Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה קופרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתחיל בזה כי הגעתי למצב שממש בא לי רכב סםורטיבי חמוד עם מנוע טורבו.עולם הטורבו תמיד הלחיץ אותי מהבחינה פשוטה כי כל הזמן חשבתי כי זה עולם של תקלות תמידיות ומקום בטוח להוצאות תחזוקה מטורפות.לאחר ייעוץ מתמשך עם בו אדם ששקוע בתחום זה זמן רב ועבר אי אלו תרגילי טירונות בעולם הטורבו הוא המליץ לי להתחיל עם איביזה טורבו בת שנתיים שלוש ולנסות להתחיל ממנה וכי הרכב אמין מאד וללא הוצאות הגוברות בהרבה מהוצאות משפחתית ממוצעת ,כמובן במקרה ואוטו שמור ותחת טיפולים לפי הספר

עכשיו לדרישות שלי.ובכן 99% מהזמן אני נוסע לבד ולא לוקח פניות סיכה להנאתי מה שכן מדי פעם סויפרים ארוכים ונגיעות גז כבדות בעיקר בקו ישר.חשבתי על כופרה מכיוון שניתן לשפר אותה לאזור ה 200 כ"ס בלי בעיה ובעלות נמוכה למדי.השאלה עד כמה הרכב אמין,חזק,עומד בדרישות שלי? התקציב הוא באזור 100K עם מתיחות נורא קטנות לאזור 105K.

במה להתמקד בזמן בדיקה לפני קניה?

ולא פחות חשוב האם יש מישהו שאולי יסכים לעשות סיבוב הכרות עם הרכב לפני קניה וכמו כן אולי אתם מכירים מישהו שמוכר אחת כזאת במצב מעולה. אני מראשל"צ ובמקרה הצורך אתם תמיד מוזמנים לפנות בה"פ

תודה רבה לכולם

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

1. יש קופרה 2008 מושקעת בים שיפורים למכירה בפורום. הצבע "קצת" בעייתי..

2. אם אתה רוכש רכב לשנתיים ומעלה, אני (בעלים של FR 2007) ממליץ שתקנה FR בתקציב טיפל'ה נמוך יותר ותשקיע את השאר בשידרוגים - התמורה תהא גבוהה הרבה יותר !!

אתה יכול, עם חברים במקומות הנכונים, להשקיע +- 10K ולקבל: צ'יפ, קולר, דאון-פייפ, אינלט, פילטר ואחרון אחרון - סט בולמים-קפיצים משודרג !!

זה יביא אותך לרכב מאוזן יחסית ועם +- 235 כח סוס !! שיושב יותר טוב על הכביש ואפילו יותר נוח (כן, כן !!) לנסיעה יום-יומית מכל קופרה סטנדרטית.. (מה שכיף פה הוא שתמיד תהיה ה UNDERDOG שמפתיע ונותן בראש !!)

חוץ מזה, רכב מעולה שהוא בבחינת זן נכחד - כי עכשיו באו כל ה TSI 1.4 האלו עם מנוע של חרמש לעשות עלינו פוזות..

...CASKA for life

פורסם

08 חורג מהתקציב בהרבה וגם אני מעוניין ברכב מקורי ללא שיפורים.ולא צהובה :roll: הבדל בין FR לכופרה הוא זניח . אבל בכופרה יש יותר תוספות שמגיעות כבר מהמפעל לא? כמו בלמים, מוטות מייצבים ,כיול מתלים? . ד"א איך הסחירות שלהן,מעל מחירון, מתחת?

תודה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

היום, בגלל המיסוי הירוק ובגלל שהדגם הבא מגיע עם מנועים של קורקינט אז הן נמכרות במחירון או אולי קצת יותר..

היתרון של הקופרה הוא בברקסים הקדמיים אבל מניסיוני, אין הבדל במרחק עצירה, אלא, בזמן הדעיכה שלהם - משמע, אם אתה לא "משתולל" ועושה ג'ימקאנות, היתרון שלהם נמוג..

המנוע הזה דורש שיפורים ויש היצע מטורף ואפילו זול יחסית. בכל אופן, זה מה שאני הייתי עושה ! ואשכרה עשיתי !!

