Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ימיקאנה של מועדון Asport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה - כל קשר בין גולף דור 4 GTI סטנדרטית לבין הבורה הספציפית הזו מקרי בהחלט! (לטובת הבורה). ככה שאין פה נקודה להשוואה. מדובר על בורה V5 ידנית, ברקסים של אודי TTQ, צמיגים דביקים והבולמ"ז והקפיצים גם לא סטנדרטיים :wink:

לגבי הגולף GTI דור חמישי שלקחה מקום ראשון - אין ספק שזה רכב ראוי, ועדיף בהרבה על הדור הרביעי.

אייל, אירוע הבא אתה מוזמן לתת בראש גם. (ברצינות, לא בציניות חלילה)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבר'ה - כל קשר בין גולף דור 4 GTI סטנדרטית לבין הבורה הספציפית הזו מקרי בהחלט! (לטובת הבורה). ככה שאין פה נקודה להשוואה. מדובר על בורה V5 ידנית, ברקסים של אודי TTQ, צמיגים דביקים והבולמ"ז והקפיצים גם לא סטנדרטיים :wink:

לגבי הגולף GTI דור חמישי שלקחה מקום ראשון - אין ספק שזה רכב ראוי, ועדיף בהרבה על הדור הרביעי.

אייל, אירוע הבא אתה מוזמן לתת בראש גם. (ברצינות, לא בציניות חלילה)

ידוע שהבורה הזאת לא בדיוק סטנדרטית.

אבל עדיין, אותו נהג שמכיר את שתי המכוניות ברמה דומה יעשה זמנים טובים יותר בקליאו.

ובקשר להזמנה שלך לאייל...עזוב, חבל על המאמץ, יותר פשוט לו לחפש איפה אפשר לרדת על מכוניות צרפתיות בפורומים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה רבה על התגובות,הן למפרגנות והן למתנשאות.

Casper (גיא?),ישנם דברים אשר אפשר להתווכח עליהם על דפי הפורום עוד שנים רבות.

בענף הרכב,הקץ לכל ויכוח הוא הכביש.עם התוצאות בשטח לא מתווכחים,אלא אם כן אתה פשוט נעול בדעתך ושום עובדה לא תזיז אותך ממנה.זמנים של המסלול מופיעים בת'רד הזה,תאהב אותם או לא.

לידיעתך,זאת הפעם הראשונה שאני עולה על מסלול כלשהו עם רכבי במצב נוכחי,לאחר הסבה מגיר אוטו' לידני (לא שעם אוטו' התוצאות היו גרועות..).מבחינתי זהו רכב חדש שטרם הספקתי להכיר.ועדיין כל הקליאוים,מכל הדורות נשארו מאחור בטבלת התוצאות.איך זה קורה? אף אחד לא יודע לנהוג? או שאף אחד מהם לא מכיר את רכבו? ייתכן מאוד,אך גם אני לא מכיר את רכבי,וכבר הסברתי למה,וכרגע אני מתרגל אליו מחדש.

זה נכון שהרכב שלי בנוי על ידי לסוג כזה של נהיגה והוא מתנהג מצויין,ואין קשר בינו לבין בורה רגילה,ואפילו לבין גולף GTI מארק 4 סטנדרטית מבחינת התנהגות.

אבל מכל הת'רדים על קליאו ספורט ניתן להבין שהיא "נולדה מוכנה" כבר במפעלי היצרן.

אז בוא ניצא מנקודת הנחה שאף אחד מבעליהם של קליאו ספורט שהגיעו לאירוע לא מכיר את הרכב (וזה לא נכון,אבל בוא רק נניח).

כאן ועכשיו אני מזמין אותך אישית להשתתף באחד האירועים הבאים,ולהוכיח את הטענה שלך ולתרגם אותה לשפת האספלט.

אני,עם מונית V5 שלי אנסה להוכיח גם לך שבועות לפעמים מתפוצצות.

אני מקווה שאתה מכיר היטב את רכבך,גיא.

אז,Shall we dance? :wink:

בברכה אסף.

(אסף,בעלים של בורה,מהמחשב של איגור.)

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
ידוע שהבורה הזאת לא בדיוק סטנדרטית.

אבל עדיין, אותו נהג שמכיר את שתי המכוניות ברמה דומה יעשה זמנים טובים יותר בקליאו.

