Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלושה חודשים רכשתי מאורנג' מכשיר חדש ( אני לקוח החברה מ1997).

המכשיר הגיע עם שלל באגים .

במהלך החודשיים האחרונים דיברתי עם המוקד פעמיים במהלכם אמרו לי שיש בעיה בהגדרות וכביכול סידרו את הבעיה טלפונית.

לפני שלושה ימים הפלאפון שבק חיים סופית .

ניגשתי למרכז שירות , ציינתי את כל הבעיות שהיו לו והמכשיר נלקח לתיקון.

היום בבוקר הגיע השליח עם המכשיר המתוקן .

בעודו אורז את החליפי, בדקתי את הטלפון וראיתי שלא תיקנו כלום והמכשיר שבק חיים תוך דקה .

דיברתי עם המנהל שירות שליחויות בטלפון . הבחור נתן לי שתי אפשרויות .

הראשונה : שאני משאיר אצלי את המכשיר החליפי ומוסר את שלי לתיקון חוזר . אקבל את שלי חזרה תוך יומיים .

השניה: שאני לוקח את המכשיר התקול ותוך שעתיים מגיע אלי שליח נוסף עם מכשיר מחודש ומחליף ראש בראש.

העדפתי החלפה.

האופציה השניה היתה מותנית בשיחה עם שירות הלקוחות לצורך תיאום כתובת ושעה מדוייקת . למזלי לקחתי מספר פניה ושיחה .

התקשרתי לשירות לקוחות.

הם לא ידעו מה מי ומו . אמרו יחזרו אליי תוך 30 דקות . נתתי מספר שאהיה זמין בו והמתנתי .

עברה שעה ולא חזרו אליי.

התקשרתי חזרה , שוב לא יודעים מהחיים שלהם , יחזרו תוך חצי שעה . וידאתי את המספר של החזרה אליי , מסתבר שהם לא רשמו בכלל את המספר וניסו לחזור למספר שלי ( המקולקל שלא מחובר) .

חיכיתי עוד שעה ולא חוזרים .

שיחה שלישית , שוב , לא יודעים , מבררים , בלה בלה בלה ...

שיחה רביעית בטונים צורמים , בלה בלה בלה לא יודעים .

בסוף היום ניגשתי למרכז שירות .

לאחר 15 דקות המתנה , התפנתה אליי נציגת שירות .

הייתי אצלה שעה!!! כל נסיון לברר על מה מדובר עלה בתוהו. הנסיונות כללו מספר שיחות לפלאפונים האישיים של כל מי שדיברתי איתו במהלך היום .

לבסוף אותר המנהל שירות שהבטיח את ההחלפה בהתחלה .

סוכם שאקבל פלאפון מחודש עד השעה 21:00 הביתה, מכיוון שבמרכז השירות הגדול ביותר שלהם ( יד אליהו) אין מחשירים מחודשים אלא רק חדשים שאני יכול לרכוש במחיר מלא ?! .

ביקשתי פיצוי על עגמת הנפש והשירות העלוב וקיבלתי כל מיני הורדות ואזניית בלוטוט' מתנה.

נסעתי הביתה בלי פלאפון.

21:00 לא יהיה יותר היום .

לפני מספר דקות התקשרתי שוב למרכז השירות של אורנג' .

הנציג לא ידע על מה מדובר .

לאחר כ15 דקות המתנה על הקו , הנציג גמגם בקול מתנצל , שהוא מתנצל , אבל הנציגה במרכז השירות טעתה , ולא קיימת אפשרות לשלוח היום טלפון.

עליי להתקשר מחר לצורך תיאום מחודש ואז רק אוכל לדעת מה יתפתח ואיך.

אמרתי לנציג שאיני מעוניין בדבר מהם , המשך הטיפול יהיה באמצעות ארכאות משפטיות .

מה אני יכול לעשות בנידון? למי לפנות , מלבד תביעה בבית משפט לתביעות קטנות?

תודה

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

נניח שתלך לתביעה - האם אתה יכול להוכיח לשופט שכל הסיפור שסיפרת כאן הוא אמיתי ?

