Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאשתי רנו מגאן II מודל 2005 (1.6EX אוטו') אשר נרכשה בטרייד-אין של קרסו לפני כחצי שנה עם 35,000 ק"מ בלבד. הרכב שמור, הבעלים הקודמים, זוג מבוגר, עשה טיפולים כל 15K ק"מ (ולא כל 30K ק"מ ע"פ דרישת היצרן) ושמר על האוטו.

בסה"כ הרכב נוסע בסדר גמור, גם אם נדמה לי שהוא טיפה כבד, במיוחד בעליות היומיומיות לירושלים.

הערב החלפתי מכוניות עם גיסי, אשר קיבל לפני חודשיים מהעבודה/ליסינג רכב חדש - רנו מגאן 2009 1.6 אוטו'.

הרגשתי שהרנו שלו "קלה" יותר, מגיבה יותר טוב לדוושת הגז, פחות כבדה בעליות, יותר חדה וכו'.

עד כמה שידוע לי, מדובר באותו מנוע-גיר של הדגם ב-2005 והשינויים היחידים הם קוסמטיים, ותוספת של ESP.

מדוע אפוא המגאן של אשתי מרגיש "כבד" יותר מהרנו של גיסי?!

האם יש דרך לטפל בעניין?

תודה!!

פורסם

שבוע טוב

יתכן שזה רק נדמה

אבל ישנה אפשרות שה 2005 סתום בפיח

כתוצאה משימוש מועט,נסיעות עירוניות קצרות

שני בקבוקי תוסף דלק וקצת אנדרנלין יועילו

אנדרנלין הכוונה: נסיעה אגרסיבית סל"ד גבוה יחסית 3.5-5K בשלישי

בעליות לירושליים, או טיסה נמוכה בכביש 6 (לפי החוק כמובן)

המנועים האירופאיים כולם בנויים לקילומטרז' גבוה במהירויות גבוהות

רכישת רכב עם קילומטרז' נמוך היא לא בהכרח יתרון

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

יש המלצה לתוסף מסויים או שכל תוסף אמור לעשות את העבודה? (תוסף אחד ועוד אחד אחרי תדלוק או שניהם במכה אחת?)

כתבת "שלישי" - האם לנסוע בטיפטרוניק על הילוך 3 בסל"ד יחסית גבוה כל הדרך לירושלים או X ד"ק?

תודה!!

[לגבי ההודעה באנגלית - אם הידע המכאני שלי היה טוב כמו האנגלית שלי, סביר שהייתי משיב בפורום ולא שואל... אני לא בטוח שכדאי שאתעסק בעצמי בכל מיני EGR ללא רקע או ניסיון קודם. אבל תודה בכל מקרה. אולי אבקש ממישהו מתאים לעשות כן]

פורסם

תנסה K44,

אני לא בטוח שיש במגאן טיפטרוניק אבל פשוט תנעל את התיבה על 2 או 3 כך שהסל"ד יהיה 3500 ומעלה.

תמלא על 3/4 מיכל ותסע כך עד שתמלא אותו שוב.

פורסם
תנסה K44,

אני לא בטוח שיש במגאן טיפטרוניק אבל פשוט תנעל את התיבה על 2 או 3 כך שהסל"ד יהיה 3500 ומעלה.

תמלא על 3/4 מיכל ותסע כך עד שתמלא אותו שוב.

האם לשים 2 תוספים במכה אחת?

3/4 טנק במגאן זה 45 ל', האם זו הכמות הנדרשת?

פורסם

לפני שמתחילים במשחקים של תוספים וניחושים איפה בדיוק יש או אין פיח במערכת, כדאי לבדוק אם לא בוצעו במהלך שנות הדגם שינויים בתכנות מחשבי המנוע/גיר ו/או שינויים אחרים ע"י היצרן. מה שמאוד סביר אגב.

• תוכן חדש...