Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לקבל סיוע ברכבים טובים לסטודנט באזור ה-15,000?

עד כה אני מחפש קרוב לחודשיים סוזוקי יורוסוויפט ודייהטסו סיריון.

לצערי ללא הצלחה מרובה

אני רוצה להרחיב את מעגל החיפושים, ופשוט הפחידו אותי שחוץ מהיפניות, ספציפית הדגמים האלה, השאר פחות טוב

האם זה נכון? אשמח לשמוע עוד דעות

בסך הכול הדרישה היא רק לרכב קטן שיביא אותי ממקום למקום, גם בעליות. כמובן עלויות דלק ותיקונים נמוכות.

מעבר לזה לא אכפת לי שיהיה אוטו מכוער, לא נוח לנסיעה ונהיגה, רועש או כל תכונה שלילית אחרת.

איזה עוד דגמים מומלצים יש?

תודה מראש! יאיר

פורסם

אני ממליץ לך מראש להרחיב מעט את התקציב, על מנת ליישר קו או להגדיל את טווח החיפושים.

שנית, הפונטו ספייס יכולה להיות בחירה מצוינת אבל היא לא ממש נכנסת לתקציבך.

ישנם עוד שתי מכוניות ששווה לברר עליהם ולחפש ואילו הן הטויוטה סטארלט, והדייהטסו שרייד מהדור החדש יותר.

שלומי.

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המהירה

הסתכלתי על שתי פונטו כבר, שבמקרה נתקלתי בהן כשעברתי, ובשתיהן היו די הרבה בעיות(ולעומת זאת, בכל הדגמים שבדקתי כבר של סיריון\סוויפט לא הייתה בעיה גדולה)

בקשר לשרייד - מה זה הדור החדש? איזה שנים?

כנ"ל הסטרלט - איזה שנים?

תודה!

פורסם

ישנו את הדור שהיה מיוצר בין השנים 1989 ל 1993.

ויש את הדור שמיוצר מ 1995 (בודדים מאותו שנתון) עד שנת 2000 (לזה התכוונתי, לדור החדש יותר).

קשה לי להאמין שתנצא אחת משנת 2000, אבל לגבי 1995-1998 אני בהחלט חושב שתוכל למצוא.

שלומי.

פורסם

הרבה כתבתי כאן על הדייהטסו שהיתה ברשותי(מודל 93)

ולכן לא אחזור(אפשר למצוא).בכל מקרה האוטו היה אמין בצורה יוצאת דופן גם לממוצע היפני.

בכל מקרה ממודלים 95 עד 2000 האוטו היה מודרני יותר נוספו כריות אויר,

האוטו הפך להיות מוזרק, ולא עם קרבורטור,והפלסטיקה שופרה.

בנוסף בשנת 97 נוסף דגם "קלאסיק" שהיה מוצלח מאוד עם מנוע 1500 ובגאז' קטן.

טיוטה סטארלט זה פחות או יותר אותו רכב.

קשה למצוא? אין ברירה תחפש.אני אומר זאת לאור הנסיון המאוד מאוד חיובי שלי עם השרייד.

אם תמצא אחת שמורה יחסית הרווחת-האוטו אמין מאוד.

(הוא לא מהיר או נוח במיוחד, אבל בסכום כזה מה שצריך לעניין אותך ,שהאוטו

לא יבלה את רוב זמנו ,וזמנך במוסך)

תמשיך לחפש, תזהר מסוחרים ממולחים ו... בהצלחה!!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

ממליץ לשקול שרייד. בתקציב דגם 5 דלתות 1.3 וסדאן 1.5. רכב הזה עדיף על יורו סויפט שיש לה גיר 3 הילוכים בלבד וגם על סיריון 1 ליטר, במיוחד עם הנסיעות יהיה גם בין עירוניות. מבחר מכוניות האלו לא קטן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הפחד מהשרייד הוא כי מוסכניק שהלכנו אליו המליץ לא להתקרב. אמר שאם סוזוקי אז עדיף יורוסוויפט

מצד שני להרבה אנשים יש אותן אז גרועות הן לא יכולות להיות, אבל כבר פסיכולוגית קשה לקחת רכב שמוסכניק אמר שהוא לא טוב

פורסם

בתקציב הנ"ל הייתי מחפש סקסו משנתון כמה שיותר גבוה ושומר את העודף ליישור קו ותקלות עתידיות.

חבר קנה לפני שנה סקסו 1600 אוטומט יד ראשונה ב-10K ש"ח (ממליץ לחפש ידנית, גם אם זה אומר להתפשר על המנוע הקטן יותר), עד עכשיו האוטו מראה עמידות יפה (למרות המוניטין המפוקפק שיש לסיטרואן) עם תקלות קטנות פה ושם ועלויות תיקונים מגוחכות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...