Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל מהתחלה, לפני שבועיים קניתי רכב , לקחתי אותו לפני הקנייה לבדיקה בה הבודק גילה מספר ליקווים יחסית זניחים.

אתמול לקחתי את האוטו לישור קו ב"הילוך השישי" ונאמר לי ששני המשולשים ברכב "גמורים" ויש צורך להחליפם דחוף.

עברתי על טופס הבדיקה, והבודק במכון לא רשם אף מילה לגבי זה.

קיבלתי הצעת מחיר בסך 2200 כולל עבודה + כיוון פרונט + מע"מ.

האם יש אפשרות לדרוש ממכון הבדיקות את התשלום עבור התיקון עקב כך שהוא לא גילה את התקלה בזמן בדיקה ?

אם כן, איך זה עובד ?

תודה

פורסם

ומי אמר שהמשולשים באמת גמורים?

כלומר, המכון טוען דבר אחד והמוסך אחר. זה לא בהכרח שצד אחד מרמה/מתרשל, אלו יכולים להיות הבדלים בגישה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ומי אמר שהמשולשים באמת גמורים?

כלומר, המכון טוען דבר אחד והמוסך אחר. זה לא בהכרח שצד אחד מרמה/מתרשל, אלו יכולים להיות הבדלים בגישה.

זה הגיוני מה שאתה אומר , אך זה לא שהייתי מאיזה מוסך חאפר. זה מוסך מורשה יבואן, שמטפל במאות או אפילו אלפים רכבים

מסוג זה. ואם אני אלך למוסך הראשי של היבואן לקבל מהם חוות דעת נוספת ?

פורסם

ייתכן מאוד, שהמוסך רוצה "להרוויח" עליך, או מאידך המשולשים לפני סוף חייהם, ולכן ביקשו להחליפם.

רצויה לכן עוד חוות דעת ממוסך אחר ואמין (תפרט מהיכן אתה בארץ, ומה סוג הרכב, ותוכל לקבל גם רשימת

מוסכים מומלצים, כאן, בפורום).

alfa 156 2.5.

פורסם
ייתכן מאוד, שהמוסך רוצה "להרוויח" עליך, או מאידך המשולשים לפני סוף חייהם, ולכן ביקשו להחליפם.

רצויה לכן עוד חוות דעת ממוסך אחר ואמין (תפרט מהיכן אתה בארץ, ומה סוג הרכב, ותוכל לקבל גם רשימת

מוסכים מומלצים, כאן, בפורום).

לפי מה שהבנתי המוסך שהיתי בו - "הילוך שישי" זה מוסך מאוד אמין. דיברתי שם עם מנהל העבודה כל הנושא אפילו עבר

דרך מנהל המוסך.

בכל מקרה אשמח לקבל המלצה למוסכים נוספים באיזור.

אני מהמרכז והרכב הוא סיטראן קסארה בנזין שנת 2003.

• תוכן חדש...