Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכיבים:

רדיו דיסק: ALPINE CDE-103BT החליף את Clarion DB186MP

קומפוננט: RAINBOW SLG 265.20 F3

סאבוופר: JL AUDIO 12W1V2-4 12

מגבר:Lightning Audio S.4.400.4 היה כבר לפני.

אר סי אי :Stinger SHX417

רמקולים 6*9: פיוניר, כבר היו ברכב לפני.

ראשית הסיפור:

בשבוע שעבר בצעד פזיז החלטתי ללכת למתקין גרוע באיזור יפיע שאצלו רכשתי את המגבר הנ"ל ובנוסף סט קומפוננט בינוני של קיקר. ההתקנה שהוא עשה הייתה פשוט שכונתית, לא ניתן להגדיר אחרת. הוא השתמש בציוד ההתקנה הזול ביותר שקיים, וגם הביצוע עצמו היה על הפנים (הוא השתמש בחוטים המקוריים של הרכב על מנת להגביר את ה6*9 למשל...).

לאחר מכן התחלתי לחפש סאב וופר ובמהלך החיפושים נכנסתי לכמה מתקינים אחרים שטענו שהציוד וההתקנה פשוט קטסטרופה וצריך לשפר אותה.

חיפשתי בפורום המלצות למתקינים רציניים באיזור הצפון ונתקלתי בהמלצות על אפי 4X4 בעפולה ואוטו'ס בחיפה. הלכתי לאפי, שאני מוכרח לציין שהוא עושה רושם של אדם רציני ומקצועי אבל הצעת המחיר שלו הייתה טיפה יקרה לטעמי לסאב +עבודה, בנוסף לכך שהוא היה עמוס בהתקנות למשך כל השבוע וביקש שאגיע רק ביום חמישי הקרוב.

שלחתי לאוטו'ס אימייל ולאחר יומיים בערך חזר אליי שרון בעל העסק ונתן לי מספר הצעות מחיר שנשמעו סבירות.

נסעתי אליו ביום חמישי האחרון ולאחר שהוא בדק את ההתקנה ואת הציוד שכבר היה לי הוא המליץ להחליף את הקומפוננט,לסדר את ההתקנה ולבחור סאב מתאים. הוא אמר שאת המגבר ממומלץ לשדרג גם, אבל פחות לחוץ והוא יספק את הסחורה בנתיים.

בהתיעצות עם שרון ועם מקס המתקין החלטנו על הקומפוננט של ריינבוו.

לאחר שהחלטתי לשדרג גם את הרדיו דיסק, מקס המתקין המליץ לי על כבלי RCA טובים יותר מהנוכחיים, וגם הם הותקנו.

ההתקנה עצמה של מקס הייתה מקצועית ביותר למרות שהוא היה טיפה לחוץ בזמן. הוא פירק,הרכיב,חתך,אזק,ליפף באזולירבנד.וכל זה בזמן שאני צמוד אליו וחופר לו עם שאלות :+) .

עם סיום ההתקנה של הקומפוננט והרדיו דיסק ניגשתי עם שרון לבחור סאב. הייתה התלבטות בין ה JL AUDIO לבין HELIX (לא זוכר איזה דגם) ולבין רוקפורד PUNCH Z משומש. הJL AUDIO היה טוב משמעותית והחלטתי לקחת אותו.

בסופו של יום יצאתי מרוצה, שומעים נהדר.

אני רוצה לציין גם את היחס המעולה של שרון ומקס, הם לדעתי נותנים עצות כנות ומקצועיות ולא מנסים לדחוף לך מוצרים. בניגוד לעסקים אחרים בתחום הזה שיצא לי לבקר בהם, שמיד אתה מרגיש שהמוכר מנסה "לסבן" "ולמרוח" אותך. לדגמא: אחד המתקינים שהלכתי אליו ניסה למכור לי סאבוופר של MAGNAT שעולה בזאפ 300 שקל ב650....

לסיכום:

למדתי מן הניסיון שאסור להתפשר על מתקין לא מוכר ולא מקצועי. אחרת כמוני תגלו בדרך הקשה שעל טעויות משלמים...

מה אתם חושבים חברים?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

תתחדש האזנה נעימה.

הייתי שמח לראות תמונה באור יום של הכול הרכיבים בתא המטען, אשמח לראות תמונה כזו.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

תשמע בעקרון זה תלוי...

אם תבוא למתקין ותרכוש ממנו מספר פריטים,אני מאמין הוא יבוא לקראתך בנושא של עלות ההתקנה.

אם תבוא למתקין עם ציוד "מהבית" ההתקנה תעלה לך להערכתי כמה מאות שקלים...

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

תתחדש, בהחלט יפה.

הייתי גם אני שמח לראות תמונות באור יום עם מצלמה איכותית.

ואם אתה מרוצה, אז בכיףףףף ***מספיקה אות אחת בסוף מילה***

מחיר התקנה טובה ולא התקנה "טובה"

תלוי במה מתקינים?, איזה רכב?, החלפת חיווט?, הגבהות לרמקולים?

אם צריך איטום המחיר קופץ בהרבה.

בניות? כנ"ל...

אם יש לך שאלה ספציפית אז תשאל.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...