Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה רכשתי היום את ה C5 שבה חשקתי לאחר חודשים של חיפושים.

דבר ראשון שעשיתי היה להיכנס לפורום המעולה הזה, קראתי כל פוסט אפשרי שכלל את המילה C5, לטוב ולרע, קראתי על המתנגדים לצרפתיות ואת המהללים, קראתי על יתרונותיה וחסרונותיה, קראתי וקראתי וקראתי, עד שהוחלט סופי, C5 .

התחלתי לחפש ביד 2, התקשרתי ונפגשתי, מה שלמדתי בעיקר זה שהמחיר הנדרש לא משקר ואין מציאות חינם, אדם שביקש 10,000 ש"ח פחות מהמחירון התגלה כרכב מוזנח יחסית, ואדם שלא התפשר התגלה כבעלים של רכב מטופל להפליא. (כמובן שבטוח ישנם יוצאים מן הכלל אך באלו אני נתקלתי וזהו נסיוני האישי)

רוב הרכבים שנשמעו לי טובים בטלפון היו רחוקים מעירי והנני אדם עסוק, אז החלטתי בתור התחלה להתמקד ברכבים קרובים אליי גיאוגרפית.

התקשרתי ונפגשתי, התאכזבתי והמשכתי, כך יום יום.

יום אחד מצאתי בטרייד-אין UMI בב"ש אחת שנת 2005 עם 100,000 ק"מ , ממש נראתה טוב, על הליפט במוסך זה נראה אחרת, תיקונים במעל ל10,000 ש"ח.

המשכתי לחפש, עד שנתקלתי בפרסום של מגרש שבידיו C5 מודל 2003 יד ראשונה פרטית על 133,000 ק"מ , במקרה הכרתי את בעל המגרש, הרמתי טלפון וקפצתי לראות, הרכב נראה שמור להפליא, ספר טיפולים במוסך המורשה מהיום הראשון! מה רכב כזה עושה במגרש שאלתי? , התשובה התגלתה בבדיקה: נזילות מכל מקום אפשרי ומה לא.

כמעט וויתרתי, עד שנתקלתי במודעה של בחור מחיפה (אני מב"ש) מודל 2002 עם 88,000 ק"מ מטופלת במורשה מהיום הראשון, הבחור נשמע פדנט בטלפון ולא היה מוכן להוריד שקל מהמחירון.

חיש קל קיפצתי על המציאה ושלחתי חבר מהאזור לבדוק את הרכב, בהסתכלות ראשונית והתרשמות מהמוכר העסקה נראתה מושלמת, סיכמתי עם המוכר שבמידה ואין שום דבר רציני בבדיקה שיראה את הנושא כסגור, המוכר הוריד את המודעה מיד 2 ושאלתי אותו מתי אפשר לשלוח את החבר לבצע עימו זכרון דברים ולשלם מקדמה עד שאוכל להגיע לחיפה לבדיקה, המוכר אמר שאין צורך והעסקה סגורה מצידו וניפגש בראשון (היה יום חמישי), בראשון הוא סינן אותי ואתם יכולים לנחש את סוף הסיפור, מישהו אחר נהנה ממנה עכשיו.

עד שכמעט איבדתי את החשק חבר המליץ לבדוק בלובינסקי טרייד, ואכן נסענו לבדוק, הבחור במקום התחיל להציע לי רכבים מליסינג עם ק"מ גבוה, עצרתי אותו מיד! ואמרתי: "יד פרטית עם ק"מ נמוך, אין לך? אל תטרח."

ואז ההצעה הגיעה: 2003 יד 1 פרטית עם 91,000 ק"מ, מטופלת מיומה הראשון במורשה וללא תאונות.

איפה הקאץ'? המחיר, גבוה ב4500 ש"ח מהמחירון. לאחר מיקוח ארוך ומייגע הוא הוריד לי ל500 ש"ח מעל המחירון עם התחייבות לתיקון הליקויים בבדיקה ואחריות לשנה על מנוע, גיר, מדחס מזגן והגה.

התייעצתי עם חברי הפורום ואלו המליצו לחטוף. התיעצתי עם ברזילאי (מהפורום) שהוא בעל מכון בדיקה הכי אמין בב"ש וקבעתי להגיע אליו לבדיקה, בבדיקה התגלו ליקויים קלים שהמרכזי ביניהם היום זוג בולמים דולפים.

לקחתי את הרכב חזרה ללובינסקי, אלו הכניסו את הרכב למוסך ושם הוחלפו הבולמים, הברקסים, ממיר קטליטי, תוקנו נזילות ועוד.

יאמר לזכותם שהכל היה במצב טוב, אפילו הברקסים, אבל הם ראו לנכון שצריך להחליף ועשו כן, ראוי לשבח אותם על כך.

היום קיבלתי את הרכב וניגשתי שוב למונדיאל (מכון הבדיקה) ודוד ברזילאי אישר את הקניה.

בכמה שעות שאני עם הרכב, אני מרוצה עד הגג.

ממליץ בחום על הרכב הספציפי הזה וכמו כן לא להתייאש ולמצוא משהו טוב!

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

התחלתי לחפש ביד 2, התקשרתי ונפגשתי, מה שלמדתי בעיקר זה שהמחיר הנדרש לא משקר ואין מציאות חינם, אדם שביקש 10,000 ש"ח פחות מהמחירון התגלה כרכב מוזנח יחסית, ואדם שלא התפשר התגלה כבעלים של רכב מטופל להפליא. (כמובן שבטוח ישנם יוצאים מן הכלל אך באלו אני נתקלתי וזהו נסיוני האישי)

תספר את זה לאלה שמתקשרים אלי ולא מבינים למה אני מוכר רכב במחיר שהוא קרוב למחירון.

כשאני אומר להם שבכל הלוח של יד II אין רכב במצב כזה, (כולם נמכרים עם קילמטראז' שבין פי 2 לפי 2.5 ממני,

ועדיין דורשים אותו מחיר כמוני), אז מאחלים לי בהצלחה ועוברים הלאה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כמה שעות זאת עדיין לא אינדיקציה, יחד עם זאת, באמת מכמה נסיעות בודדות (וגם כנוסע) הרכב נוח ומפנק מאד.

אני בטוח שאם הוא טופל היטב אתה תהנה ממנו מאד.

מקרה קלאסי של "יגעת ומצאת...":-D

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תתחדש על הרכישה.

לבחור עם ה307- בסוף יבוא הקונה שיחפש את הרכב הספציפי ויחפש כמוך, רכב במצב טוב ככל האפשר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בסוף הוא יגיע.

בינתיים סתם מעצבן לשמוע כל מיני סוחרים ומחפשי מציאות שעושים לך רע, ונותנים לך להרגיש כאילו אתה בעלים של דלתא שנת 88.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

nepet שלום!

חלק מה"חוויה" של למכור רכב בארץ היא לשמוע את כל מחפשי המציאות למיניהם,כל אחד והחירטוטים שלו,זה חלק מהסיפור,את הרכב אתה תמכור גם אם זה יקח קצת יותר זמן.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...