Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי K44 מתי לשים אותו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה מיכל דלק מלא ריק חצי מיכל רבע מיכל וכו'?

בנוסף מה הפעולות שעליי לבצע אחרי שהתוסף במיכל ללחוץ הרבה על דוושת הגז, למשוך הילוכים וכו'?

כמובן האוטו ידני.

אם הפורום לא מדוייק עפ''י השאלה אשמח אם תעבירו למקום הנכון

מחכה לתגובה

גיא

פורסם

בתדלוק הבא. אחרי התדלוק. על מיכל מלא כמובן.

ואין צורך לנהוג בצורה מיוחדת, איך שנהגת עד עכשיו, תופס גם עם 44K

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לדעתי דווקא כדאי קודם למלא את התוסף ואז לתדלק - כדי שכל החומר ישטף למיכל הדלק ויתערבב היטב.

מעבר לזה מומלץ לסוע נסיעה ארוכה ומהירה בטורים גבוהים יציבים לניקוי מערכת ההזרקה.

פורסם

חייב למלא פול טנק לא עדיף חצי טנק ולפרק את המיכל לגמרי או לשים את התוסף ולמלות עליו פול?

מה ההמלצות?

פורסם

אם אתה רוצה לעשות משהו מועיל עם החומר, אז תשפוך אותו ישירות לתוך המנוע ,כשהמנוע עובד, זה ינקה הרבה יותר מאשר סתםבמיכל הדלק. אבל צריך לדעת איך לעשות את זה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

איציק נ מנהל הפורום עשה כזה דבר לרכב , יש את זה אפילו מצולם , תחפש בפרוייקטים.

פרטים בה"פ .

פורסם

אני מפחד לעשות את זה לבד ולכן אני מעדיף דרך מיכל הדלק ברגע שארוקן את המיכל שלי אמלא את התוסף ועליו אשים טנק פול.

פורסם

אין לך מה לפחד, מקסימום גש למכון הזרקות שיעשו את זה בשבילך. אבל אל תכניס סתם למיכל הדלק כי זה חומר חזק ויכול ליצור לך סתימות במעברי הדלק ובמסנני הדלק.

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...