נתעלם לרגע מהאם אורנג' יכחישו או לא, שהרי הם בכלל לא יודעים על מה אתה מדבר, סימן שאפילו לא תעדו במערכת את תוכן השיחות איתך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
נניח שתלך לתביעה - האם אתה יכול להוכיח לשופט שכל הסיפור שסיפרת כאן הוא אמיתי ?

נתעלם לרגע מהאם אורנג' יכחישו או לא, שהרי הם בכלל לא יודעים על מה אתה מדבר, סימן שאפילו לא תעדו במערכת את תוכן השיחות איתך.

.

יש תיעוד במערכת לכל השיחות ויש לי מספר אסמכתא של השיחה הראשונה עם מנהל השירות שהציע את ההחלפה.

כמו כן יש ביקור מתועד במרכז השירות .

אורנג' טוענים שניסו לחזור אליי בצהרים , על אף שלא קיבלתי אף שיחה ( הייתי עם מכשיר של חבר לעבודה צמוד אליי , למקרה שיחזרו אליי) .

אני תוהה האם יש דרך לקבל את כמות ותוכן השיחות שהיו לי איתם היום , והאם יתייחסו אליי אם אבקש אותם מהם .

לא יתכן מצב בו ספק שירות מתייחס בביטול שכזה ללקוח , וללקוח אין מה לעשות .

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

בית משפט?

הממ.. למה איזה נזק נגרם לך?

אתה מקבל חרא שירות, מבין את הכעסים שלך. אבל על דברים כאלה, לתבוע זה בזבוז כסף וזמן שיפוט יקר מאוד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

^

איזה נזק נגרם לו?

הבחור רכש מכשיר חדש מחברת אורג' הוא צריך לקבל את המכשיר כראוי בלי כל הבאגים ובלי כל החירטוטים שמחרטטים אותו.

הזמן שהוא ביזבז עליהם וכמות השיחות שהוא זרק סתם זה חלק מהנזק.

אני מציע לך שתבוא לנציג שוב (חבל לבזבז שיחות עוד פעם,כשאתה מדבר איתם פנים מול פנים השפה שלהם משנה) ותדבר איתו שיתן לך זיכויים על שיחות ולא דברים עלובים כמו הורדות (אתה יכול להעביר דרך כבל המחשב לפלא') ועוד אוזניית בלוטוס' עלובה.

אתה חבר וותיק ומגיע לך הפיצוי אל תוותר!

בהצלחה ותעדכן.

פורסם

אני מבין את הכעסים ואני כנראה הייתי כועס ועצבני כמוהו במקרה כזה. אבל לא נגרם לו שום נזק שהוא סיפר עליו. זה לא שהוא מפעיל שירות שיחות כל שהוא מהטלפון, או עסק כל שהוא שהמספר של הסלולרי הוא האפשרות קשר היחידה איתו.

זמן זה כסף, אבל לא בבית המשפט שלנו. ושיחות למוקד אורנג' הם חינם.

שום שופט לא היה מבין מה אתה רוצה ממנו לעזעזל. במיוחד שהציעו לך פיצוי, לא לטעמך? תנסה להגיע איתם לפיצוי הולם בשבילך.

פורסם

לא רוצה שום פיצוי .

רוצה טלפון תקין .

אין לי אמצעי תקשורת עם העולם החיצון.

הנזקים?

נכון איני עסק שעובד בעזרת הטלפון , אבל אם ניקח בחשבון ש80% מהשיחות בחודשים האחרונים מתנתקות, שאין לי כיסוי קליטה כמעט בשום מקום , על כך שביזבזתי יום עבודה שלם במרכזי השירות שלהם ועוד חצי יום בשיחות איתם במקום לעבוד ...

איני רוצה פיצויים ואיני רוצה כסף .

רוצה מכשיר תקין והתחייבות שחור ע"ג לבן לפתרון מיידי לבעיות דומות שיצוצו בעתיד!

פורסם

אתה זה שעל ההתחלה שאלת לגבי בית משפט.

את כל הדרישות האלה תעלה מחר מול הדרג הכי גבוהה שתוכל להגיע אליו. אם זה מנהל סניף או מנהל משמרת או כל אחד, ותראה מה קורה עם זה.

• תוכן חדש...