Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מדובר בטויוטה קורולה 2001 160,000 ק"מ

לפי הרושם שאני ואבי קיבלנו מדובר ברכב סבבה לגמרי, המכונאי שהסביר את התוצאות גם כן לא התרגש.. מה אתם אומרים?

מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה: רעש מערכת תיזמון ושסתומים, רעשים במנוע, נזילות שמן, צריכת שמן לבדוק בנסיעה, רעשים אביזרי מנוע, ניקוי מערכת הקירור

מערכת פליטה.: תקין

סרן קדמי ומערכת היגוי: לתקן זוית היגוי, סטיית הגה, חוסר יציבות ברכב

קפיצים: בולמי זעזועים קדמיים חלשים

שלדת מרכב - בעלי משמעות נמוכה: מכות/לחיצות פח/שריטות בצבע, חלודה בתא מנוע תושבת מצבר, פגמים בצבע, לחיצות מרכב תחתון

שלדת מרכב - בעלי משמעות שולית - כיפוף בפגוש, תיקון פגושים

מערכת בלמים - לפרק גלגלים לבדיקה

צמיגים - צמיגים פגומים יבשים

מערכת תאורה ומצבר - מצבר ישן מעל תקופת אחריות

העברת כח - דיפרנציאל רועש, שמן כהה בלאי דסקיות הילוכים, נקישה בשילוב הילוכים

מחוונים - תקין

תודה,

אייל

פורסם

בסך הכל באמת סביר יחסית לשנתון, אבל כדאי לשים לב לעובדה שנדרש יישור קו לא זול לאחר הרכישה - צמיגים, כיוון פרונט, בולמ"ז וכו'.

היסטוריית טיפולים מסודרת יש?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובה !

אמר שיש, האמת שלא ביקשתי אותה.

מה היסטוריית טיפולים תיתן לי,

הבחור אגב לא הלך למוסך מורשה בשנתיים האחרונות

כמה אתה חושב שעליי להוריד לו מהמחירון ? (47500)

פורסם

סה"כ כמו שצביקה כתב - אין ליקויים רציניים, אולם ישנם מס' ליקויים לא מועט שצריכים לתקן.

קח את הרכב למוסך (אפילו מורשה) לקבל חוות דעת לגבי עלויות של התיקונים, ונסה לקזז כמה שיותר מהמחיר.

הסטוריית טיפולים - תוכל לתת לך מידע לגבי אמיתות ק"מ של הרכב, ועד כמה ובאיזו מידה תחזקו אותו

(טיפולים בזמן לדוגמה)

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מכיר את בעל הרכב, הוא משרת איתי בצבא -

אני יודע שהוא לא מרמה אותי ושהקילומטראז' תקין

הורדתי לו 2000 שח מהמחיר,

האם מומלץ לסגור בזה

פורסם

אם הוא ביקש 100K ש"ח והורדת לו 2000 ש"ח מהמחיר - לא מציאה גדולה.

אם הוא ביקש 10K ש"ח והורדת לו 2000 ש"ח מהמחיר - מציאה גדולה.

בקיצור, להערכתי יש משהו כמו 2000-2500 ש"ח להוציא על יישור קו, וזה בהנחה שאין טסט או טיפול גדול בחודשים הקרובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...