Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ימיקאנה של מועדון Asport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפונטו הרבה יותר טובה מהאימפרזה :wink: , GT פרודרייב. שני התוצאות הן שלי, פשוט את הפונטו אני מכיר הרבה יותר טוב כי הייתה לי כזאת וגם הרבה יותר קל להביא אותה למגבלות בלי לחשוש.

האימפרזה - כיף ענק אפילו בלי זמנים טובים, למרות שאם עוד כמה מקצים אפשר להעמיד אותה במקום הראשון שם.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן מסלול, לא מסלול. מקום ראשון, מקום אחרון. מה זה משנה? אני הייתי בוחר ברכב ברכב איטי יותר על המסלול שההתנהגות שלו עדיפה על רכב Y שיהיה מהיר יותר על המסלול אבל בעל התנהגות נחותה.

בשורה תחתונה כל אחד עושה את הבחירות שלו, מבין למה כל פעם מחדש צריך לחזור לטחון מים?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לכל הנעלבים בשם שלדת MK4...

ברשותכם, אני לא נכנס לתוצאות אירוע ספציפי, זה פשוט לא רציני מהסיבות המובנות.

מבחינת מספרים יבשים הקליאו קלה יותר, חזקה הרבה יותר ובעלת התנהגות כביש (היגוי,turn in וכו') עדיפה בהרבה על שלדת MK4 סטנדרטית. הבורה הספציפית הזאת משפרת "קלות" ועברה שינויים במיתלים וכו' (אגב, איזה צמיגים היא נועלת?) שעלו כמה אלפי ש"ח.

זה נחמד, מרשים ומגניב...אבל אתם משווים רכב משופר מול רכב סטנדרטי. קחו את שלדת MK4 סטנדרטית ותקבלו מחלת ים או שיעמומון תת היגוי. כל מי שבונה בניינים באויר על סמך תוצאות אירוע X של רכב משופר מוזמן להחזיר את הסרט לבלוקבסטר.

אייל, עצם ההגדרה שלך של תוצאות האירוע כ"זועקות לעקיצה" היא הפרובוקציה הזולה עליה אני מדבר. אתה פשוט נהנה מזה מאוד ולטעמי בתור מנהל הפורום זה נמוך ורדוד. אז כנראה שאני אחליט שהפרובוקציות הזולות שלך פשוט "זועקות לעקיצה" מצד ההנהלה. :idea:

קאפיש?

שא ברכה.

טוב אנחנו טוחנים מים. לקחת את זה קשה מדי כמו תמיד. חבל להמשיך עם הנושא כי כל זה נאמר בחיוך מלכתחילה (שים לב לכמות הסמיילים בהודעה המקורית ולתת הפורום בו מפורסמת ההודעה).

[אגב, שלדת MK4 סטנדרטית ושלדת MK4-GTI מכויילות שונה, וברגע שעברתי מסטנדרטית לGTI זה הורגש , אני מניח שאיגור יכול לאשר זאת]

אתה וכל שאר אלה שקוראים להגיע ולבצע ג'מיקנה חוזרת בהשתתפותי מפספסים בגדול את העיקר:

לא רשמתי מעולם הודעה אחת בפורום בה אמרתי שהגולף ינצח או אמור לנצח קליאו בג'ימיקנה כי אם יש מקום בו הקליאו אמור (לפחות על הנייר) לנצח זה בג'ימיקנה ותמיד טענתי לחוסר שימושיות יום יומית של הרכב מעבר לג'מיקנות למיניהן , אז אל תכניסו לי מלים לפה. לצורך העניין, אם רביעיית הקליאו היו מסיימים ראשונים (או לפחות 1 או שניים מהם) לא היתה סיבה להגיב כי זה דיי הגיוני. כשההפך קורה זה כבר מעלה שאלות שיכולות להיות קשורות לרכבים עצמם ויכול להיות שקשורות לנהגים.

בקשר לכל המאתגרים למיניהם, אני כבר לא במצב בו אני מרגיש צורך לבצע פתיחות או סלאלומים כדי להוכיח משהו למישהו. (אני גם לא מגיע יותר לג'מיקנות מאולתרות בעקבות כל מיני אורחים בלתי קרואים שהגיעו בשנים האחרונות ותקריות שקרו בעבר)

פיליפ ,לדעתי האישית האימפרזה זה כיף מסוג אחר ועם הרבה אדרנלין. יצא לי להתנסות ויצאתי עם הלסת שמוטה. עם זאת הרכב הזה לא מכוון למה שהוט האצ'ים קטנות מכוונות אליו וזו הנאה מסוג אחר. זה רכב שנהיגה אגרסיבית בו משאירה אותך מותש בסופו של יום... (אבל מרוצה... :))

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קאספר,אף אחד לא נעלב.

התוצאות פשוט מראות שגם על שלדת MK4 ניתן לבנות מכונת נהיגה,אשר תעשה זמנים טובים יותר מקליאו ספורט.

אייל אולי מנסה להצית כאן אש ללא סיבה,הרי הוא בעצמו יודע שהבורה הנ"ל אינה סטנדרטית.

אבל בשורה תחתונה - האירוע היה לשם ספורט,ולתוצאות יש להתייחס ברצינות אך ברוח ספורטיבית.

איגור, כל מה שכתבת נכון וברור לכולם.

זה גם ברור לאייל שהודה בעבר וגם פה שהוא סה"כ מתגרה בשביל הכיף (גם אם "אלק" זה היה בצחוק עם 400 סמיילים).

לא נורא, זו הפעם הלפני אחרונה שהוא עושה זאת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...