אני חולק עליך, הבורה הזאת פשוט דבק! קשה מאוד בקליאו להוציא זמן טוב יותר מהבורה אפילו במסלול צפוף כמו באשדוד, אני אישית באותו היום קבעתי זמן טוב יותר על HGT מאשר בקליאו :shock: וזה עוד בעליה ראשונה למסלול (על הפונטו) ואחרי זה 2 ניסיונות לשיפור על הקליאו שלא צלחו - מוזר מאוד. בכל מקרה האשם יכול להיות בכיוון פרונט לא תקין אצלי ואולי זוויות היגוי שהשתבשו אחרי מפגש עם אבל בערד וקריעת צמיג.

אביעד לקחת את הרכב שלי לסיבוב ולא הרגיש משהו מוזר :roll:

באחת הג'ימיקאנות שהרכב היה תקין אני נהגתי על הבורה וקבעתי תוצאה דומה לזו של הקליאו, וזה שהבורה הייתה ללא הברקסים שיש לה עכשיו והייתה אוט'.

פורסם

אסף, אני לא מתכוון לדון ביכולות שילדת הבורה ולא בגלל זה הגבתי בשרשור הזה.

התגובה שלי היתה למסע זריעת הארס של אייל כנגד הקליאו בשרשור הזה. מה לעשות, למרות שהתגובות שלו כבר לא רלבנטיות בעיני רוב הפורום, לפעמים "מתפלקת" לי תגובה להתגרויות שלו. :-)

לגבי ההשוואה בין הבורה לקליאו...

1. מעולם לא נכנסתי לתחרויות אגו על גבי הפורום, אני לא מתכוון להתחיל.

2. אשמח לקבל הזמנה לאירועים כאלו בעתיד כדי "לרקוד" קצת.

3. שימו לב מה כתבתי, כתבתי שנהג אחד שמכיר את שתי המכוניות ברמה דומה ויודע מה הוא עושה, אמור להוציא זמנים טובים יותר בקליאו. אין פה שום השוואה מסוג של אסף עם הבורה VS אני עם הקליאו...מצטער, עברתי את הגיל.

פיליפ, אתה כנראה מכיר טוב יותר את הפונטו מאשר את הקליאו, או שסגנון הנהיגה שלך פרודוקטיבי יותר בפונטו מאשר בקליאו. אני עדיין חושב שנהג טוב שלא מכיר את שתי המכוניות יעשה זמנים טובים יותר בקליאו...גם אם מדובר באשדוד שנחשב למסלול איטי יחסית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אביעד לקחת את הרכב שלי לסיבוב ולא הרגיש משהו מוזר :roll:

מהסיבה הפשוטה שנהגתי בעדינות יתרה. לא דוחק למגבלות רכבים לא שלי. (גם להוריד ב-5% את מס' הקליאויים בארץ וגם להשבית רכב של חבר - זה TOO MUCH פאדיחה :))

באמת הרגשת שינוי רציני מאז המפגש עם האבן ההיא בערד?

פיליפ: אחרי מה שדיברנו בה"פ, בחור באשקלון (חבר של חבר) בדיוק בונה עכשיו קליאו עם מצערות וניהול, 220 כ"ס מוערכים. כשהיא תהיה מוכנה (בשבוע הבא כנראה) אני אעשה לך טלפון. נראה לי שזה יבטיח לך תוצאות טובות. רק נקווה שהקליאו תישאר כיפית אחרי OVERKILL כזה, ולא תגלה חיבה יתרה לעמודים ועצים).

פורסם

באמת הרגשת שינוי רציני מאז המפגש עם האבן ההיא בערד?

האמת שלא הרגשתי כלום חוץ מהכיוון פרונט שכאמור התחרבש קצת, היום סידרתי את זה ועכשיו מהבחינה הזאת כבר הכל תקין.

כולה אבן בגודל של אולי אגרוף, המישלין פיילוט אקסלטו האלה עדינים :roll::|

פורסם

רביעיית קליאו דבוקות אחת לשניה לא במקומות הראשונים זה משהו שזועק לעקיצה מסויימת במיוחד לאור התדמית של הרכב כמפלצת סיבובים /ג'ימיקנות ואלה הסוגדים למוצר הזה צריכים לקחת זאת בפרופורציה המתאימה ולא לרדת לפסים אישיים ו/או מתנשאים אלא להפגין קצת הומור מצד אחד, או לנסות לאתר את הסיבות ולהגיב עניינית מצד שני.

