לי את החוברות של המגבר או הסאב.. בעיקרון המגבר 600 וואטrms ו 1500ואט מקסימלי..והסאב הוא 550rms ואט 1000

פורסם

המגבר יציב בשתי אוהם

http://vault.alpine-usa.com/products/documents/PDX-1.600%20OM.PDF

:-)

תבדוק מה ההיתנגדות הסופית אם רב מודד , בדוק אם אין קצר .

לפי מה שאתה מתאר כנראה שהוא נכנס לפרוטקשיין עקב זרם יתר ולא חימום יתר .

הסאב הנ"ל בעל שתי סלילים של 4 אוהם כך שאם חיברתה הכל נכון אתה יכול לקבל שתי אוהם סופי

http://www.caraudiodirect.co.uk/cerwin-vega-vmax-124.html

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אני חדש בזה אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, קרא את כללי הפורום*** מצטער..אם היתי מבין בזה היתי אומר אז לא רציתי להגיד שטויות אבל תודה על העזרה

פורסם

אלכסנדר לפי מה שאתה אומר אז בעיקרון זה אמור לפעול בסדר על 2 אום? וכנראה חבר שלי לא העביר לי ל2 אום כמו שצריך את הסאב?

פורסם

זה לא אני אומר אלה ALPINE :-)

יש מצב לחובר לא נכון \ מקצר

אם אתה לא כל כך יודע מה לעשות גש לבעל מקצוע .

פורסם

הלואי היה לי זמן ללכת לבעל מקצוע כל הזמן אני עובד כפולות..אני מת לשמוע את הסאב על 2 אום מתתתת ***מספיקה אות אחת בסוף משפט*** אני חולה על באס.

חבר שלי אמר לי שהוא חיבר ככה את החיבורים בסאב שלו אצל חבר אחר עם מגבר אחר.. ולפי מה שאמר לי שהמגבר שלי חרטה..שהוא חלש ולא יכל להחזיק תסאב (כלומר את הסאב) על 2 אום..ושסתם השם שלו עושה אותו יקר כי זה אלפיין..

פורסם

המגב הוא לא רע בכלל , הא הוא שווה את הכסף - תלוי כמה שילמתה עליו . :-)

אולי תגיעה למפגש בשבת ויוכלו לעזור לך שם ?

• תוכן חדש...