Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש ברשותי סוזוקי ויטרה קצרה 93' כרגע יש לי מערכת מאולתרת(קיבלתי את הרכיבים מחברים)רדיו דיסק מעפן של SOUND TECH מגבר רוקפורד 150WX2 הספק מקסימלי 150W המגבר ישן שמגביר רמקולים של CERWIN VEGA VEGA6X9 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290327234865&ih=019&category=14936&ssPageName=WDVW&rd=1

מגבר LOG IC 150WX2 ו300W מקסימלי בגישור שמגביר סאב של mobile authority 400W 8 INCH

ועד לפני שבוע היו לי גם שני HIFONICS ZEOS 90 WATTS RMS 6X9 בתיבות שהיו מחוברים לרוקפורד אבל פשוט הסאב לא מספק אז ניתקתי אותם בשביל לשמוע קצת באס

אני רוצה להתקין מערכת שתכלול רדיו דיסק איכותי(ALPINE,PIONNER,CLARION,KENWOOD

קומפוננטים (MORAL,CERWIN VEGA,ROCKFORD,HIFONICS,SOUND STREAM)

רמקולים 6X9 (ןHIFONICS,KENWOOD,CERWIN VEGA,PIONEER,ROCKFORD,POLK AUDIO)

מגבר 4 ערוצים שיגביר את הקומפוננטים ואת הרמקולים-פתוח לכל הצעה

סאב וופר 10-8 אינצ' כי זה מה שיכנס לי בפגאז' 300 RMS לפחות עדיפות לסאב כפול של JL AUDIO

ומגבר מונובלוק שיגביר את הסאב

אני פתוח לכל ההצעות גם אם זה לא בדיוק מה שכתבתי...התקציב הוא 6500-7500K

לרכיבים בלבד בלי התקנה ההתקנה תבוצע על ידי חבר שהוא בעצם מתקין והסאב לא חייב לכלול תיבה התיבה תיבנה לפי מפרט הסאב ולפי גודל הפגאז' שלי

ואם זה משנה אני גר בצפון בין טבריה לעפולה

***קרא את כללי הפורום והשתמש בסימני פיסוק. להבא הודעה כזאת תמחק***

פורסם

ישנם מגוון רחב של מוצרים שנכנסים לך בתקציב,

אתה צריך לדעת מה אתה אוהב, הכי טוב זה להגיע למפגש ולשמוע מעט ואז תוכל לדעת מה אתה רוצה ברכב שלך.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תסתכל ראש דף הפורום, יש היום בקריית גת (נראה לי קצת רחוק לך, אבל אם אתה באיזור או שבא לך טיול- בכיף)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...