הקופרה/FR זה אחד הרכבים הכי פחות נוחים שנסעתי בהם בחיים - אין שום קשר לכיול מתלים, פשוט גרוע - עד כדי כך שסט בולמים/קפיצים משופר ומונמך הוא הרבה יותר נוח ופרוגרסיבי לנסיעה יום יומית.

חגי

...CASKA for life

פורסם

לא נכון.. הFR נוחה מאוד.

נסעתי באוטו עם קפיצים בולמים (אייבך בילשטיין) וזה נתן לו הרגשה שהאוטו נוסע רק על גלגלים אפשר להרגיש כל גרגר חול שהאוטו עולה עליו.

פורסם

אני לא מבין איך אתה אומר שהיא נוחה. כנראה שעולם המושגים שלנו שונה מאוד. אני דווקא יותר אהבתי את השילוב של הבילשטיין אייבך.

יש גם VMAXX.

...CASKA for life

פורסם

תודה על העזרה חברים.כנראה אקח את מה שאני אמצע במצב הכי טוב

במה להתמקד בזמן בדיקה לפני קניה?

מה עלות צ'יפ,אינלט,דאון פייפ,ואינטרקולר?

תודה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

קולר זה קל כי אני מוכר אחד מתוך שניים שהבאתי מאוסטרליה - כולל התקנה בסדנת GI-DUB ב 3200 ש"ח (הכי זול והכי טוב בארץ.

דאון-פייפ זה +- 700 ש"ח. (למי שיודע מאיפה..)

פילטר ואינלט זה +- 600 ש"ח (שוב, למי שיודע מאיפה..)

צ'יפ - לא חסר מאיפה, עולה +- 2000 ש"ח (עדיף שתעשה צ'יפ אחרי שאתה מתקין את השיפורים בכדי שייקחו אותו בחשבון

...CASKA for life

פורסם

הרבה מהם כבר עברו תאונות שאסי! תבדוק טוב טוב! יש FR צהובה 5 דלתות שנת 2007 , תזהר ממנה.

תחפש אחת עם מעט קילומטראג' ,בוא נגיד לשנת 2007 לא יותר מ50-52 אלף ק"מ וכמובן יד ראשונה!

מבדיקה שלי אתמול , לא קיימת FR שנת 07 שהיא יד 1 במצב נורמלי, וגם לא קופרות.. כולם עם קילומטראג' בשמיים

תנסה לבדוק מודל 2008.

פורסם
קולר זה קל כי אני מוכר אחד מתוך שניים שהבאתי מאוסטרליה - כולל התקנה בסדנת GI-DUB ב 3200 ש"ח (הכי זול והכי טוב בארץ.

דאון-פייפ זה +- 700 ש"ח. (למי שיודע מאיפה..)

פילטר ואינלט זה +- 600 ש"ח (שוב, למי שיודע מאיפה..)

צ'יפ - לא חסר מאיפה, עולה +- 2000 ש"ח (עדיף שתעשה צ'יפ אחרי שאתה מתקין את השיפורים בכדי שייקחו אותו בחשבון

פילטר טוב יעלה מינימום 250 ש"ח אז איך ב600 הוא יקנה פילטר+אינלט?

בכל מקרה אני אשמח לקנות אינלט ב350 ש"ח.

פורסם

אם יודעים מאיפה לקנות, פילטר יעלה פחות מ 100 שקל ואינלט +- 450..

את המידע אני יחלוק עם מי שיקנה ממני את הקולר..:-)

אגב, אני ממליץ להחליף את ניהול המנוע ברכב רק אחרי שמרכיבים את כל השיפורים כי אז אפשר להתאים תוכנה שכבר לוקחת אותם בחשבון ולקבל שיפור טוב יותר..

חגי

...CASKA for life

פורסם

תודה אמיר

זה משאיר לי רק 08 וזה כבר יותר מדי כסף.מעל 110K

תקציב לרכב לא יעלה על 105K.

מקווה שאתה "טועה" ועדיין קיימות 07 שמורות בשוק.

אחכה בסובלנות

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...