Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה קופרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם תמיר.

בתור בסיס - הקופרה טובה יותר - מתנהגת יותר טוב, בולמת יותר טוב ונוסעת יותר טוב.

עדיף לחסוך קצת, לקחת קופרה ולשפר את ההתנהגות הלא מוצלחת במיוחד שלה (ושל האיביזה בכלל)...

מה שסט קויילאוברים טוב (או בולמ"ז/קפיצים) יכולה לעשות לקופרה... :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש רק בעיה קטנה.למצוא אחת שמורה.מחיפושים שלי עד כה,אין כלום.נאדה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
מה אתה מגזים תגיד לי?!

10K על קופרה

VS

10K על FR

הקופרה טובה יותר בכל היבט.

זו לא הייתה ההשוואה..

קופרה או FR + 10K ?? זה אותו המחיר..

ב 11K אני עושה ל FR מקצה שיפורים שהיא תהיה הרבה יותר חזקה וטובה מקופרה..

כל החמוצים + קולר ו V-MAXX (בולמים)!! (ההבדל יהיה בברקסים בלבד.. וזה באמת לא שווה את זה !! - מרחק העצירה בין FR ל CUPRA הוא זהה לחלוטין !! ההבדל הוא בדעיכה.. ה 312 מחזיק יותר זמן יעיל אבל ביום-יום אין לזה שום משמעות ברכב קליל כמו האיביזה)

...CASKA for life

פורסם

חברים יקרים,אני מעוניין באחת סטנדרתית לחלוטין ואני לא מתכוון ישר לרוץ ולשפר אותה.ולא צהובה או אדומה.אני מקווה שסבלנות תעזור לי ,אחרת ארד מרעיון.

תודה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הקפצה קלה

שכחתי לשאול שוב פעם האם יש משהו ספציפי שאני צריך להתמקד בבדיקה לפני קניה?

ואם משהו מוכר ,תפנו בבקשה אלי

תודה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אם חשובה לך ההתנהגות תרד מה- FR. הקופרה היא בחירה טובה ותמורה מצויינת לכסף. ראיתי סטנדרטיות לחלוטין סוגרות סקאלה מהר ונוסעות בכבישים הרריים חזק מאד. להחזיק סוויפר באיילון ב- 200 לא תהיה לה בעיה.

בקשר לתקציב ולמכונית הספציפית שבסוף תבחר - אני הייתי לוקח קצת את הזמן, מחכה שיורד המחירון או מביא עוד קצת כסף. לחכות חודשיים-שלושה כדי למצוא משהו שמור טוב זה לא דבר נדיר וחבל להתפשר על שנתון בשביל סכום מינורי מערך האוטו, במיוחד אם זה ממצא שטופל טוב.

שיהיה בהצלחה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...