Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סוזוקי סויפט מודל 96 מנוע 1300 וגיר אוטומט

אתמול במהלך נסיעה האוטו נכבה, כשנסיתי להתניע זה התניע כמובן שההילוך ב "P"

ברגע שאני מכניס להילוך "D" או אפילו 2 או L אז הרכב נכבה מיד.

לקחתי למוסך והמוסכניק אמר לי שהלך לי הגיר. יש לציין כי בדקנו שמן ולא חסק שמן גיר, גם כשנסינו לנסוע בריברס האוטו לא נכבה וכן נסע. האם זה נשמע באמת כמו גיר שהלך או אולי תתכן בעיה אחרת?

המוסכניק הציע לי גיר משומש במחיר 2200 שקל (ללא העבודה), האם המחיר סביר? האם כדאי בכלל לקחת גיר משומש או אולי עדיף משופץ?

אשמח לקבל תגובות

תודה

פורסם

קשה מאוד לקבוע דרך המסך אבל אם הרכב מגיב היטב ברוורס לא הייתי קונה את עניין הגיר.

האם סיבובי המנוע (טורים)יציבים ? תיתכן תקלה של נפילה בטורים עם שילוב ההילוך ואם זה כך הבעיה לא בגיר ויש לגשת עם הרכב למכון להזרקות דלק לאבחון,כאשר חיישן כזה או אחר המשפיעים על ייצוב סיבובי המנוע/בית מצערת/מנוע צעדים תקולים זה יכול לקרות.

הייתי ממליץ שתגש לקבל חוות דעת במכון גירים /בכל מוסך מורשה אחר לפני שתוציא מכיסך סכום גבוה אבל, שהוא עדיין נמוך ומחשיד לגיר לרכב כזה (שעלותו לשיפוץ היא באיזור 3500-4000) ולך תדע איזה גיר תקבל.

נסה להניע את הרכב בניוטרל ולא בהילוך פארקינג,העבר להילוך D ובדוק אם הרכב נוסע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...