בנוגע לכל מיני תגובות מתנשאות שנאמרו כאן ע"י גורם מסויים, אני לא מתכוון לרדת לרמה הנמוכה הזו אלא לענות עניינית :

"מסע ארס" -כולה משפט אחד בהודעה אחת : 4 יחידות של שלדה מטורפת אחרי יחידה אחת של שלדת MK4.

מי ששפך כאן את הארס זה אתה, העדפת לרדת לפסים אישיים במקום לתת תגובה לעניין, אבל זה בסדר -

הרבה יותר קל לחפש בפורומים איפה חס וחלילה אמרו מלה שהיא לא התרפסות ותשבוחות לקליאו ספורט ולתקוף בצורה ילדותית.

בדבר אחד אני מסכים : אנחנו כבר רחוקים מהגיל בו האגו והאינדיקציות משחקים תפקיד. (על גבי המסלול)

לסיכום : דפדפו הלאה, חבל להתחיל את הויכוח שוב. בסופו של דבר ובהדרגה כולם משנים את דעתם. (אפילו ליביו עובר לאיביזה קופרה!)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אני לא חוש שליביו הוא דוגמה טובה בדיון, משום שיש לו שיקולים כאלו ואחרים שגרמו לו לבחור בה כמועמדת למלא את החנייה.

בכל אופן, תמונות יפות מהג'ימקאנה, הכי חשוב שנהניתם וכל אחד למד להכיר את רכבו יותר טוב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לכל הנעלבים בשם שלדת MK4...

ברשותכם, אני לא נכנס לתוצאות אירוע ספציפי, זה פשוט לא רציני מהסיבות המובנות.

מבחינת מספרים יבשים הקליאו קלה יותר, חזקה הרבה יותר ובעלת התנהגות כביש (היגוי,turn in וכו') עדיפה בהרבה על שלדת MK4 סטנדרטית. הבורה הספציפית הזאת משפרת "קלות" ועברה שינויים במיתלים וכו' (אגב, איזה צמיגים היא נועלת?) שעלו כמה אלפי ש"ח.

זה נחמד, מרשים ומגניב...אבל אתם משווים רכב משופר מול רכב סטנדרטי. קחו את שלדת MK4 סטנדרטית ותקבלו מחלת ים או שיעמומון תת היגוי. כל מי שבונה בניינים באויר על סמך תוצאות אירוע X של רכב משופר מוזמן להחזיר את הסרט לבלוקבסטר.

אייל, עצם ההגדרה שלך של תוצאות האירוע כ"זועקות לעקיצה" היא הפרובוקציה הזולה עליה אני מדבר. אתה פשוט נהנה מזה מאוד ולטעמי בתור מנהל הפורום זה נמוך ורדוד. אז כנראה שאני אחליט שהפרובוקציות הזולות שלך פשוט "זועקות לעקיצה" מצד ההנהלה. :idea:

קאפיש?

שא ברכה.

פורסם

קאספר,אף אחד לא נעלב.

התוצאות פשוט מראות שגם על שלדת MK4 ניתן לבנות מכונת נהיגה,אשר תעשה זמנים טובים יותר מקליאו ספורט.

אייל אולי מנסה להצית כאן אש ללא סיבה,הרי הוא בעצמו יודע שהבורה הנ"ל אינה סטנדרטית.

אבל בשורה תחתונה - האירוע היה לשם ספורט,ולתוצאות יש להתייחס ברצינות אך ברוח ספורטיבית.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אייל, אולי במקום לבלבל את המוח תבוא לאירוע הבא?

אתה באמת חושב שקליאו ספורט היא מכונית מסלול טובה פחות מהגולף שלך?

לחיי הרוח הספורטיבית... :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רגע, אתם מתווכחים על הדבר הלא נכון.

יש שם פונטו רגילה שעשתה זמנים מהירים יותר מ 2 אימפרזה GT מה זה אומר לפי ההגיון של חלק מהאנשים כאן ?

• תוכן חדש...