Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[פאסאט 2004] בעייה ברכב חדש:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה בפאסאט 04 החדשה שלנו אני לפעמים לוחץ על הגז והאוטו לא מגיב לו, אני עוזב את הדוושה ואז חוזר אליה וזה מגיב שוב. לקחתי אותו למוסך פעמיים ולא מצאו כלום (החליפו את הדוושה ועדיין לא עזר), מה זה ומה לעשות????

פורסם

בהנחה שזו מצערת אלקטרונית (ללא כבל גז), אני מניח שהבעייה באחד החיישנים כנראה.

האוטו באחריות, סע למוסך המרכזי תשאיר להם את האוטו עד שיפתרו את הבעיה סופית, דרוש רכב חלופי, ותוציא עליו את זעמך. :twisted:

יובל.

פורסם

המממ... נשמע מוכר.... פאסאט 1.8T במקרה?

אם תתחיל להרגיש העברות הילוכים קשות וכן פרפור מוגזם בהילוך ראשון, ואם תיבת הטיפטרוניק (בהנחה ויש לך) תינעל על הילוך רביעי לפעמים - כדאי לברר אם לא מדובר בגיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מנסיון עם עוד פאסאטים כאלו - פתח את מכסה המנוע, אתה רואה את הקופסא שמכסה את המנוע (במרכז). ממש כמה סנטימטרים מעל הכיסוי (בלי להסירו), כלומר לכוון מרכז האוטו, יש צינור באורך 10-20 ס"מ בערך, אשר מחבר בין המנוע לצינור האוויר הגדול. האם הוא קרוע? אם לא, נסה לגעת בו. יכול להיות שהוא קרוע בחלקו. זו עשויה להיות הבעיה, ומנסיון הם לא מגלים את זה בטיפול תקופתי.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

• תוכן חדש...